Fearne Cotton hyller følelsesmessig Peaches Geldof direkte på hennes radio 1 -show: '' Det er så hjerteskjærende ''

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Radio- og tv -programleder Fearne Cotton er avbildet som ankommer studioene til BBC Radio One i forkant av morgenprogrammet hennes.

Fearne avbildet ankommer BBC i forkant av tirsdagens show(Bilde: Splash)



Radiovert og TV -programleder Fearne Cotton åpnet sitt radio 1 -program tirsdag morgen og hyllet Peaches Geldof.



Fearne, som fulgte Peaches rundt etter sin 'When Fearne met Peaches Geldof' ITV2 -dokumentar fra 2009, sa: Det er så, så hjerteskjærende. '



Hun la til: Det får deg bare til å stoppe opp og innse hvor dyrebart livet er - jeg kommer til å presse familien min litt strammere i dag. '

'Min kjærlighet og mine bønner går til familien hennes.

Radioverten hyllet også Peaches på Twitter i går.



Jeg er sjokkert og lei meg over å høre om fersken. Klarer ikke helt å fordøye det. Tanker og så mye kjærlighet til familien, skrev hun.

Fersken Gelfof og Fearne Cotton i landet

Fearne og fersken avbildet i 2009 (Bilde: IF)



Fersken ble funnet død av politiet da betjenter ble kalt til hjemmet hennes for 1 million pund etter en melding om bekymring for en kvinnes velferd.

Hennes død blir behandlet som 'uforklarlig' på dette tidlige stadiet. Det antas at den mest sannsynlige dødsårsaken er naturlige årsaker.

Venner av journalisten og modellen insisterer på at hun ikke hadde brukt narkotika før hennes 'uforklarlige og plutselige' død.

er forsynt går konkurs

En ambulanse ble oppdaget som kom hjem til henne klokken 20.30 mandag kveld, og rettsmedisinske eksperter forlot eiendommen 30 minutter senere.

Det er ventet at en obduksjon vil finne sted tirsdag.

Fearne og fersken Se galleri

Se Også: