Michael Jacksons barn er mine, og en DNA -test vil bevise det, sier Brit -stjernen Mark Lester

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hjelp: Jacko var desperat etter barn(Bilde: Reuters)



Brit -skuespilleren Mark Lester har dramatisk lovet å ha DNA -tester for å bevise at han er far til Michael Jacksons tre barn, kan Sunday People avsløre.



Tidligere Oliver! barnestjernen Mark - gudfar for alle Jackos barn - tror det er en god mulighet for at han er deres biologiske pappa.



Den 54 år gamle skuespilleren, som var Michaels beste venn på 30 år, donerte sæd til superstjernen et år før sangerens første barn ble født.

Nå har Mark, som ikke har fått lov til å se prins Michael, 16, Paris, 15 og Blanket, 11, siden farens død i juni 2009, sendt dem en melding og sagt: Jeg er her, kom og besøk England, vi passer på deg.

Mark snakket utelukkende til Sunday People og sa: Etter at Michael ba meg donere sæd for ham, glemte jeg det helt.



Han var en flott pappa for dem, tok dem opp og var strålende med barna, så jeg dro ikke dit, men det er åpenbart en god mulighet (at jeg kan være den biologiske faren).

Jeg ville ikke ha en DNA -test uten barnas tillatelse, men når barna blir myndige, og det ikke er langt unna, og de bestemmer seg for at de vil at jeg skal gjøre det, så gjør jeg det. Det er opp til dem.



Jeg vil ikke fortelle dem hva de skal gjøre. Jeg vil bare koble til igjen og være gudfar som Michael laget meg.

Venner: Med Harriet til venstre og Olivia (Bilde: SWNS)

I sitt første intervju på nesten fire år sier far til fire, at likheten mellom hans 18 år gamle datter Olivia og Jackos jente Paris er slående.

Og den unge prinsen Michael hadde en forbløffende likhet med Mark da han var en barnestjerne. Men Mark føler seg nå låst av Jackson -familien etter påstander om at han er pappa. Dusinvis av samtalene hans har blitt ubesvart.

Forrige måned ble han invitert til Los Angeles av Jacksons tidligere manager Dieter Weisner bare for å oppdage at det ikke ville være mulig å se barna. Barna skal ta standpunkt som vitner i et søksmål på 26 milliarder pund mot konsertarrangøren AEG Live.

Familien hevder at firmaet, som organiserte Jackos 50 avskjedsspill som var planlagt for O2 Arena i London, ignorerte helsefrykt for sangeren.

når er cybermandag 2020

Mark sier at han gjerne ville gi bevis for å forsvare sin venn på 30 år. Han sa: Michael var en god venn for meg, og jeg ville forsvare navnet hans i rettssaken hvis jeg måtte.

Mark, som skutt berømmelse i en alder av åtte da han spilte hovedrollen i Lionel Bart -filmen Oliver!, Først møtte Jacko i 1978 på Rainbow Theatre i Finsbury Park, Nord -London, hvor sangeren opptrådte med Jackson 5.

Paret, da begge 20, slo det umiddelbart, delte burgere og brus og chattet i over tre timer.

Likhet: Olivia klokken 10, Paris klokken 13 (Bilde: Collect/Getty)

Da Michael fløy tilbake til Amerika, beholdt de et langdistanse vennskap. Sangeren ringte ofte til Mark klokken 03.00 for en prat fordi han ikke kunne forstå de forskjellige tidssonene.

kontanter tilbake for kvitteringer

Mark sa: Vi endte opp med gode venner. Michael hadde så mange mennesker og sikkerhet rundt seg, men hadde veldig få mennesker som kjente ham veldig tett. Jeg ble en av de få heldige.

Michael levde i en boble. Han kjente knapt noen kjent person utenfor musikkverdenen.

Han ble en gang introdusert for tennisspilleren Boris Becker i Tyskland og ante ikke hvem han var.

I 1991 fikk Mark sitt første barn til den første kona Jane. Bare to år senere ble en annen datter Harriet født, og i 1995 fikk han sin tredje datter Olivia.

Bare måneder senere ringte Jacko Mark med en uvanlig forespørsel.

Mark sa: Jeg husker at Michael ringte og sa: 'Å, du har vel ingen fruktbarhetsvansker?'. Han spøkte halvt, så jeg spøkte: 'Å, jeg ser bare på henne og hun blir gravid'.

Så på en lett måte sa han: ‘Vil du hjelpe meg?’. I utgangspunktet trodde jeg at han ville at jeg skulle gjøre noe med sin ekskone Debbie Rowe, og jeg tenkte: 'Jeg tror ikke det'.

Så ut av det blå omtrent et år senere nevnte han sæddonasjon, og jeg var enig.

Michael satte det opp for meg å komme til en klinikk i Harley Street, London for å gjøre det. Det var rart.

Jeg gikk inn et par ganger for å donere, men vi snakket aldri om det igjen.

Det var en veldig merkelig forespørsel, men mens Michael levde, tenkte jeg aldri på det. Jeg donerte ikke for å få noe ut av det.

Likheter: Mark på åtte, Prince i alderen 12 (Bilde: Collect/Getty)

I februar 1997 kunngjorde Jacko fødselen av sin første sønn med Debbie Rowe, prins Michael.

Paris fulgte etter i 1998 og prins Michael II, også kjent som Blanket, ankom i 2002.

Da barna vokste opp, oppstod et farskapspuslespill blant spekulasjoner Michael så annerledes ut enn sine tre barn.

Han og familien nektet på det sterkeste for påstandene om at barna ikke var hans.

Mark, som ble gjort til gudfar av superstjernen for alle tre barna i 2001, sa: Mens han levde, trodde jeg aldri at barna var noen andre enn Michaels.

Marks barn, inkludert sønnen Felix, nå 13, ble nære venner med Jackos barn, og de to familiene ble nesten uatskillelige og tilbrakte skoleferier og helger sammen. Mark, nå utdannet osteopat bosatt i Cheltenham, Gloucs, sa: Hver gang Michael kom til Storbritannia, som var minst seks ganger i året, pleide jeg å ta barna mine for å se hans.

De har alltid det veldig bra. Olivia og Harriet ville leke med Paris.

Vi pleide alltid å bo på en isolert hytte på Cliveden House -hotellet i Berkshire. Jeg tok til og med barna hjem til ham i USA. Vi var som en stor lykkelig familie.

Frustrert: Merk nå (Bilde: Matthew Pover)

Bare tre måneder etter at han skjelven kunngjorde AEG Live -turen på O2, ble Jacko, som ble rapportert å ha en gjeld på 100 millioner pund, funnet død i en alder av 50 år etter overdosering av smertestillende og beroligende midler.

prisliste for nhs behandlinger

Legen hans Conrad Murray ble senere dømt for drap og fengslet i fire år.

Mark sa: Da jeg hørte nyheten ble jeg ødelagt. Jeg så ham aldri ta narkotika. Jeg klarte å komme til Amerika for hans minnestund, og det var siste gangen jeg så barna.

To måneder etter at Jacko døde, nevnte vennen Uri Geller for Mark at han kunne være pappa.

Mark, som påstår at han aldri tidligere har tenkt på det, sa: Da la jeg merke til likhetene hos mine egne barn og hans.

Datteren min Olivia ligner Paris. Folk har også påpekt likheter mellom meg selv da jeg var yngre og Prince.

Men etter å ha hørt påstandene, sluttet Jackson -familien å svare på Marks samtaler.

Han la til: Jeg synes det er veldig grusomt at forholdet vårt nettopp er blitt avbrutt. Det er ikke det Michael ville ha ønsket.

har caitlyn jenner hatt

*************

500 nye sanger gjemt på Neverland

MICHAEL Jackson skrev rundt 500 sanger og gjemte dem hjemme i Neverland før han døde.

Mark Lester fortalte hvordan hans venn av superstjernen ofte ville skrive ti ganger så mange sanger for hvert album han produserte - og la hundrevis stå ubrukte i løpet av sin glitrende karriere.

Jackson, som lagde ti studioalbum, antas å ha stukket dem bort i innspillingsstudioet på hans viltvoksende ranch i California.

Mark sa: Det neste som blir funnet er Michaels uhørte sanger. De må være i et hvelv et sted på Neverland. Han fortalte meg at da han skrev Thriller skrev han ti ganger flere sanger enn det var nødvendig.

Han gjorde det med hvert album og filtrerte deretter ut det beste fra det verste. Jeg er overrasket over at ingen har fått tak i dem ennå.

Han kunne ikke lese eller skrive musikk, så når tekster kom til ham, måtte han raskt skrive ned ting. Hvis han fikk et slag, ville han slå den ut på en bærbar båndopptaker.

Båndene og ordene finnes et sted fordi jeg har hørt noen av dem. Den ene handlet om en mystisk jente.

Jeg vet ikke om de ble funnet da boet hans ble avviklet. Uansett vil de være verdt litt penger.

Jackson hadde syv britiske singler No1 og 13 i USA i løpet av solokarrieren.

Se Også: