Blue Raspberry mikrofonanmeldelse: Den bærbare måten å sette opp et mobilstudio på

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Vil du begynne å spille inn din egen musikk? Kan være sette opp et YouTube-program ? Du kommer til å ønske å skaffe deg en anstendig mikrofon.



Blue er kjent i innholdsskapernes verden for å produsere Yeti - en populær, om enn litt uhåndterlig, USB-mikrofon som dekker hele grunnlaget.



Nå har selskapet fulgt opp Yeti (første gang utgitt i 2009) med den mindre Raspberry-mikrofonen. Den kobles direkte til en iPhone eller en PC eller Mac via enten Lightning eller USB og har et ekstremt bærbart nytt design.



(Bilde: Jeff Parsons)

Mens 169 pund prislapp hever dette utover bare et tilfeldig kjøp, det gir fortsatt et av de beste alternativene for nybegynnere som ønsker å forbedre lydopptaket.

aprilspøk for kjæresten

Design

(Bilde: Jeff Parsons)



Bringebæret er bare 13 cm langt og 5 cm i diameter, og er perfekt for lydopptak på farten. Den er litt for stor til å få plass i lommen, men tar ikke på langt nær så mye plass i vesken. Den kommer til og med med et smart grått snøreveske.

Bringebæret føles ekstremt holdbart i hånden. Selv om jeg ikke hadde lyst til å kaste den rundt for mye, føles det definitivt som om den kunne tåle et par solide støt inne i vesken din.



Rundt baksiden av mikrofonen er det en microUSB-port og en 3,5 mm-port. Mikrofonen kommer med en USB-til-Lightning-kabel for å koble direkte til en iPhone og en annen microUSB-kabel for å koble til en PC eller Mac.

En fin detalj er Raspberry's-stativet som brettes opp mot kroppen på mikrofonen når den ikke er i bruk. Og åpenbart gir det gammeldagse grillutseendet og røde skinnfinishen litt klasse.

Lydkvalitet

(Bilde: Jeff Parsons)

Opptakskvaliteten til Raspberry-mikrofonen er utmerket og åpenbart en langt bedre løsning enn den innebygde mikrofonen på iPhone.

Den lider litt sammenlignet med Yeti fordi den, på grunn av størrelsen, er lenger unna munnen når den sitter på et bord. Men det kan lett omgås, og gitt portabilitetsfordelene er det verdt å bytte.

Inne i mikrofonen er en intern akustisk diffuser designet for å fokusere på vokal samtidig som den minimerer romstøy. Jeg opplevde at vokalopptak var skarpe og klare, selv når akustikken i omgivelsene ikke var optimal.

To skiver på hver side kontrollerer mikrofonforsterkningen og hodetelefonutgangen. Raspberry vil håndtere 16 til 24-bits lyd ved 48KHz, noe som burde være mer enn tilstrekkelig for de fleste behov.

Konklusjon

Raspberry er utvilsomt en utmerket bærbar mikrofon som drar stor nytte av plug-and-play-enkelheten som Blue er kjent for. Hvis du har en iPhone med opptaksprogramvare som støtter og ekstern mikrofon, kan du bare koble den til og komme i gang. Den er flott for å fange en improvisert musikalsk forestilling eller en podcast-verdig samtale.

Men før du plonger ned £169, må du se på hva dine behov er. Hvis du først og fremst skal spille inn i studio da Yeti på £119 er fortsatt det beste alternativet.

Men hvis du er regelmessig ute og trenger noe lite og lett som er opp til oppgaven, bør du vurdere bringebæret.

craig parkinson pliktlinje
datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: