Chase -trollene smalt for å si at Marilyn Monroe -utseendet hadde 'enkle' spørsmål

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

The Chase fikk seerne til å ta en dobbeltsak på onsdag, ettersom deltakerne alle var kjendis-lookalikes.



ITV -showet, som ble arrangert av Bradley Walsh, hadde ofte en kjendis -spesial, men denne gangen var det turen til de som tror at de er & apos; tvillingen & apos; av de rike og berømte for å vise frem sin quizzing dyktighet.



Mens Rod Stewart har vist en imponerende levetid med sin musikkarriere, kunne det samme ikke sies om hans etterligner, Gerry, som raskt ble eliminert av Chaser Shaun Wallace, som er kjent som The Dark Destroyer.



mary berry limoncello bagatell

To andre deltakere kom som Adrian Chiles og Mackenzie Crook som spilte Gareth i The Office, samt Worzel Gummidge i omstarten av barneshowet.

Det var Suzie som Marilyn Monroe som fikk Twitterati varm under kragen og plaget seg med spørsmålene hun mottok.

Jakten

Chase -fansen slo til på trolls overbeviste show var & rdquo; fikset & apos; å gi Marilyn Monroe liknende & enkle spørsmål & apos; (Bilde: ITV)



Hun imponerte absolutt med hennes etterligning, med en seer som twitret: 'Jeg har aldri sett noen leve i full Marilyn -modus i mitt liv. Jeg har aldri sett noen adoptere den komplette mengden av manerer som sin daglige oppførsel. Det er veldig interessant å se. '

Etter å ha samlet inn 3000 pund i kontantbyggeren, bestemte Suzie seg for å gå stort mot Dark Destroyer og godtok tilbudet hans på 57 000 pund for å kjempe.



Hun var godt klar for kampen og danset en liten jigg etter å ha svart riktig på de to første spørsmålene.

Få de siste nyhetene, sladder og spoilere med vårt såpens nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev vil bli levert i innboksen din med de siste kommende historiene, store avkastninger og overraskelsesutganger.

NEWSAM TV -teamet er tilgjengelig for å sikre at du er oppdatert på dusinvis av ukentlige såpespoilere, blank nostalgi og store TV -øyeblikk.

Ikke gå glipp av et øyeblikk fra såpeland ved å registrere deg på e -posten vår her.

Jakten

Suzie tok imot The Dark Destroyer for £ 57 000 (Bilde: ITV)

mark lester paris jackson

The Chaser matchet henne hele veien da hun deretter knuste svarene for musikk, vitenskap og et spørsmål om dyr.

Hun tok hele beløpet tilbake til laget sitt, men selv om dette var en imponerende bragd, er det alltid noen som må sette ned på situasjonen, og de var ute av kraft på Twitter.

Trollene beklaget at Suzie hadde fått servert noen 'enkle' spørsmål, sammenlignet med det som vanligvis gis på showet.

Jakten

Chase -trollene ble slått for å stille spørsmål ved vanskeligheten ved quiz (Bilde: ITV)

En twitret: 'Vel, jeg pleide å like å se Chase, men etter å ha sett Suzie wannabe' kjendis 'på den, er jeg ferdig. Lette spørsmål, og hun handlet alt. Bare søppel.

En annen la til: 'Jeg ser The Chase hver dag. Spørsmålene er aldri så enkle for høye tilbudspriser. Og hvis de er det, er det det første spørsmålet som er det enkleste. '

Marilyn -utseendet ble snart forsvaret på det sosiale mediene med en som skar trollene ned i størrelse med en visnende tweet.

sas som våger vinner ant middleton

De skrev: 'Mange mennesker blir trigget av en vellykket, attraktiv kvinne i kveld - jeg lurer på hvorfor ...'

Som det viste seg, var alt forgjeves da Chaser gjorde det enkle arbeidet med det siste målet, etter at deltakerne bare kunne få 11 riktige i finalen.

Se Også: