Rob James-Collier sier at det er 'lettere' å kysse en mann på Downton Abbey fordi kona ikke blir sjalu

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jonathan Ross med Joanne Froggatt og Rob James-Collier

Rob James-Collier tilstår alt på The Jonathan Ross Show(Bilde: Rex)



Downton Abbey-stjernen Rob James-Collier har sagt at det er 'lettere' å spille en homofil karakter i det populære ITV-dramaet, fordi kona ikke blir sjalu på hans romanser på skjermen.



Skuespilleren, hvis karakter Thomas Barrow jobber som tjener nede, er på Jonathan Ross Show i morgen sammen med sin medstjerne, Joanne Froggatt.



Han sa til Ross: 'Jeg syntes det var lettere. Måten jeg tenkte på var at hvis du kysser en jente, bekymrer du deg: 1) Hvor stor kjæresten hennes er; 2) Ser han i bygningen og kommer han til å sparke dritten ut av deg ?; og 3) Hva skal frøken min tenke om det?

'Så vi dro til BFI for en stor avduking på kinoskjermen, og frøken visste (kysset) kom, og vi satt alle og så på det, og jeg tenkte & # 39; Fin, hun kan ikke beskylde meg for noe & apos ;, og frøken snudde seg til meg og sa & apos; Du har aldri kysset meg sånn & quot ;.

På showet diskuterer og støtter Froggatt også Downtons vanskelige voldtektshistorie og sier at angrep skjedde, og det er viktig at de blir 'dramatisert' som 'det fremkaller en mye mer følelsesmessig respons'.



* Se hele intervjuet på The Jonathan Ross Show kl. 21.50 lørdag, ITV

12 12 12 engeltall
Jonathan Ross Show - 1/11/13 Se galleri

Se Også: