Riddle of the airbrushed Bullingdon Boys -bilde med George Osbourne og David Cameron

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Joe Stalin lever og lever og jobber for Tories som spindoktor.



Den sovjetiske diktatoren spesialiserte seg på å gni ut sine rivaler i propagandafotografier.



MYSTERI: Medlemmer av Bullingdon poserer med Osbourne krysset til venstre, og Rothschild, til høyre, men hvem mangler fra oppstillingen?



Nikolai Yezhov, sjef for det sovjetiske hemmelige politiet, er det beste eksemplet. På bildet til venstre kan han sees gå med Stalin. Men på det modifiserte bildet nedenfor er det som om han aldri eksisterte.

Stalineskisk doktorgrad ser ut til å ha skjedd også på det berømte bildet av Bullingdon toffs & apos; klubb ved Oxford University som viser George Osborne som holder sammen med sin skandalkamerat Nat Rothschild.

Denne samlingen av arrogante jævler som ler av kameraet, har blitt modifisert av datamaskinen for å flytte Bulli -guttene rundt til forskjellige steder. Hvorfor? Hvem mangler? Hva er motivet for å skjule det virkelige bildet?



Hvis du tror dette er inaktive spørsmål, kan du tenke om igjen. Et lignende bilde av den beryktede drikkeklubben i Oxford som viser at David Cameron forbereder seg på Boris Johnson, er trukket tilbake fra opplag.

The NEWSAM brukte det bildet en gang, men vi kan ikke gjøre det igjen - fordi publisering er forbudt.



Bildet av Tory -lederen som skryter av sitt inaktive, sprudlende image med Boris har blitt sensurert. Selv som studenter, trodde Cameron og Osborne at de var født til å styre. Men de frykter nå at velgerne vil bli slått av av deres narrestreper på universitetet.

speilforside i dag

Så de gjør det de rike og mektige alltid har gjort: undertrykke sannheten.

Hvor lenge lurer jeg på, før det manipulerte bildet av Osborne og Rothschild slutter seg til eksponeringen av Cameron og Johnson i skapet til en advokat?

Publiser og bli forbannet, sier jeg.

Når folk ser disse bildene av Cameron, Osborne og co, vil de kjenne dem for hva de er. Og de vil forstå hvorfor Tories er desperate etter å sensurere bilder av fortiden deres.

Onkel Joe gned dem ikke bare ut på film - han gned dem helt ut. Det er en jobb for velgere, ikke politiske gangstere.

Se Også: