Savvy woman transforms beauty clinic with Facebook, Poundland and B&M bargains

Spare Penger

Horoskopet Ditt For I Morgen

Rachel Poolton ønsket å endre utseendet på klinikken hennes fullstendig

Rachel Poolton ønsket å endre utseendet på klinikken hennes fullstendig(Bilde: LatestDeals.co.uk.)



En bedriftseier har forklart hvordan hun totalt forvandlet skjønnhetsklinikken sin ved å bruke B&M og Facebook Marketplace -kjøp finansiert av kontanter hun gjorde for å bytte gamle møbler.



Rachel Poolton, 51, fra Cardiff, ønsket å endre utseendet til hennes Inch Go Lipo -klinikk helt, slik at det så friskt ut når klientene kunne komme tilbake etter lockdown.



Da hun skjønte at hun ville trenge et budsjett, ble fru Poolton kreativ og kjøpte en stol, toalettbord og kommode for 55 pund med sikte på å gjøre dem sykliske.

Hun klarte å selge dem videre for £ 300, som hun deretter satte på å gjøre opp den fantastiske monokrome og myke rosa gangen.

Ms Poolton kjøpte mange varer til prosjektet sitt fra gode kjøp butikker - inkludert falske planter fra B&M og Poundland, og blomster i vaser fra The Range og Wilko, som koster mellom £ 1 og £ 2,50.



Har du transformert din virksomhet eller ditt hjem på et budsjett ved hjelp av gode tilbud? E -post NEWSAM.money.saving@NEWSAM.co.uk

Hvordan gangen så ut før transformasjonen

Hvordan gangen så ut før transformasjonen (Bilde: LatestDeals.co.uk.)



hva betyr 1041
Og sånn så det ut etter makeoveren

Og sånn så det ut etter makeoveren (Bilde: LatestDeals.co.uk.)

Men den sparsomme handleren var heller ikke redd for å bli skitten på hendene og syklet opp mange biter hun fikk fra nettsalgsider.

For eksempel kjøpte hun et radiatordeksel for £ 30 fra Facebook Marketplace som hun deretter malte - og hun klarte også å pakke tapetet hun ønsket på eBay for under £ 10 og sette det opp selv.

Hun brukte også ting hun allerede hadde fra andre prosjekter, for eksempel gamle hyller, og sparte penger ved å bruke en trappeløper i stedet for et skikkelig teppe på trappene.

Andre biter Frøken Poolton gjorde opp selv, inkluderer bilderammer, som hun kjøpte fra nettsalgsider for mellom £ 1 og £ 15 og malte.

Rachel klarte å sette opp tapetet selv etter å ha kjøpt det billig på eBay

Rachel klarte å sette opp tapetet selv etter å ha kjøpt det billig på eBay (Bilde: LatestDeals.co.uk.)

Hun sparte også penger ved å bruke en trappeløper i stedet for teppe

Hun sparte også penger ved å bruke en trappeløper i stedet for teppe (Bilde: LatestDeals.co.uk.)

Den dyreste delen av renoveringen var persiennene hun kjøpte, som ble satt opp av svogeren.

En type kostet 32 ​​pund, halv pris fra Dunelm, og hun fikk også separate persienner som ble skreddersydd for 115 pund.

Teppet var £ 45 og ballerina -lerretene var £ 12 hver fra B&M, og hun punget også ut £ 19,95 på en tinn maling for å gjøre opp møbler og dører.

Til slutt kjøpte hun åtte esker med fliser fra Wickes for salg for £ 20 per eske, som hun hadde en profesjonell passform.

Den gamle plassen under oppussingsprosjektet

Den gamle plassen under oppussingsprosjektet (Bilde: LatestDeals.co.uk.)

Bunnen av den nylig dekorerte gangen

Bunnen av den nylig dekorerte gangen (Bilde: LatestDeals.co.uk.)

Snakker til et nettsted som sparer penger LatestDeals.co.uk , sa hun: Jeg trengte et tiltalende blikk etter kundenes første inntrykk av virksomheten min knyttet til hjemmet mitt.

Jeg har mange varer fra Facebook Marketplace, salg og reservedeler igjen fra andre prosjekter.

Tom Church, medgründer av LatestDeals.co.uk, sa: Rachels transformasjon er virkelig fantastisk og vil garantert imponere hvem som helst.

Registrer deg på NEWSAM Money & s nyhetsbrev for de siste rådene og nyhetene

Fra universell kreditt til permisjon, ansettelsesrettigheter, reiseoppdateringer og nødhjelp - vi har alle de store økonomiske historiene du trenger å vite om akkurat nå.

Registrer deg på vårt NEWSAM Money -nyhetsbrev her.

Å handle smart på nettet og skure selgersider er en fin måte å spare penger på, og hvis du har et talent som oppmykling av møbler, hvorfor ikke bruke det til å få ekstra penger til prosjektet ditt?

9 11 telefonsamtaler

Å finne skjulte skatter fra steder som Facebook Marketplace er ideelt for de som ser potensial i et stykke som kan gis nytt liv med en makeover.

Se Også: