Beste pulverfundamenter for 2021 som er ideelle for fet eller kombinert hud

Stil

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ung kvinne-holder-sminkebørste

Spillskiftende pulverfundamenter som er verdt et forsøk(Bilde: Rex)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Det er en vanlig misforståelse i skjønnhetsverdenen at grunnlaget ditt bare er effektivt hvis det kommer i en flytende formel.



Imidlertid er de beste pulverfundamentene perfekte for alle med fet eller kombinert hud, ettersom de jobber med å absorbere overflødig olje og uklarheter.

Borte er dagene med ferdiglagde overflater, de nye gjentakelsene vil gjøre huden din matt uten å tørke den ut, for en feilfri hud alene eller som en strålende base for resten av sminken din.

Pulverfundamenter er også ultrapraktiske, noe som gjør en ikke-rotete, stressfri måte å fylle opp dekningen din mens du er ute og reiser. Og du kan putte den i vesken din uten å bekymre deg for at den vil søle overalt.



Vi har samlet de beste pulverfundamentene nedenfor for hvert budsjett, slik at du kan elske huden du er i for 2021.

Beste pulverfundamenter for 2021

1. BareMinerals Original Loose Mineral Foundation SPF15

Hvis du leter etter en naturlig, ikke-skinnende glød, er Bare Minerals pulverfundament fantastisk.



Den lette formelen er laget med bare fem mineralske ingredienser, slik at huden din kan puste, men den er også byggbar, slik at du kan velge mellom ren eller full dekning.

Den er fri for ubehag som parabener eller animalsk avledede ingredienser, og gir en myk fokusfinish og er formulert med SPF15 for å beskytte huden din mot aldrende effekter av UV-stråler. Hva mer er det, det er 30 nyanser å velge mellom som passer alle hudtoner.

Pris: £ 29, Look Fantastic - kjøp her nå

2. Inika Mineral Foundation Powder

Denne veganske og grusomhetsfrie pulverfundamenten er en liten multitasking mirakelarbeider, som fungerer som en foundation, concealer og pulver i ett.

Lys-som-luft-pulveret utvisker porene uten å tette dem, og etterlater deg med en sunn, naturlig utstråling. Den gir nok dekning til å være ideell for å skjule kviser eller pigmentering, og har SPF25 for å beskytte mot de aldrende UV -strålene.

En fornøyd kunde fantasert: 'Dette er det desidert beste mineralfundamentpulveret jeg har brukt! Gir en fin dekning, men ser så naturlig ut og føles så lett på huden din, etterlater huden min så myk.

'Jeg skjønte ikke hvor kjedelig huden min så ut før jeg brukte denne, nå får jeg så mange komplimenter om huden min. Dette er min & apos; må-ha & apos; produkt. og det faktum at det er grusomhet er også en massiv bonus. '

martha sky hope gerrard-wright

Pris: £ 30, Look Fantastic - kjøp her nå

3. Illamasqua Powder Foundation

Et annet strålende grusomhetsfritt pulverfundament, denne Illamasqua compact tilbyr middels til full dekning i et bredt spekter av nyanser som passer alle hudtoner.

Tilbyr en jevn, fløyelsaktig finish, og skaper en jevn base i noen få enkle feier. Det interne speilet er også ideelt for touch-ups når du er på farten.

Pris: £ 15, Look Fantastic - kjøp her nå

Fire. Slank MakeUP Crème to Powder Foundation

Denne lyse creme-formelen er et luksus-for-mindre-alternativ og glir over huden din før den omdannes til en fløyel-matt pulverlakk.

Den er oljefri, men inneholder jojoba for å sikre at huden din er fuktet og strålende. Den tilbyr et byggbart medium til full dekning, og kommer i en rekke forskjellige nyanser. Den kan skilte med et speil og en svampapplikator for å gjøre pepp-ups lett også.

Hva mer er, det er grusomhet og vennlig på lommeboken.

Pris: £ 8,44, Amazon - kjøp her nå

Les mer

Beste skjønnhetsmuligheter
Beste LED -lysterapimasker Beste volumiserende mascara Beste spot behandlinger for å bekjempe akne Beste retinolserum

5. NYX profesjonell sminke kan ikke stoppe vil ikke stoppe full dekningspulverstiftelse

Lei av for mye glans? Sørg for at basen din holder seg godt på plass med dette veganvennlige pulverfundamentet, som serverer en matt finish uten å kake.

Den lette formelen gir faktisk en full dekning, ideell for kombinasjon til fet hud. Det er også en hel rekke nyanser å velge mellom, så det er noe for enhver smak.

Pris: £ 8,99, Amazon - kjøp her nå

6. IT Cosmetics Celebration Foundation

Bevis på at pulverfundamenter ikke bare er for fet hud alene, er dette kollageninfiserte alternativet ideelt for alle, inkludert tørre og modne hudfarger.

Den gir sømløs dekning med en strålende finish, slik at alle kan få mest mulig ut av lysstyrken til et flytende fundament blandet med det praktiske i en kompakt. Skjuler fine linjer og porer for det airbrushed -utseendet, perfekt for de Zoom -samtalene eller Insta -bildene.

Pris: £ 31, Cult Beauty - kjøp her nå

7. Cover FX Pressed Mineral Foundation

Sug opp overflødig olje for en glansfri finish med dette mediumdekkende pulverfundamentet.

Perfekt for hud som er utsatt for akne, tetter ikke porene, men tilbyr en formel som kan bygges med en strålende finish.

Den er fri for ubehag som parabener, mineralolje og duft, og er en godbit for huden.

En anmelder skrev: 'Med Cover FX trenger du bare å tørke børsten din noen ganger, og det vil være nok til å dekke hele ansiktet ditt, du trenger ikke noe ekstra foundation eller pulver. Jeg elsker det!'

Pris: £ 32, Beauty Bay - kjøp her nå

8. Laura Mercier Smooth Finish Foundation Powder

Enten du vil ha ren skjønnhet eller en full finish, har dette lysende, byggbare fundamentet dekket deg.

Du kan bruke den tørr for en ren til middels matt finish, eller demp applikatoren din for en fyldigere dekning. Det er perfekt for å gjøre porer uskarpe, minimere fine linjer og si at sayonara skal skinne.

En kunde beskrev det som en 'veske nødvendighet', og la til: 'Jeg elsker dette pulveret. Jeg er lys medium med mørke under øynene, men jeg liker ikke tung sminke. Så jeg bruker dette hver dag med en concealer under øynene, og det fungerer som en godbit! Lett, men kremaktig, pulveret er byggbart og superlett, men gir deg en myk finish. '

Pris: £ 36, Look Fantastic - kjøp her nå

Se Også: