Hvilken kanal er Liverpool mot Newcastle? Oppstartstid, TV og livestreamdetaljer

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Liverpool og Newcastle United går begge inn i lørdagens kamp med mye å spille for, da de røde risikerer å gå glipp av Champions League -fotball neste sesong og Magpies ser ut til å sikre seg plass i Premier League nok en gang.



Liverpool har hatt en utfordrende uke utenfor banen etter at det ble kunngjort at klubben skulle slutte seg til European Super League, noe som førte til at Jurgen Klopp og hans spillere offentlig uttrykte sin motstand mot planene.



Siden klubben gjennomførte en dramatisk u-sving tirsdag, går oppmerksomheten nå over på banen, med de røde på syvende plass-om enn bare to poeng fra en Champions League-plass.



Når det gjelder Newcastle, betyr deres 3-2-seier over West Ham United i helgen at de nå er åtte poeng over Fulham på tredje nedrykkingsplass, og Magpies har også en kamp i hånden på Scott Parkers menn.

Jurgen Klopp og James Milner kritiserte begge åpent de europeiske Super League -planene

Jurgen Klopp og James Milner kritiserte begge åpent de europeiske Super League -planene (Bilde: Liverpool FC via Getty Images)

Når er Liverpool mot Newcastle United?

Kick-off er klokken 12.30 og er den første av tre kamper i Premier League lørdag.



Begge sider deltar i konkurransen og mangler sine kapteiner, med Jamaal Lascelles for tiden iført beskyttelsesstøvel på grunn av en fotskade og Jordan Henderson ute med en lyskeskade.

Newcastles oppgang i nyere form har delvis vært ned til retur av Allan Saint-Maximin etter sitt eget lyskeproblem, men han er en tvil for Liverpool etter å ha hatt en hovent ankel mot West Ham.



Newcastles stjernemann Allan Saint-Maximin er en tvil for kampen med Liverpool

Newcastles stjernemann Allan Saint-Maximin er en tvil for kampen med Liverpool (Bilde: Getty Images)

Isaac Hayden og Fabian Schar forblir på sidelinjen, og Ryan Fraser er nok en tvil med en leggskade.

Når det gjelder Liverpool, fortsetter de å være lette i ryggen, med Virgil van Dijk, Joe Gomez og Joel Matip alle utelukket, og Nat Phillips er også en tvil med hamstring -belastning.

Curtis Jones og Caoimhin Kelleher risikerer også å gå glipp av kampen på Anfield.

Liverpool vs Newcastle TV -kanal og livestream

Kampen vil bli sendt på TV på BT Sport og vil også være tilgjengelig online via nettstedet og BT Sport og Sky Sports -appene, med de to andre kampene lørdag - West Ham mot Chelsea og Sheffield United mot Brighton - begge på Sky Sports kanaler.

Liverpool og Newcastle delte 0-0 uavgjort i sin siste kamp i desember, ettersom de røde ikke klarte å utnytte sin 73 prosent besittelse.

Det var deres siste kamp i år og så Liverpool fullføre 2020 tre poeng foran på toppen av Premier League -tabellen.

Se Også: