Hver kjent Line of Duty -kriminell, hvordan de er i slekt og skyggefulle politiforbindelser

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Med så mange bøyde kobber og korrupte kriminelle er det vanskelig å holde styr på hvem de gode gutta er.



Spesielt når den siste serien fortsetter å referere tilbake til navnene på karakterer som ikke har vært på skjermene våre i årevis.



Line of Duty -fans har slitt med å huske hvem som er hvem og hvordan de forholder seg til det overordnede buede plottet og mystiske identiteten til & H & apos ;.



Så her er en guide til alle kjente kriminelle som var medlem av Organized Crime Group (OCG), en storstilt ansiktsløs kriminell operasjon som har terrorisert gatene siden serie 1.

Denne listen inkluderer ikke bøyd kobber som Derek Hilton eller Patrick Fairbank, som er en del av et stort nettverk av korrupte politifolk som gjør bud fra OCG.

Den inneholder ikke personer som har begått ulovlige aktiviteter fordi de ble utpresset av OCG, som inkluderer DCI Tony Gates fra serie 1 og advokat Jimmy Lakewell som ble brutalt myrdet nylig.



Men vi har inkludert slike som Dot Cottan og Ryan Pilkington, som ble preparert for å bli medlemmer av den organiserte kriminalitetsgruppen som barn før de begynte i politistyrken for å jobbe som føflekker fra innsiden.

Tommy Hunter

Tommy Hunter var den opprinnelige lederen for OCG

Tommy Hunter var den opprinnelige lederen for OCG (Bilde: BBC)



Den opprinnelige store skitten, Tommy Hunter, var leder for OCG og ansvarlig for alle deres ulovlige aktiviteter.

uk vær møtte kontor

Hunter var den som utpresset Tony Gates i serie 1 - og hevdet at han ville slippe liket til kjæresten Jackie Laverty hvis han ikke gjorde det han sa.

Gates klarte å spore Hunter til en golfbane, samlet ham i bilen hans og klarte til slutt å få en bekjennelse ut av ham.

Men han klarte å slippe unna med det på grunn av hans forbindelser til Dot Cottan, som hadde vært hans caddie fra en ung alder og preparert for å være en del av OCG.

Hunter jobbet med politiet som informant i bytte mot immunitet mot påtale og ble plassert i vitnebeskyttelse foran serie 2.

Vær den første som leser de største TV -historiene

AV Steve Arnott

Vær den første til å lese de største TV -historiene når de kommer rett til innboksen din.

The NEWSAM TV -nyhetsbrev gir deg de siste overskriftene om de beste programmene, artikler om favorittkarakterene dine og alt innsiden fra teamet vårt.

Gå aldri glipp av et øyeblikk ved å melde deg på vårt nyhetsbrev her.

Selv om han fremdeles begikk kriminell virksomhet og misbrukte unge kvinner, så ble han opprettet av beskyttelsesoffiseren Jayne Akers og Lindsay Denton for å bli tatt ut.

Politikonvoien ble angrepet i bakhold og tre offiserer ble drept, men Hunter klarte å overleve skuddskader og bli satt i brann.

Deretter satte Jeremy Coles seg inn i sykehusrommet sitt kledd som sykepleier og drepte Hunter like før AC-12 ankom.

I den siste vrien har vi oppdaget at Joanne Davidson var i slekt med Hunter, selv om DNA -matchen har en uvanlig høy prosentandel som kan bety at han er både pappa og onkel.

Lee Banks

Lee Banks begår fortsatt forbrytelser bak lås og slå

Lee Banks begår fortsatt forbrytelser bak lås og slå (Bilde: BBC)

Den voldelige kriminelle Lee Banks var en del av gjengen til John Corbett som skjøt politifolk i begynnelsen av serie 5.

billige ferier med alt inkludert september 2018

Sammen med Ryan Pilkington myrdet han korrupte AC-12 offiser PC Maneet Bindra og klarte å komme i kontakt med & apos; H & apos ;.

Imidlertid ble Lee arrestert da han gikk for å gi sersjant Jane Cafferty en konvolutt full av penger og ble sendt til fengsel.

I en merkelig vri gikk Hastings for å besøke Lee i fengselet som han ville være 'glad for å høre', men vi oppdaget aldri nøyaktig hva, selv om Corbett snart ble kastet ut som rotte og drept.

Å være låst bak lås og slå har ikke stoppet Lee da vi så ham myrde Jimmy Lakewell inne i en celle etter at han kom tilbake fra et intervju med AC-12.

Carl Banks

Carl Banks er en død mann

Carl Banks er en død mann

Carl Banks var et annet OCG -medlem som er broren til Lee med en historie om bruk av skytevåpen.

Den dømte kriminelle fingeravtrykk ble funnet i huset Terry Boyle ble arrestert i under serie 6, og han klarte å rømme på grunn av en blanding.

AC-12 spekulerte i at Banks var personen som myrdet Gail Vella, men før de fant ham, gjenopprettet de hans døde kropp på et forlatt industriområde.

Davidsons team antok at han hadde blitt myrdet av CHIS Alastair Oldroyd, som deretter begikk selvmord.

Men Hastings la frem teorien om at Banks ble drept av OCG for å tie ham mens han skryte av hans engasjement i Vellas drap.

Ryan Pilkington

Evil Ryan har vært en torn på AC-12s side siden serie 1

Evil Ryan har vært en torn på AC-12s side siden serie 1 (Bilde: BBC/World Productions/Steffan Hill)

Husker du den tøffe lille gutten fra serie 1? Nå er han tilbake, og han forårsaker alvorlig blodbad.

Ryan leverte brennertelefoner til OCG på sin lille sykkel og fikk narkotikahandleren Wesley Duke drept ved å lyve om å måtte kaste en pose.

Han gledet seg stort over å håne 'bøyd b ***** d' Tony Gates og utnyttet Terry Boyle slik at de kunne gjemme et lik i fryseren.

Ryan prøvde til og med å kutte Steve's fingre med et sett med boltekutter, men heldigvis for mannen vår var han ikke sterk nok.

Nasjonen gledet seg da Gates ga Ryan en smell og bandt ham før han ble tatt inn til avhør, men han fikk ikke en straffeattest.

Ryan dukket opp igjen i serie 5 som en del av mannskapet til John Corbett og var den som var ansvarlig for å kutte halsen etter at de fant ut at han var en rotte.

Mellom seriene besto Ryan politietreningseksamenene og ble en konstabel i Jo Davidsons mordetterforskningsteam.

Han druknet PC Lisa Patel i et reservoar mens han prøvde å drepe Boyle, men Kate fant ut hvem han var og AC-12 begynte å overvåke handlingene hans.

Nå må vi vente med å finne ut Ryans skjebne da skudd ble hørt under hans dramatiske cliffhanger-stand-off med Kate.

Lisa McQueen

Lisa jobbet for OCG, men klarte å komme seg ut

Lisa jobbet for OCG, men klarte å komme seg ut (Bilde: BBC)

Lisa er en av få karakterer som faktisk klarte å komme seg ut av organisert kriminalitet i ett stykke.

Hun jobbet seg opp gjennom OCG og ble brukt av gjengen til å forårsake distraksjoner, for eksempel å late som om babyen hennes var fanget i en brennende bil, slik at andre gjengmedlemmer kunne skyte politiet.

Det ble ofte sett at Lisa var avsky for noen av aktivitetene deres, for eksempel å misbruke unge kvinner, og hun skjøt bevisst ikke en av offiserene.

Imidlertid var det Lisa som lurte Corbett etter å ha oppdaget at han var rotten og fikk ham drept.

McQueen ble til slutt fanget av AC-12, men mottok immunitet i bytte mot vitnesbyrd om seniormedlemmer og aktiviteter i OCG.

Hun ble sist sett leve under et alias mens hun holdt samtaler til skoleelever for å avskrekke dem fra å gå inn i et kriminelt liv.

Dot Cottan

Dot var The Caddy i de tre første seriene

Dot var The Caddy i de tre første seriene (Bilde: BBC/World Productions/Steffan Hill)

hertuginne av sussex tiara

Slangen i gresset i løpet av de tre første seriene, Dot var opprinnelig i Tony Gates & apos; lag før de stiger opp gjennom rekkene.

På slutten av den første serien ble det avslørt at Dot jobbet for skurkene under kallenavnet & apos; The Caddy & apos ;.

Dot hadde vært Hunter's golfcaddie da han var gutt og ble preparert for å dekke OCGs kriminelle aktiviteter fra innsiden av politiet.

Han ble brakt inn i AC-12 og klarte å overbevise alle om at Steve var den virkelige skurken, men til slutt ble han buldrende og rømt ved å sende en melding om at det er en presserende utgang på en brennertelefon.

Dot slapp nesten unna, men ble toppet av Kate i en dramatisk shootout på slutten av serie 3.

Han kastet seg foran kuler for å redde Kate, og avslørte i sin døende erklæring betydningen av bokstaven & apos; H & apos; og tappet fire ganger.

Miroslav Minkowicz

Miroslav (helt til venstre) var en brutal

Miroslav (helt til venstre) var en brutal (Bilde: BBC/World Productions)

Denne voldelige kriminelle dukket først opp i serie 1 da Steve undersøkte eiendommene til Jackie Laverty.

Han ble ganske overrasket over å se en skallet brutal kjeltring som visstnok jobber hos en frisør.

Miroslav var en av balaclava -mennene som brøt seg inn i Lavertyys hjem og myrdet henne, deretter kidnappet og torturert Steve ved å prøve å kutte fingrene av ham.

Deretter ble han stille til serie 5 hvor han ble sett på som en del av John Corbetts mannskap med kriminelle.

dougie poynter og lara

Det østeuropeiske gjengmedlemmet ble skutt av skytevåpenoffiserer da OCG ble opprettet av en undercover Hastings.

Ronan og Linas Murphy

Ronan Murphy ble skutt av Waldron

Ronan Murphy ble skutt av Waldron

Ronan og Linas Murphy var et par stygg pedofile.

De misbrukte unge gutter hjemme hos Sands Views og var nære medarbeidere til Hunter.

Ronan var fotballtrener hjemme hos guttene, mens onkelen Linas var vaktmester som hadde nøklene til bygningen.

Under serie 3 -åpningen ble Ronan skutt og drept av sersjant Danny Waldron etter at han gjenkjente ham som en av overgriperne hans under et strategisk teammøte.

Linas Murphy ble torturert av Waldron

Linas Murphy ble torturert av Waldron

Til tross for at han overga våpenet og gikk ned på kne, skjøt Waldron Ronan tre ganger og prøvde deretter å late som om han hadde blitt avfyrt.

Waldron oppdaget Linas i Ronans begravelse, og brøt deretter inn i leiligheten hans og begynte å torturere ham som et hevnmiddel.

Politiet fant Linas & apos; frosset hode lagret i en lås og resten av kroppen hans hjemme.

Dødsfallet deres startet hele historien om korrupsjon i serie 3 og førte til slutt til oppdagelsen av den pedofile ringen.

Dale mort

Dale Roach sett sammen med noen andre pedofile

Dale Roach sett sammen med noen andre pedofile (Bilde: ITV)

Rådmann Dale Roach var en av de stygge mennene som misbrukte unge gutter på Sands View Boys Home.

Han var nære venner med tidligere overinspektør Patrick Fairbank, som klarte å skjule forbrytelsene deres da de ble politianmeldt.

Ett offer klarte å identifisere Roach ved å beskrive en overvektig mann som ville komme til pleiehjemmet for å misbruke ham.

Steve gikk for å prøve å intervjue Roach, men han var i koma -tilstand etter å ha fått et slag og kunne derfor ikke svare på forbrytelsene hans.

Robert Denmoor

Denmoor var balaclava -mannen som angrep Steve

Denmoor var balaclava -mannen som angrep Steve (Bilde: BBC)

Denmoor var balaclava -mannen som terroriserte publikum under serie 4.

whitney houston siste bilde

En av Hunter's medarbeidere, Denmoor kidnappet og myrdet Leonie Collersdale og forsøkte å ta Hana Reznikova.

Det var Denmoor som angrep stakkars Steve med en baseballballtre og deretter kastet ham ned tre trapper og lot ham være død.

I et dramatisk stand-off i seriefinalen skjøt Denmoor en skytevåpenoffiser og brukte deretter en skrivebordssersjant som et menneskelig skjold, men han ble skutt av Ted.

Det ble senere avslørt at Denmoor ikke var den eneste balaclava -mannen, ettersom de faktisk er en stor kriminell organisasjon.

Jackie Laverty

Jackie møtte en utidig slutt

Jackie møtte en utidig slutt (Bilde: BBC/World Productions)

Eiendomsutvikler Jackie Laverty var Tony Gates & apos; elsker i serie 1, som møtte en veldig grusom slutt.

Jackie hadde vært gift med en rik forretningsmann og ble administrerende direktør i sitt eget eiendomsutviklingsselskap, men da de ble skilt, kom hun tilbake i kontakt med Gates og de startet en affære.

Det viste seg at Jackie jobbet med OCG og lot dem bruke noen av eiendommene hennes til å vaske narkotikapenger.

Da regnskapsføreren innså hva hun gjorde, lot Jackie ham drepe og fikk Gates til å dekke det ved å påstå at hun traff et dyr med bilen sin.

Jackie ble deretter brutalt drept i sitt hjem foran Gates, som deretter ble utpresset for å jobbe for OCG fordi de hadde kroppen hennes i en fryser og fingeravtrykkene hans på drapsvåpenet.

Kroppen hennes ble deretter lagret i Terry Boyles leilighet i flere år til den ble kastet i serie 5.

John Corbett

John Corbett jobbet dypt undercover

John Corbett jobbet dypt undercover (Bilde: BBC/World Productions)

John Corbett er vanskelig fordi vi faktisk opererte dypt undercover i OCG.

Detektivsersjant ble plantet i den organiserte kriminalitetsgruppen som en del av Operation Pear Tree med navnet John Clayton.

Men politiet mistet kontakten med mannen på innsiden i flere måneder, og han begynte å begå alvorlige forbrytelser som gikk langt utover hans tillatte ansvarsområde, så han befant seg på denne listen.

Vi så ham og mannskapet hans først kapre en polititransport med narkotika og skyte ned mange offiserer mens de hadde på seg svarte balaclavas i serie 5 -åpningen.

Det var Corbett som skjøt DCS Lester Hargreaves i beina, noe som resulterte i at han blødde i hjel, og deretter aktivt snudde seg mot politiet da han dro en pistol på Steve og hevdet at han skulle spille etter sine egne regler.

Overbevist om at Ted faktisk var H, torturerte Corbett sin fremmedgjorte kone Roisin for å avsløre informasjon om deres private liv.

I en sjokkerende vri var det få som kom, Corbett fikk strupen i halsen i den fjerde episoden av Ryan Pilkington da Lisa McQueen fant ut at han var rotte.

*Line of Duty sendes søndager på BBC One klokken 21.00

Se Også: