EuroMillions £ 144million jackpot - 4 måter å øke sjansene for å vinne den

Euromillioner

Horoskopet Ditt For I Morgen

Fredagens trekning kan gjøre deg til en av de største britiske EuroMillions -vinnerne noensinne



Etter en rekke rollovers - inkludert en tirsdag kveld - har EuroMillions -jackpotten steget til det utrolige nivået på 144 millioner pund.



Dette betyr at på fredag ​​kan en heldig person gå bort med utrolig mye penger som kan forandre hele livet deres - og alt for alle rundt seg.



De nåværende EuroMillions -rekordinnehaverne er Colin og Chris Weir, fra Largs i North Ayrshire, Skottland som vant 161 millioner pund i 2011.

Paret opprettet en veldedig tillit etter seieren, i tillegg til å hjelpe til med å pusse opp Largs Thistles bakke og ga mer enn 1 million pund til Partick Thistle slik at de kunne opprette et ungdomsakademi og fjerne gjeld.

The Weirs ga også 1 million pund til National Theatre of Scotland for å betale for et nytt hovedkontor i Glasgow. Og de har gitt tre millioner pund donasjoner til SNP siden seieren i 2011.



Men hvordan øker du sjansene for å bli den som hevder det?

Tallene trekkes tilfeldig, og det er liten forskjell mellom de mest og minst plukkede ballene, men det er en måte å sikre at du vinner mer.



beste pudderfoundation uk

Velg bedre tall.

Det er fordi mens du ikke kan øke vinnersjansene dine, KAN du øke sjansene for å vinne stort.

Dette er hvordan:

1. Gå stort

Par feirer med champagne

Vinn stort: ​​Kan disse tallene forandre livet ditt? (Bilde: Getty)

Folk velger bursdager. Og jubileer. Det betyr at jo flere tall over 31 det er uavgjort jo lavere er sjansen for at du deler jackpotten din med noen andre.

17. januar 2017 var det 5 tall over 31 og ingen vinnere. 22. november var alle tallene under 30 og 4 personer vant.

Dr John Haigh, emeritus -leser i matematikk ved University of Sussex, sa at spillerne bør sørge for at deres valg utvides til alle tall opptil 50.

Han sa at å velge seks tall helt tilfeldig med en samlet sum på opptil 200, for å gjøre gjennomsnittet over 30, betyr at alle premiepenger vil bli delt med færre mennesker.

2. Gå stygg

Generelt fristes folk til å fordele tall jevnt på skjemaet og velge fine linjer eller mønstre. Så ikke.

Klynge to eller tre sammen i stedet.

3. Bli dum

Ikke overliste deg selv ... (Bilde: AFP/Getty Images)

Hvis 1-2-3-4-5, pluss 1 og 2 i Lucky Stars, noen gang kom opp (og det er ingen grunn til at det ikke kunne) ville tusenvis av mennesker vinne jackpotten. Alle trodde de var flinke.

Et annet vanlig triks er å velge tall fra forrige uke. Igjen er det et forsøk på å være flink, og så mange mennesker gjør det, og du kaster bort tiden din.

Oh, og hvis du tror å legge 13 til miksen vil hjelpe fordi folk ikke liker det .. Du tar feil, det er det syvende mest plukkede nummeret. (De 10 mest plukkede tallene, i rekkefølge, er 7, 3, 5, 6, 4, 2, 13, 9, 11, 12)

4. Gå på nettet

Sent i fjor ble en av Storbritannias største seire nesten ikke gjort krav på. Vinnerbilletten - verdt over 76 millioner pund - ble kjøpt i en butikk i Boston og Skegness for trekningen 2. november.

Da hevdet ingen det. Uker senere var jakten på alvor - etter to måneders leting hevdet Andrew Clark det.

Byggherren hadde gjemt den bort i varebilen sitt visir, der den lå uoppdaget i mer enn en måned. Han hadde kjøpt den mens han var ute, og bare droppet den der.

Hvis partneren ikke hadde tvunget ham til å gå gjennom haugen med billetter, så hadde premiepengene - pluss all interessen den har generert - gått til å hjelpe nasjonalt lotterifinansierte prosjekter over hele Storbritannia.

Det betyr at hvis du skal spille, spille online . Det betyr at du ikke kommer til å glemme en uke (når tallene dine er GRENSET for å komme opp) hvis du bruker en autogiro .

Du vil også bli varslet automatisk om gevinster hvis du glemmer å sjekke trekningen og - enda bedre - det er ingen måte å miste billetten din.

Les mer

Lotteritips og drømmer
Matematikkveiviserens utspekulerte formel Hvordan vinne EuroMillions Hva skjer videre hvis du vinner 20 jackpotvinnere & apos; historier

Se Også: