Hvem er Darren Day? Alt du trenger å vite om skuespilleren og Storbritannias kjærlighetsrotte nummer én

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gjør deg klar for en dose Darren Day



Darren Day er på vei inn i Celebrity Big Brother -huset.



Sommerferiestjernen er ikke en fremmed for realityprogrammer, etter å ha dukket opp i den første serien av I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out from here! tilbake i 2002.



beste isa overføringshastigheter 2016

Nå håper sjefer at han vil bringe litt krydder til Channel 5 -huset med historier om sine tidligere elskere.

'Darren's teledynamitt og produsenter tror at seerne vil elske å hate ham,' sa en kilde.

Darren Day

Kan han vinne? (Bilde: NEWSAMpix)



Hvem er Darren Day?

Darren er mest kjent for sin TV- og scenekarriere, og ble berømt i 1993 med ledelsen i Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat.

Skuespilleren ble raskt et kjent navn, med hovedrollen i flere West End -musikaler, sikret seg en platekontrakt med Simon Cowell og tok på TV -konserter You Bet! og ikke prøv dette hjemme.



Han var gullgutten på 90 -tallet, men på et tidspunkt gikk livet hans ut av kontroll, med at kvinnen hans tjente ham tittelen Storbritannias nummer én kjærlighetsrotte SEVEN år på rad, og på sitt verste brukte han 2000 pund i uken på kokain.

I 2005 forsøkte han å ta sitt eget liv etter splittelsen med Hear’Say -stjernen Suzanne Shaw, moren til sønnen Corey.

Nå ren, sa stjernen i 2013: 'Jeg har gjort et stort antall feil, og jeg tar fullt ansvar. Ingen satte en pistol mot hodet mitt og sa: 'Du må gjøre dette'. De var alle mine egne forferdelige valg.

'Da jeg prøvde å ta livet mitt, var det ikke et rop om hjelp, jeg ville ikke være her lenger. Jeg hatet meg selv og livet mitt. Men jeg er så glad jeg våknet - jeg er en familiemann nå, og jeg har aldri vært lykkeligere.

hvorfor har heston forlatt leger

Han er nå lykkelig gift med kona Stephanie Dooley, og de har barn Madison og Dalton.

Darren har allerede gjort en innsats på I & apos; m a Celebrity ... Get Me out of Here! - som dukker opp i den første serien tilbake i 2002. Så han burde ha en grei ide om hvordan han skal vinne seerne.

Kan han vinne?

Unibet tilbyr for øyeblikket Darren -odds på 22/1 for å vinne, men deltakerne har ikke engang kommet inn i huset ennå.

* Celebrity Big Brother 2016 begynner tirsdag 5. januar klokken 21.00 på Channel 5

Se galleri

Se hele spørsmålet hans her:

Hvorfor ville du gjøre CBB?

Det er en oppfatning av meg som ikke er veldig bra, og jeg antar at jeg vil at folk skal se hva jeg virkelig liker nå. Jeg har vært gjennom mange oppturer og nedturer i livet mitt, og jeg er stor nok og stygg nok til å vite at du ikke kan like alle. Men jeg vil at folk skal ha en mening om hva jeg egentlig liker.

Hva tror du den offentlige oppfatningen av deg er?

Vel, det er morsomt fordi det er to kontrasterende bilder: den rene gutten ved siden av, musikkteaterstjernen, som pleide å bli sammenlignet med Cliff Richard. Og så er det den kvinnelige, berusede, stoffmisbrukende kjærlighetsrotta. Jeg fant praktisk talt den setningen. Jeg hadde aldri hørt om det før folk begynte å kalle meg det. Men min kone og jeg har vært sammen i ti år, og jeg er en hengiven mann og pappa nå. & Apos; Love rat & apos; er ikke en setning jeg spesielt vil at barna mine skal høre. Det er så langt i fortiden min.

Hva er det merkeligste du har lest om deg selv?

Folk sier at jeg var forlovet ni ganger. Jeg var ikke, jeg var forlovet tre ganger før kona mi. Jeg vet at det fortsatt er mye! Jeg leste også at jeg ga en forlovelsesring til Anna og deretter ga den til Suzanne, noe som absolutt ikke er sant. Jeg var aldri forlovet med Anna, vi snakket aldri om ekteskap. Men det er ingen tvil om at jeg var en dårlig gutt, og jeg holder helt hendene på det.

Var det vanskelig å oppnå din kones tillit først?

Min kone og familien hennes ga meg en ren skifer fra dag én. Hun tok meg til pålydende. Jeg er veldig lykkelig gift nå - jeg antar at det var en tid da jeg ikke trodde jeg skulle klare det, men jeg har det, og jeg er veldig glad i livet. Jeg gjør nå et mangfoldig arbeid jeg er veldig stolt av - å spille en skurk i en storfilm jeg har nettopp gjort et minutt, spille en drag queen i Priscilla, Queen of the Desert, et nytt album, en ny bok - Jeg føler meg veldig heldig.

union jack riktig vei opp

Var det en periode da karrieren og inntjeningen din gikk galt?

Ja, jeg mistet alt. Jeg ble økonomisk og følelsesmessig strippet. Da jeg møtte kona mi hadde jeg mistet alt. Min eks-partner Suzanne og sønnen min bodde i huset, det hadde gått fryktelig galt. Jeg tror det ville være rimelig å si at jeg hadde nådd bunnen.

Er det noe som bekymrer deg om å gjøre Celebrity Big Brother?

Alt! Alt jeg håper er at jeg vil være tro mot meg selv. Det bekymrer meg at jeg ikke kan lage mat-jeg må være vaskemaskinen.

Hva tror du din rolle vil være i huset?

Jeg antar litt av hvert. Jeg vil prøve å ikke bli involvert i andres argumenter - den eneste gangen jeg ville bli involvert er hvis jeg følte at noen ble mobbet.

Har du bestemt deg for at du ikke vil snakke om eksene dine i huset?

Jeg håper at jeg ikke ville gjøre noe som ville bli sett på som ugudelig. Jeg har støtt på alle eksene mine gjennom årene. Jeg dro til frisørens bryllup, og det var fire eller fem av eksene mine der sammen med deres nå-partnere. Den morsomste var Isla [Fisher] fordi jeg er en massiv Sacha Baron Cohen -fan. Jeg var en stor Ali G -fan, helt tilbake da han begynte på 11 O’Clock Show - lenge før de ble sammen, og jeg siterer regelmessig Borat!

Så da jeg støtte på henne, var det vanskelig å støte på en eks du ikke har sett på noen år og møte den nye partneren, men jeg ville også si 'Hør kompis, jeg synes du er fantastisk.' Det var flott å møte ham. Annas mamma og pappa har jeg holdt kontakten med, og vi har bare ønsket hverandre et godt nytt år, så ting er ikke så ille som folk kanskje tror. Med alle forholdene mine hadde vi et veldig offentlig samvær, forhold og brudd.

Hva synes du om noen av de ryktede navnene i huset?

Jeg tror ikke jeg noen gang har møtt Danniella Westbrook, men jeg er klar over historien hennes fordi vi begge har hatt lignende problemer gjennom årene. Min kone leste boken hennes og sa at det var fantastisk lesning. Kanskje jeg kan ta en prat med henne fordi jeg er på samme vei, men litt lenger ned på den veien. Jeg ville være ydmyk hvis jeg kunne hjelpe henne på noen måte eller lytte til henne. Den eneste personen jeg har møtt tidligere er John Partridge. John og jeg møttes på An Audience With Barry Manilow. Vi har begge en musikkteaterbakgrunn. Jeg liker å tro at jeg ville gå der inne uten forutinntatte forestillinger fra de andre huskameratene fordi jeg håper de ikke ville ha noen av meg.

Tror du at du kan vinne?

Ikke egentlig. Jeg vil gjerne gå distansen, da vet jeg at publikums oppfatning har endret seg, men jeg tror det er usannsynlig, så det beste jeg håper på er at hvis det er booer på vei inn, kan det være noen jubel på veien ut. Jeg er like klar som jeg kommer til å gjøre det.

gresskar carving ideer enkelt

Er din kone støttende?

Min kone er min stein. Hvis jeg ikke hadde møtt henne, ville jeg ikke vært på denne planeten - jeg hadde lånt tid som den var. Hun støtter meg i det jeg gjør, men hun er fortsatt veldig nervøs! Vi har sett de tre siste seriene, og de har vært flotte - det gjør det spennende fordi vi er fans av serien, men vi kjenner også mulighetene fordi du har sett radene som skjer og hvordan ting som i den virkelige verden kan det virke som om en støvkorn blir forstørret til et stort problem.

Se Også: