Dan Osborne og høygravid kone Jacqueline Jossa avbildet bare HOURS før den eksplosive Gabby Allen -saken hevder

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dan Osborne avbildet med kona Jacqueline Jossa bare timer før affære påstår



Dan Osborne ble avbildet hjemme hos den fremmede kona Jacqueline Jossa bare timer før Marcel Somerville sensasjonelt hevdet at ex-TOWIE-stjernen hadde ligget med sin daværende kjæreste, Gabby Allen.



Det tidligere paret - som skilte seg i forrige måned etter at Dan kom tilbake fra en boot camp i Marbella - så ut til å ha trukket en våpenhvile da de tilbrakte tid med datteren Ella, selv om Jacquelines giftering var godt av.



Men kort tid etter lot Marcel rive på Instagram og anklaget Dan for å ha koblet til Gabby under og etter bootcampen som de begge deltok på.

Og forklarte hvorfor han bestemte seg for å offentliggjøre påstandene - som både Gabby og Dan benekter - Marcel sa at han gjorde det av hensyn til Dan 's familie.

Dan Osborne har flyttet tilbake til Jacqueline i forkant av fødselen (Bilde: Splash News)



Han gikk ut på sin gravide kone så snart han kom hjem (Bilde: Splash News)

Les mer



Jacqueline Jossa deler seg fra Dan Osborne
Dan og Jac delte seg Deres siste opptreden Eventyrlig bryllup & apos; Skamme & apos; av sjokk -graviditet

Etter å ha allerede innrømmet å ha lurt på Gabby selv, skrev Marcel: 'Du kan slå deg sammen og mobbe meg så mye du vil, jeg vet at jeg gjorde feil. Men det er en stor forskjell når gifte mennesker og barn er involvert. '

The Blazin & apos; Teamstjernen hevdet at historien kom til å komme ut med eller uten kommentarene hans, og insisterte på at personen som fortalte ham om den påståtte slyngen, hadde 'ingen grunn til å gjøre opp dette.'

'Jeg elsket Gabby av hele mitt hjerte, og jeg innrømmer totalt min feil i forholdet. Det er ingen unnskyldning for det. Imidlertid er det alltid to sider av hver historie, og dessverre ble påstandene om at Gabby jukset meg med Dan Osbourne gjort oppmerksom på meg av en veldig pålitelig kilde, fortsatte han.

Dan sa at han var & elendig & apos; i ekteskapet (Bilde: Splash News)

Han sa at den tidligere EastEnders-skuespilleren ikke kunne gjøre ham lykkelig (Bilde: Splash News)

Marcel og Gabby møttes på Love Island (Bilde: Instagram)

Instagram

'Historien skulle løpe med eller uten min kommentar. Jeg har fortsatt mye kjærlighet i mitt hjerte for Gabby og kom til et sted hvor jeg endelig klarte å miste henne, så jeg har absolutt ingen grunn til å finne på dette, og personen som fortalte meg (foran mange mennesker) ville ikke gjøre det ; trenger ikke gjøre opp dette heller.

'Noen ganger fungerer forhold bare ikke, men disse tingene er normalt bak lukkede dører. Dessverre kom dette ut, og jeg måtte ta tak i det. Jeg er ekstremt trist at det hele ble slik, jeg ville aldri diskreditere Gabby.

'Da jeg i utgangspunktet ble spurt av pressen om bildene av dem som ble koselige & apos; Jeg sa at hun aldri ville gjøre det.

'Men dessverre, basert på den nye informasjonen, må jeg tro at disse ryktene nå er sanne, og om du vil tro dem nå eller senere, kommer sannheten alltid til slutt fram. Jeg vet førstehånds. '

Hammering poenget hjem, delte han også et sitat som lød: 'Sannheten kommer alltid ut på slutten, uansett hvor hardt noen prøver å skjule det eller stoppe det.

Love Island's Gabby Allen og eks TOWIE -stjernen Dan Osborne avbildet på bootcampen i Marbella (Bilde: stephaniedavis88/Instagram)

Gabby poserte for kameraene i bikinien (Bilde: Instagram)

Dan og Jacqueline har vært gift i bare ett år (Bilde: Instagram)

Instagram

'Løgner er bare en midlertidig forsinkelse for det uunngåelige.'

Det antas at Dan har flyttet tilbake til Jacqueline mens hun forbereder seg på å føde en dag nå.

Og en representant for Dan slo på juksekravene og sa til NEWSAM Online at det ikke er noen sannhet i dette.

Og Gabby - som skilte seg med Marcel i forrige måned etter at han innrømmet sengetøy til en annen kvinne mens de var på ferie sammen - publiserte sin egen fornektelse på Instagram og skrev: 'Dessverre, min tidligere kjæreste anklager meg for feil oppførsel.

'Jeg gjorde aldri noe galt under forholdet vårt og var 100% trofast hele tiden.

jesy fra liten blanding

'Dette er handlingene til en mann som prøver å diskreditere meg og få seg til å føle seg bedre om sin egen utroskap. Jeg er helt utslitt av at det har kommet til dette. Jeg ønsker Marcel og hans familie alt godt for fremtiden. '

Se Også: