Hairy Bikers 'Mother's Day oppskrift: Mud pie

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hårete syklister Dave Myers og Si King har alltid vært klar over at mødre vet best ... Og for å bevise det har de rotet i de nederste skuffene, skapene og minner fra hus og familier over hele landet for sine hemmeligheter, oppskrifter og toppmatlaging Tips. Så mødre, la denne nettsiden være åpen slik at sønnene og døtrene dine kan spre mud-lovin & apos; godhet og lag denne fantastiske puddingen til å behandle deg i dag ...



Herrer, dere må ha støtt på noen ekstraordinære historier fra mødre når dere setter sammen denne boken og TV -serien ...



Dave Myers: Du burde tro det! En av de mest minneverdige var utvilsomt historien bak Ruth Josephs orkidégate. Bestefaren hennes var overrabbiner i Hamburg, og moren hennes flyktet fra nazistene i andre verdenskrig. Så mange av familien hennes klarte det ikke. Alt Ruth slapp unna med var en lysestake og en kakeform - kakeformen hun lager portene sine i. Helt utrolig.



Hvis konge: Bare en bemerkelsesverdig historie. Folk delte historiene sine og oppskriftene sine, og det er en veldig personlig ting, vet du? Det er arven til den familien. Og selv om vi ikke kan påstå at vi er alt og til slutt, er det en nydelig, privilegert posisjon å være i for å høre alle disse historiene.

Denne gjørmeen ser fantastisk ut. Er det så bra som det ser ut?

SK: For rett! Den kommer fra en nydelig dame fra Lincoln som heter Jayne Rawlings, og hun var major i hæren. Vi tok miksen ut av henne ved å hilse og det, men hun var bare så gøy. Og gjørmeen gjør som den sier at den ser ut som. Den er så rik, virkelig frodig!



DM: Å det smaker mega. Jeg liker å ha det med krem og is - halv og halv!

SK: Går bra med en sorbet også ...



Hvilken komfortmat minner deg mest om moren din?

DM: Det blir hennes fiskekaker. Vi kalte dem killer fishcakes! Hun pleide å få litt kulmule, tømme den i melk med et laurbærblad og litt salt og pepper og deretter flake den opp og blande den til den var halv potetmos før hun la til litt persille og dyppet den i egg og dekket med oransje brødsmuler - de var nesten lysende! Jeg elsket de fiskekakene. Og hun ville lage en cheddar -ostesaus med krypskytesprit. Absolutt elsket det som barn, det er en ekte smak av barndommen min.

Si, hvilken kulinarisk glede likte du å ødelegge moren din med?

SK: Mam var en stor fan av sjømat. En morsdag jeg og familien kom sammen, dro ned for å se henne, og vi gjorde henne en frukt de mers. Satte henne ned foran det med litt brunt brød og smør og så på at hun gikk - du har aldri sett noen skalle et blunk slik, sier jeg deg. Hun var en ninja på blink-beskytningen! Det var minneverdig fordi det varte i omtrent to dager!

Prøvde mødrene dine å advare deg fra å sykle?

DM: Egentlig ikke, for jeg pappa hadde motorsykler hele livet. Han var en av disse nordmennene som aldri hadde bil.

SK: Moren min gjorde ikke det heller. Hun fremmet alltid hos oss en sunn respekt og en sunn respektløshet. En sunn respekt for å passe på seg selv og behandle verden man lever i med en skånsom hånd. Og en sunn respektløshet for autoritet der du alltid stiller spørsmål til dem ... for ellers blir de lover for seg selv!

Mud fot

'Dette er en fantastisk puddingoppskrift som Jaynes mor pleide å lage mat til familien sin og Jayne fremdeles lager i dag. Familien kalte det mudpai fordi… vel, det så ut som gjørme! Det er en original, og Jayne sier at hun aldri har sett noe lignende i noen kokebok. '

Ingredienser

Grunnkjeks:
- 200 g fordøyelseskjeks
- 75 g smør

Fylling:
- 200 g mørk sjokolade, minst 70 prosent kakao
- 100 ml sterk kaffe, avkjølt eller Camp -kaffeessens
- 4 ss melk
- 200 g marshmallows
- 600 ml dobbel krem

Metode

1) Lag først kjeksbunnen. Ha kjeksene i en frysepose og knus dem med en kjevle. Smelt smøret forsiktig i en panne, tilsett de knuste kjeksene og bland det sammen. Ha blandingen i en 25 cm langform og trykk godt ned. Sett til side for å avkjøle.

hva sa harvey elliott

2) Bryt sjokoladen i biter og ha i en bolle over en kjele med kokende vann. Pass på at bollen ikke berører vannet. La sjokoladen smelte, og rør deretter inn kaffe eller kaffeessens. Pisk fløten i en egen bolle til myke topper, pass på at den ikke piskes for mye.

3) Ha melken i en panne og tilsett marshmallows. Rør kontinuerlig over svært lav varme til marshmallows har smeltet inn i melken og danner en tykk blanding. Fjern fra varmen og rør inn den smeltede sjokoladen, en ss om gangen, og bland godt.

4) Pisk inn fløten, bruk en ballongvisp for å fjerne klumper. Hell blandingen på kjeksbunnen og la den stå i kjøleskapet i omtrent 8 timer for å stivne. For å jazz denne oppskriften, kan du legge til 3 ss mørk rom med kaffeessensen.

Daves tips: Ikke pisk blandingen for mye. Du vil føle det når det begynner å gå. Hvis du pisker det for mye, blir det for tykt. Jeg liker å bruke de gammeldagse håndvispene, de der du snur håndtaket. De er strålende.

Mødre vet fremdeles best: The Hairy Bikers ’Best-Loved Recipes er tilgjengelig nå i alle gode bokhandlere, kr 20,-.

Se Også: