Little Mix feiret før han gikk til siste etappe i X Factor fem år siden de vant

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Little Mix, før og nå

Bandet er tilbake



Little Mix kommer til å spille på X Factor i kveld, men det er et spesielt øyeblikk for dem.



Bandet vant ITV -konkurransen 11. desember 2011, som tilfeldigvis er nøyaktig fem år siden i dag.



Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock, Jade Thirlwall og Jesy Nelson har kommet langt siden de ble kronet som vinnere, og de tok til Twitter i forkant av forestillingen for å minne om den spesielle dagen.

'Nervøs og spent på at i kveld blir EPISK !!' skrev bandet. 'Det er 5 år siden vi vant!'

Little Mix X Factor

De vant i 2011 (Bilde: Rex -funksjoner)



Spente fans skyndte seg også til Twitter, med et ordtak: '@LittleMix for 5 år siden vant du @TheXFactor og se på deg nå! Wow jenter dere har vokst så mye, jeg er virkelig stolt av dere! '

En annen la til: 'Det er gal hvordan @LittleMix kom på audition for 5 år siden og hadde ingen anelse om at de skulle fremføre en av sine egne sanger 5 år senere!'



Little Mix skal fremføre en mash-up av de nye sporene Oops (feat. Charlie Puth) og Touch.

Jentene vil håpe at prestasjonen deres blir mindre kontroversiell enn da de traff scenen tidligere i serien.

De ble sprengt for å ha på seg noen ekstremt avslørende klær og ble til og med kalt 'prostituerte' av noen av seerne bare en dag etter at Spice Girl Mel C slengte dem for å være for sexy til at datteren hennes kunne se.

som vant kjendis storebror 2014

Da jentene gikk på scenen visste publikummere ikke hvor de skulle se, ettersom lange bein, lyske og rumpe ble blinket ut for alle å se.

Little Mix kom tilbake til X factor og fikk en dressing ned (Bilde: Syco / Thames / Dymond)

Little Mix har seksualisert image og droppet det familievennlige utseendet (Bilde: Syco / Thames / Dymond)

Jentene hadde matchende støvler og rikelig med hud på showet (Bilde: Syco / Thames / Dymond)

En fan av showet sa: 'Hvorfor har de alle på seg svømmedraktene? # X Faktor '.

Det virket som om temaet for jentene var mindre er mer, da de danset, gyrated og spankulerte over scenen i knapt noen klær.

Gruppen stusset - men seerne var sjokkerte (Bilde: Syco / Thames / Dymond)

Noen fans ba dem om å 'dekke til' (Bilde: Syco / Thames / Dymond)

Mens over kneet støvlene var det eneste elementet de alle rocket, var lår og bums på show den andre tingen de alle hadde til felles.

Liten blanding

Little Mix så veldig annerledes ut i 2011 (Bilde: Rex -funksjoner)

Little Mix hadde ikke på seg mye (Bilde: ITV)

Jesy Nelson så spesielt rå ut i antrekket og ble plukket ut for kritikk av seerne med en mann som skrev: 'Jesy needs to cover up ASAP', og en annen skrev: 'Jessy no X Factor.'

Noen mennesker elsket imidlertid musikken, med en fyr som twitret: 'OMG jenter, du dreper denne forestillingen #XFactor dreper den igjen.'

Lite X -faktor

Jentene overlot ikke mye til fantasien (Bilde: ITV)

Men når det gjaldt valgene av Little Mix i garderoben, var anmeldelser mer enn litt skremmende.

'Jente forbilder? egentlig? kledd sånn? ' sa en, mens en annen skrev: 'Tuller du !? Stripperne har kommet da ... # X Faktor '.

Flere negative kommentarer fulgte med folk som la til: 'Hva i helvete har de på seg eller ikke. Vi hadde britney spears i min tid #XFactorLiveShows X Faktor'.

Little Mix SLAMMED for å ha & striper & apos; antrekk på X Factor som fans beskylder dem for å ha kopiert GRLs Ugly Heart

Jentene gjorde en god fremføring av den nye singelen (Bilde: ITV)

Little Mix SLAMMED for å ha & striper & apos; antrekk på X Factor som fans beskylder dem for å ha kopiert GRLs Ugly Heart

Jesy Nelson ble målrettet for hennes spesielt avslørende antrekk (Bilde: ITV)

gary rhodes dødsårsak

Utseendet til jentene støtter beskyldninger fra Spice Girl Mel C om at jentebandet er for provoserende.

Hun kontrasterte den voldsomme handlingen som ble dannet på The X Factor i 2011 med sine egne hitmakere på 1990 -tallet, og sa: I love Little Mix. Jeg elsket dem fra The X Factor. Jeg trodde bare de var så forskjellige.

Men de blir mer provoserende. For meg var de omtrent det nærmeste til Spice Girls vi har sett.

Lite X -faktor

Leigh-Anne var sannsynligvis den mest tildekkede (Bilde: ITV)

Lite X -faktor

Lite X -faktor (Bilde: ITV)

De er alle nydelige og flotte sangere. Men de var ikke sexy, og det har blitt mer og mer på den måten. Jeg elsker dem - men jeg sier bare ‘Bli vær’.

Sangerens bekymringer for over-seksualisering har også ført til at hun har forbudt sin syv år gamle datter Scarlett fra å bruke sosiale medier.

Mel C sprengte måten Little Mix har endret image på (Bilde: PA)

Melanie, 42, sa til Sunday People: Jeg skal vise henne en dum hund som faller på YouTube eller noe, men jeg skal holde henne borte fra resten av den så lenge som mulig.

Hun er en massiv Little Mix -fan, men jeg har begynt å være mer sparsom med det jeg viser henne. Jeg lar henne ikke se videoer av artister som ikke passer for henne. Det gjør meg litt trist.

Alle unge kvinner vil se sexy og varme ut, så jeg forstår at det er vanskelig. Men jeg synes det er så synd. Vi lever i en narsissistisk tidsalder - det er 100 prosent verre enn da jeg var i Spice Girls.

darren day stor frokost

Det var en mer uskyldig tid, selv om vi ble kritisert for å ha på oss crop tops.

Little Mix ser absolutt annerledes ut enn opprinnelsen (Bilde: Rex)

Little Mix hevdet en gang at de ikke trengte å være åpenlyst sexy for å selge plater, og gikk til og med så langt som å si at fansen deres ville synes det var skremmende om de sexet opp bildet sitt.

I en tale til BBC i fjor sa Jesy: 'Vet du hva? Jeg tror det er annerledes for jenteband. Fans kan synes det er skremmende hvis du er sexy.

Bandkamerat Perrie la deretter til: 'Vi handler ikke om det uansett. Vi er i vår egen bane, vi vet hva vi står for. Vi ønsker å inspirere folk. '

Little Mix X Factor

Husker du da Little Mix var sunt? (Bilde: Rex -funksjoner)

Jade la deretter til: 'Det er ikke nødvendig å gjøre den slags dans. Noen ganger gjør vi åpenbart litt sexy danser, men det er mer bemyndigende. '

Perrie, som var hovedforfatteren av deres nye singel, som er rettet mot Zayn Malik, var enig: 'Ja, det er kjipt. Ikke gyrating på gulvet som skyver våre vaginaer.

'Hvis vi er litt sexy, er vi litt sexy, hvis vi ikke er det, bryr vi oss ikke egentlig. Vi føler ikke at vi må ha skrappe antrekk. Vi gjør hva vi vil. '

Les mer

X Factor 2017
Hvem vant X Factor 2017? Hvem var X Factor -finalistene? Hvor er X Factor -vinnerne nå? X Factor 2017 siste nytt

Se Også: