Corrie-stjernen erter sommerskuespillerinnen på et over syv år gammelt gap med karakter

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: itv)



Coronation Street-skuespilleren Daniel Brocklebank elsker ikke annet enn å spøke med medstjernen Harriet Bibby om hennes overraskende aldersforskjell med såpekarakteren.



23 -åringen overtok rollen som Summer Spellman i fjor etter at originalskuespillerinnen Matilda Freeman forlot ITV -såpen.



Karakteren er 16 år gammel på showet, noe som betyr at hun er syv år yngre enn skuespilleren som spiller henne.

nylige kjendisdødsfall i Storbritannia

Mens skuespilleren Harriet enkelt spiller den unge, med fans som ikke i utgangspunktet var klar over hvor mye eldre hun var for sitt såpe alter-ego, har medstjernen Dan innrømmet at han ofte erter henne med det på settet.

Coronation Street & s Harriet Bibby

Coronation Street-skuespilleren Daniel Brocklebank elsker ingenting annet enn å spøke med medstjernen Harriet Bibby om hennes overraskende aldersgap med såpekarakteren hennes (Bilde: ITV)



Ettersom de var bilder av Summer i adoptivfar Billy Mayhews flat fra hun var yngre, har de åpenbart brukt barndomsbilder av Harriet til dette.

falsk enke edderkopp uk

Gitt sin virkelige alder, fortalte Dan The NEWSAM at han ofte tuller med at hun er mye eldre på bildene enn hun faktisk er - før han påsto at hun virkelig var en 47 år gammel.



Han sa om Billys liv med Summer, og spilte sammen med Harriet: 'Det er en del av livet han elsker, og han elsker henne.

svart sam man utd hooligan

'Jo eldre hun blir, jo mer har karakteren hennes utviklet seg gjennom årene, og vi har fått Harriet til å spille Summer nå.

'Harriet er faktisk 23, vi tuller hele tiden om bildene av Harriet på settet fra da hun var fire, og jeg tar bildene og sier, & quot; det var faktisk hennes 19 -årsdag. Hun er 47, hun er virkelig eldre enn meg! '

Coronation Street -stjernen Daniel Brocklebank

Coronation Street -stjernen Daniel Brocklebank innrømmet at det har blitt en spøk under filmingen at sommerskuespillerinnen Harriet Bibby er mye eldre enn hun ser ut (Bilde: ITV)

Han fortsatte: 'Men fordi hun er eldre, bringer hun en modenhet med prestasjonene sine, men det betyr mye at hun vet mer om livet enn Billy, og hun foreldrer ham litt som jeg elsker.'

På både sommer- og kjærlighetsinteressen Todd Grimshaw nylig ble omarbeidet på såpen, innrømmet Dan at han var nervøs.

55 år gammel mann

Han forklarte: 'Da hele familien min måtte bytte hodet, var jeg nervøs, fordi det er vanskelig å gjenskape de etablerte forbindelsene du har med tidligere skuespillere.

'Men vi landet absolutt på føttene med Harriet, hun er en legende, og fordi hun er 23 betyr det at jeg kan banne på settet og ikke trenger å bekymre meg for det!'

Coronation Street sendes mandager, onsdager og fredager kl. 19:30 og 20:30 på ITV.

Se Også: