Hvordan dele Amazon Prime med en ikke-Prime-venn gratis denne Prime Day

Amazon

Horoskopet Ditt For I Morgen

Deres raske levering kan være en livredder



10 stein testikkel mann

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Akkurat som Netflix ser det ut til at Amazon også lar deg dele Prime -abonnementene dine med dine nærmeste - og enda bedre, du trenger ikke engang å fortelle dem passordet ditt!



Dette betyr at bare en av dere trenger å være et betalende medlem dette Amazon Prime Day 2019, men begge kan pakke tilbudene.

Ved å legge til et familiemedlem under din ' Amazon Household ', vil du kunne dele teknologigigantens raske leveringstjeneste og videokanaler gratis med en av dine heldige kjære.

I hovedsak kan du koble til to separate Amazon -kontoer med forskjellige betalingsmetoder og adresser, men bare én konto av paret betaler for Prime medlemskap .



Selv om de delte fordelene inkluderer Prime Day-avtaler, Prime Delivery, Prime Now, Prime Video, Prime Reading og AmazonFresh-levering av dagligvarer (skulle Prime-medlemmet som betalte ha Fresh Add-On), inkluderer det dessverre ikke Prime Music.

Et standard Prime -medlemskap koster £ 7,99 per måned , eller 59 pund for året akkurat nå, takket være en £ 20 Prime Day -rabatt.



Selskapet tilbyr 30 dagers returrett (Bilde: iStock Editorial)

Tilbudet ble opprinnelig oppdaget av en røverkjøper på avtaler forum hotukdeals , der et medlem sa 'Min kone piggybacks off her sisters prime', med det nyttige tipset ble ikke overraskende møtt med mange glade kommentarer.

For å sette opp en Amazon -husholdning, gå til Amazon Households hovedside, hvor du kan koble til en ekstra voksenkonto som kan være hvem som helst fra den andre halvdelen til din beste venn.

Det vil imidlertid ikke fungere på studentkontoer (Bilde: AFP)

Les mer

Amazon Prime Day 2019
Hva er Amazon Prime Day? Når er Amazon Prime Day? Beste Prime Day Deal Hva er Amazon Prime?

Det er ikke noe ord om hvor lenge denne funksjonen har vært tilgjengelig, men det kan være nyttig for husholdningene som betaler for mer enn ett abonnement.

Dessverre ser det ut til at den samme avtalen ikke gjelder for studenttiden, sannsynligvis på grunn av at Amazon Prime Student -abonnement er halve prisen av standard, og koster deg bare £ 3,99 per måned.

Se Også: