Line of Duty's Craig Parkinson sier 'frustrerende' finale vil 'knuse fansenes hjerter'

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Line of Duty -stjernen Craig Parkinson, som spilte DI Matthew & apos; Dot & apos; Cottan, har avslørt søndag kveld & rsquo; s serie seks finale vil 'bryte seerne & apos; hjerter '.



Skuespilleren, som er vert for BBCs Obsessed with ... Line of Duty-podcast, har allerede sett den etterlengtede seriefinalen som kan bli den siste episoden av det populære politidramaet noensinne.



Men han nektet å avsløre identiteten til den mystiske krimsjefen H, som antas å være avslørt til slutt i programmet.



amazon januarsalg 2019

På sitt BBC Radio 2 -show spurte Dermot O'Leary Craig, 45, om seerne var 'ute etter et belter'.

Craig Parkinson, som spilte Matthew & apos; Dot & apos; Cottan, har sett seriefinalen fire ganger

Craig Parkinson, som spilte Matthew & apos; Dot & apos; Cottan, har sett seriefinalen fire ganger (Bilde: BBC/World Productions/Steffan Hill)

'Jeg tror det kommer til å sjokkere folk,' svarte Craig.



'Jeg tror folk kommer til å bli frustrerte, det er spennende, det er spennende ... dette er ikke lydbitt, jeg har sett det fire ganger, ærlig talt, og det står virkelig opp for gjentatt visning.'

Craig la til at episoden ville `` knuse hjerter '' med fans som allerede er i ferd med å gå på grunn av sine mange spådommer og teorier om hvem H er, og hva som vil bli av AC-12.



Craig Parkinson på One Show

Craig Parkinson avslørte at fansen kommer til å bli 'sjokkert' når de ser den (Bilde: BBC)

Taler på Sky News & apos; Backstage Podcast, avslørte han: 'Jeg er så stolt av gutta for at de gikk tilbake etter pause, fikk det gjort uten sykdom og leverte et av de ikoniske store britiske dramaene som vi har produsert de siste årene.

'Snakk om timing, vi trenger alle AC-12 i livet vårt akkurat nå, selv om jeg er sikker på at de kommer til å knuse noen hjerter på et tidspunkt.'

I mellomtiden har Martin Compston, som spiller DS Steve Arnott, droppet et stort hint om identiteten til H i ​​en helt ny video lagt ut på Twitter -kontoen sin.

mini-meg sex-tape
Martin fikk selskap av Mark Bonnar, som spiller DCC Mike Dryden

Martin fikk selskap av Mark Bonnar, som spiller DCC Mike Dryden (Bilde: @martin_compston/Twitter)

Martin brøt ut i latter i videoen som sendte Line of Duty -fans til en spinn

Martin brøt ut i latter i videoen som sendte Line of Duty -fans til en spinn (Bilde: @martin_compston/Twitter)

Martin, 36, kan sees i videoen som synger alfabetet, men når han kommer til bokstaven H, dukker Mark Bonnar, som spiller DCC Mike Dryden, opp ved siden av ham og stirrer inn i kameraet.

'Åh, hallo Mark,' sier Martin, før paret begge brøt ut i latter.

Den 13 sekunder lange videoen ser ut til å avsløre Drydens retur i seriefinalen søndag, etter at han ble vanæret og dømt til betinget dom for å ha forvrengt rettferdigheten.

debra stephenson bradley walsh
Vicky McClure, Martin Compston og Adrian Dunbar fra Line of Duty's AC-12

Vicky McClure, Martin Compston og Adrian Dunbar fra Line of Duty's AC-12 (Bilde: World Productions/BBC One/PA)

Når han snakket om podcasten Shrine of Duty, innrømmet Martin at selv om det kan være en 'perfekt avslutning' på søndag, betyr det ikke at dramaet vil forsvinne fra skjermene våre for alltid.

Da han spurte om Hs identitet, sa han til lytterne at han ikke ville gå den samme «ingen kommentar» -veien som Vicky McClure gjorde, men la til: «Det jeg vil fortelle deg er at jeg tror det kommer mange lønninger som kommer denne søndagen. '

Han sa: 'Det er mange store svar, og det er fortjent, folk har holdt seg til oss lenge, så det kommer et punkt der historiebuen tar slutt.'

Og han innrømmer at han er like mye i mørket som seerne om hvorvidt en serie syv kommer til å skje.

'Vi vet ikke [om det kommer en annen] - det er ikke noe nytt,' sa han. 'Jed tar alltid tid etter en serie, som et par måneder.

mila kunis og ashton kutcher er gravide

'Det er mange ting over lønnskarakteren min, som analyse og publikumsresultater. Han tar følelsene ut av det og ser på alt det. '

* Line of Duty sendes søndag kveld på BBC One klokken 21.00

Se Også: