Storbritannias beste arbeidsgivere med de mest sjenerøse lønningene som matcher når kandidatledigheten når 28 år

Jobs Board

Horoskopet Ditt For I Morgen

Lys i enden av tunnelen: Det er gode nyheter for nyutdannede - men hvem ansetter?(Bilde: Getty)



Arbeidsledigheten for nyutdannede har sunket til 5,3% - det laveste nivået siden 1989, viser en studie.



Arbeidsmarkedet for de som forlater høyere utdanning sies å være 'robust', mens det har vært en kraftig økning i studenter som tar videreutdanningskurser, sier kandidatfirmaet Prospects.



Forskningen fant at antallet nyutdannede som går inn i sykepleie, markedsføring, økonomi og databehandling har økt, mens det var fall i medisin, undervisning og ingeniørfag.

Charlie Ball of Prospects sa: 'Arbeidsmarkedet for kandidater har holdt seg godt til tross for de økonomiske og politiske sjokkene i 2016.

'Arbeidsgivere fortsetter å rekruttere og trenger dyktige arbeidere, men noen nyutdannede oppfører seg ikke som de vanligvis gjør i denne typen klima, de vender seg til videre studier.



'Dette kan delvis tilskrives det nye systemet for videreutdannede lån, men noen nyutdannede kan også se på videre studier som en trygg havn, vekk fra frykten for en Brexit -nedtur, som ennå ikke har materialisert seg.'

Hvis du er på vei tilbake til utdannelse, kan du les mer om utdanningslån her eller bla videre for de beste arbeidsgiverne å jobbe for.



Glassdørs 10 beste byer å jobbe i

Kan du gjette denne populære hovedgaten? (Bilde: Getty)

En by foreviget av David Brent i TV -serien The Office har blitt kåret til landets beste for jobber, ifølge rekrutteringsnettstedet Glassdoor.

Slough i Berkshire kom på toppen av en liste for arbeid, levekostnader og tilfredshet for ansatte, mens London har blitt slått av listen helt på grunn av prisene som er utilgjengelige.

I Slough er medianlønnene 35 000 pund, det er over 26 000 ledige stillinger og medianprisen på et hus er 390 000 pund. Se hele listen her.

  1. Slough

  2. Manchester

    verste hodeluseangrep
  3. Cambridge

  4. Swindon

  5. Stoke-on-Trent

  6. Lesning

  7. Leeds

  8. Milton keynes

  9. Bolton

  10. Oxford

10 beste arbeidsplassene i Storbritannia

Glassdoor har også avslørt en liste over de lykkeligste arbeidsplassene i Storbritannia - slik arbeiderne selv stemte på.

Mange av disse rekruttererne er for tiden på jakt etter nyutdannede og til og med lærlinger - med sjenerøse fordeler fra fleksitid til muligheten til å jobbe i utlandet, og en anstendig startlønn også.

Selvfølgelig må du først få intervjuet. Her er våre tips om hvordan du skriver en morder -CV.

1. Expedia : 4.3 -stjerners tilfredshet

(Bilde: Getty)

Hva er det? Expedia er et av verdens største reisebyråer på nettet, med en merkevareportefølje som inkluderer noen av verdens ledende reisemerker på nettet som f.eks Expedia , Hotels.com , Egencia , Varm ledning , Trivago , og Venus .

Fordeler: Omfattende medisinsk, tann- og synsdeksel. Refusjon for fritidsreiser, dyreforsikring, nye foreldreytelser og detaljrabatter.

Jobber akkurat nå: 905 stillinger fra ingeniører til utviklere, medarbeidere, statistikere og markedssjefer.

miley cyrus amanda bynes

Lønn: Markedsrelaterte roller til 28 458 pund per år og styremedlemmer til 96 000 pund.

2. Væpne : 4.1 -stjerners tilfredshetsklassifisering

Hva er det? Arm Holdings er et britisk multinasjonalt halvleder- og programvaredesignfirma. Firmaets kjernedesign brukes i sjetonger som støtter mange vanlige nettverksrelaterte teknologier i smarttelefoner, bluetooth, wifi og bredbånd.

Fordeler: Sabbatspermisjon etter fire år, privat reiseforsikring, gruppelivsforsikring og medisinsk, tann- og synsdekning.

Lincoln miles store design

Jobber akkurat nå: 386 stillinger fra ingeniører til forskere, arkitekter, analytikere og praktikanter.

Lønn: Praktikanter starter på £ 20 936, utdannede ingeniører på £ 31,942 og senior programvareingeniører på £ 44,078.

3. Homeserve Storbritannia : 4.6 stjerners tilfredshet

Hva er det? HomeServe er et nasjonalt hjemmehjelpsfirma som tilbyr rørleggerarbeid, drenering, elektrisk og varme og vedlikehold og reparasjonstjenester i Storbritannia. Det henvender seg til rundt 2,1 millioner husstander i året.

Fordeler: Kuponger for barnepass, fleksibel arbeid og 6% pensjonsavgift.

Jobber akkurat nå: 56 stillinger fra kundeservicerådgivere til kampanjeledere, programmerere og kravrådgivere.

Lønn: Kundeservicearbeidere fra £ 20,006, markedsføringsledere fra £ 33,244 og senior markedsføringsroller på £ 72,000 +.

Fire. Mott Macdonald : 3.7 stjerners tilfredshet

Hva er det? Mott MacDonald er et globalt ledelses-, ingeniør- og utviklingsselskap. Det er et av verdens største ansatteideide selskaper, med 16 000 ansatte og over 180 kontorer som dekker kunder i 150 land over hele verden.

Det jobber med prosjekter innen transport, bygninger, kraft, olje og gass, vann og avløpsvann, miljø, utdanning, helse, internasjonal utvikling og digital infrastruktur.

Fordeler: Helseforsikring så vel som visuell og medisinsk. Bilag for barnepass, en & apos; sjenerøs & apos; pensjonsavgift og potensial til å arbeide i utlandet.

Jobber akkurat nå: 1100 roller fra prosjektdirektører til nyutdannede ingeniører, økonomisjefer og landmålere. Selskapet driver også ulike lærling- og kandidatordninger.

Lønn: Utdannede ingeniører fra £ 27,473, prosjektledere fra £ 43,868 og konsulenter fra £ 53,000 +.

Les mer

Hvordan finne en ny jobb
CVen din er feil - det som VIRKELIG betyr noe Hvordan unnslippe en jobb du hater Ordene ALDRI skal brukes på en CV De 50 vanligste intervjuspørsmålene

5. Hays : 4.2 stjernetilfredshet

Hva er det? Spesialistrekrutteringsfirmaet Hays har 47 års erfaring og et nettverk av 244 kontorer i 33 land. Firmaets team av konsulenter jobber på tvers av en rekke sektorer for å finne den riktige kandidaten på tvers av en rekke spesialiserte områder fra regnskap og finans til konstruksjon, IT, utdanning og helse.

Fordeler: A & apos; range & apos; av restauranter, hoteller, attraksjoner, detaljhandel, fritid og ferie, treningsmedlemskap og helseplaner. Tilgang til rabatterte Hays PLC -aksjer via aksjesparingsordningen og en ansattes henvisningsprogram.

Jobber akkurat nå: 27 000 stillinger fra HR til IT, markedsføring, juridisk, compliance og økonomi, på tvers av kandidater til seniornivå.

Lønn: Tilknyttede rekrutteringskonsulenter starter på £ 18 473, rekrutteringskonsulenter på £ 18 473 og ledende stillinger på £ 26,225.

Les mer

Ansettelsesrettigheter
Hva er minstelønnen? Forstå null-timers kontrakter Hva du skal si til sjefen din er du syk Hva du skal gjøre hvis du blir overflødig

Beste arbeidsgivere for jobbfordeler

Money.co.uk -kontorer Money.co.uk -kontorer etter den makeoveren Se galleri

Mens pensjon, sesongkortlån, barnepassbilag og sykkel-til-jobb-ordninger er viktige, er de langt fra den eneste måten bedrifter belønner ansatte.

Så her er de 10 beste sære arbeidsfordelene som tilbys fra selskaper i Storbritannia.

  1. Hotjar gir ansatte € 4000 til å bygge sitt eget kontorlokale hjemme.

  2. TransferWise har en innebygd kontrastbadstue som alle ansatte kan bruke.

  3. BrewDog tilbyr ansatte 'permisjon mot valp', en uke med betalt ferie for å hjelpe hundene sine til å bosette seg.

  4. Winton Capital Management bruker en matevangelist for å sikre at alle har råd om den beste maten som passer deres behov.

  5. Money.co.uk flyttet alle ansatte til et renovert slott med et innebygd kinorom med Star Wars -tema.

  6. VisitBritain ansatte mottar gratis West End teaterbilletter gjennom partnere, og organisasjonen legger til rette for regelmessige turer til noen av de beste nye attraksjonene eller arrangementene i hele Storbritannia.

  7. Bare spis gir ansatte gratis mat og drikke hver fredag ​​med en fastboende DJ som snurrer dekkene slik at de kan danse kvelden på kontoret.

  8. Cloudreach tar alle ansatte på ‘hemmelige helligdager’ over hele Europa og Nord -Amerika for å ha det gøy og se på året som kommer.

    diana ross michael jackson
  9. Buzzfeed Storbritannia får noen av de beste britiske musikalske talentene til kontoret hver torsdag for å opptre for ansatte.

  10. Expedia Storbritannia gir ansatte en 'velværepenge' på alt mellom £ 400-£ 1200 for å bruke på treningsrelaterte varer etter eget valg, for eksempel joggesko, treningsmedlemskap, sportsklubber etc.

Se Også: