Fanget på CCTV: 'Latterlig' slagsmål mellom Manchester United -fans og Where's Wally? utdrikningslag

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Denne videoen viser hvorfor et beruset slagsmål ble stemplet som & quot; latterlig & apos; i retten - som en gruppe Manchester United -fans angrep et fancy kjole -utdrikningslag kledd som & Where's Wally? & apos;



Reds tilhenger John Eyre, sønnene Jack og Rhys Eyre og kameraten deres Ross Hunter krysset stier med festmenn kledd som den berømte barnebokkarakteren på vei hjem fra et spill, hørte Manchester Crown Court.



CCTV -opptak utgitt av Crown Prosecution Service fanget de bisarre frakene på reiselederne ved byens Piccadilly jernbanestasjon, Det melder Manchester Evening News.



jenson button kjæreste splittet

Partene reiste i motsatte retninger på reisende som var knyttet til plattform 13 og 14 da de begynte å håne hverandre.

Etter å ha lent seg over rekkverket for å skyve en av ‘Wallies’, gikk John Eyre av den bevegelige gangen som familien hans befant seg på, tente motstanderen og falt flatt på ansiktet på en «latterlig måte», hørte retten.

Mr Eyres sønner løp deretter ned for å delta i kampen. Jack Eyre begynte å angripe medlemmer av den rivaliserende ‘Wally’ -gruppen med en krykke og et massekamp brøt ut på begge rulletrapper foran pendlere, sa Phil Dobson, som påtalet.



John Eyre, 46, Jack Eyre, 22, Rhys Eyre, 17, og Ross Hunter, 17, alle i Chesterfield, innrømmet at han var fri.

englelig betydning av tall

Stephen Hargreaves, 54, fra Radcliffe, Gtr Manchester, som var i Wally -gruppen, ble funnet skyldig i fray i rettssaken.



Innrømmet affray: De fire utenfor domstolen

Eyre -festen hadde sett Manchester United spille Norwich den dagen, og besøkt flere puber, mens utdrikningslaget hadde begynt fra Bolton klokken 10 og sprudlet hele dagen på Yorkshire Ale Trail.

John Eyre, som i sitt forsvar sa å ha drukket en 'gallon ale' på den skjebnesvangre dagen, har nå blitt dømt til seks måneders dom, betinget i to år, pluss 120 timers ulønnet arbeid, og må betale saksomkostninger på £ 250 .

Rhys Eyre ble underlagt en ungdomsrehabiliteringsordre, med 75 timers ulønnet arbeid, fikk Ross Hunter den samme dommen, pluss £ 250 kostnader, mens

Jack Eyre ble dømt til seks måneders dom, betinget i to år, med £ 250 kostnader. Stephen Hargreaves fikk ni måneder, suspendert i to år, pluss £ 500 kostnader.

amy childs babynavn

Recorder Williams, som dømte hendelsen natten til 2. mars 2013, sa: Dette var skammelig - du spiste så mye alkohol at dommen din gikk ut av vinduet.

For å forklare hvorfor han ikke låste dem inn, la han til: Jeg er av den oppfatning at det er viktigere at du beholder jobbene dine og gjør en form for tilbakebetaling for dette, og jeg er overbevist om at du ikke kommer til å få problemer igjen.

Hvor Wally kjemper på Piccadilly stasjon, Manchester Hvor er Wally hjortekamp Se galleri

Se Også: