Rett snakk og f -ordet - FETT: Gå ned i vekt Steve Miller -stil

Slanking

Horoskopet Ditt For I Morgen

Steve Miller-9.jpg

Steve Miller var 4. overvektig - nå vil han ikke gi kundene en centimeter



Han er Simon Cowell i slankeverdenen som tror moteguru Gok Wan snakker 'tull', slankeklubber er 'deprimerende' og restriktive dietter er 'b ****** s'.



Hypnoterapeut Steve Miller deler musikkmogulen Simons rettpratende stil, men også hans evne til å presse folk til å lykkes.



Hans vekttapsklienter har mistet 2. på like mange måneder, og enda viktigere, har holdt vekten.

Hvis du leter etter skånsom hånd-klapping og noen som skal gå mykt på størrelsesproblemer, fortsett å lete. Steve er en trener som nekter å kowtow til klienter. Han er en motivasjonsmotivator som skjærer gjennom claptrap og får virkelige resultater ved å være direkte. Veldig direkte.

'Jeg er ikke redd for å bruke f -ordet - FET!' sier Steve.



'Vi briter viker unna det ordet, men vi må se på det. Jeg vil gjerne se skrevet på menyer, & apos; Hvis du er feit, tenk deg om før du bestiller & apos ;. På sigarettpakker gir vi advarsler om helsepenger - hvorfor ikke mat?

'Folk liker Gok Wan sukkerfrakk det og sier at kvinner er krumme eller buxom. Det er totalt tull. De er tykke og ofte farlig usunne, så de må vite sannheten.



jake gyllenhaal - naken

'Kunder feller av og til en tåre når jeg bruker ordet fett. Men å gråte inn i en smultring kommer ikke til å gjøre dem slanke. '

Med en så sterk anti-fett åpenhet høres det ut som Steve, som har en praksis i Solihull, West Midlands, kanskje ikke vinner mange venner.

Men virkeligheten er tvert imot. Hans unike metoder gjorde ham til den foretrukne mannen foran Sky 1s vekttapsprogram Fat Families, og betyr at han er booket opp med klienter langt ut i neste år.

'Spesielt kvinner synes denne tilnærmingen er nyttig. De sier at jeg er forfriskende ærlig fordi til og med familien deres ikke vil fortelle dem hvordan de egentlig ser ut, sier Steve.

'Jeg forteller dem hva folk egentlig tenker når de ser på tykke mennesker. Jeg sier til dem, & apos; Hvis du er overvektig, beklager jeg, men du bør betale for to seter på et fly & apos ;.

'Det høres tøft ut, men jeg forteller dem også at jeg vil støtte dem hele veien. Jeg vil være deres beste venn som ikke er redd for å fortelle sannheten.

'Jeg roper aldri fordi jeg ikke trenger det - tonen min er sterk nok. Jeg mobber aldri, bruker aldri ordet skyld. Men jeg lar kundene vite nøyaktig hvordan publikum ser på dem, og jeg forteller dem at ikke mange vil finne dem attraktive fordi det er så få lubne jagere der ute.

'Men jeg vil ikke gi dem en tomme - de har gitt seg selv for mange allerede. Jeg kommer ikke til å snakke, fordi de allerede har hatt godteri nok. Og jeg vil ikke ha noe av det, å, jeg er storbeinet & apos; søppel. Hvis de kommer ut med unnskyldninger, ser jeg dem i øynene og sier: 'Hold deg feit da. Ikke kast bort tiden min & apos ;.

De fleste av Steve's klienter har prøvd og ikke klart å gå ned i vekt eller opprettholde vektnedgangen på slankeklubber, som ser en økning i medlemskapet i januar når folk starter nyttårs dietter

Selve omtale av slike klubber får Steve til å stønne. Unødvendig å si at han ikke er en fan.

rik mayall og kone

'Uff!' han sier. 'Jeg synes slankegrupper er veldig deprimerende. Ikke rart at du ikke går ned i vekt hvis du sitter ved siden av noen som er 20. og applauderes for å ha mistet et halvt kilo. De kunne ha gått til toalettet før innveiingen og mistet det. ' Og ikke få ham i gang med dietter som er fulle av regler og begrensninger.

sean og amelie mccann nå

'Stive dietter er b ****** s!', Sier han.

Å fortelle noen at de ikke kan spise dette, må ikke røre det. Det er som å si at jeg aldri kan ha sex igjen. Frustrasjon overbelastning.

'Sannheten er at tankegangen må sorteres først. Det er sinn over tallerken - eller sinn over fetere. '

Ernæringseksperter slipper heller ikke unna Steves vrede.

'Ernæringseksperter er dårlige for oss,' insisterer han. 'De forvirrer alle. Et minutt forteller de oss å spise margarin og ikke smør, så blir vi alle advart om aldri å spise marg igjen. En hilser nøtter som djevelens mat fordi de fetter, så beordrer en annen oss alle til å spise flere nøtter. De er alle uenige. '

Selv andre hypnoterapeuter får det i nakken.

'Jeg er overrasket over hvor mange fete hypnoterapeuter det er,' sier Steve. 'De burde ikke ta folks penger til vekttapsterapi. Det er som svindel. '

Steve, som tidligere var 4. overvektig, bruker en kombinasjon av en-til-en coaching- og hypnoterapisessioner, tekster, e-post og Skype og telefonsamtaler for å støtte klienter på vei mot å nå sine vekttapsmål.

De fleste rapporterer til ham hver dag.

Han insisterer på at måltidsplanene, som følger 80-20-regelen (80% av tiden spiser sunt, 20% mindre), er sunn fornuft, som beskrevet i boken SteveMiller's Slimming Secrets.

'Det er ingen kompliserte regler, bare mange ferske, ubehandlede matvarer. Å spise sunt er enkelt og bør ikke være plagsomt.

'Hvis klienter forteller meg at de liker en burger og chips, sier jeg at jeg må ha det med måte. Ha karri og flasken vin, men spis godt resten av uken.

'Diett handler ikke om deprivasjon.

'Jeg sier til klienter, & apos; Hvis du gjør som jeg sier, vil du gå ned i vekt og du vil lære å holde det av.

'Jeg må være sterk med dem. Jeg vet at jeg høres tøff ut, og jeg er tøff. Men vet du hvordan jeg har det når de taper 2., 6., 10.? Helt blodig begeistret - og så stolt at jeg kunne sprekke. '

Kanskje er Steve tross alt en softie.

hva betyr 921

Rettpratende Steve's beste tips

  • Slutt å komme med unnskyldninger. Tårer og vev vil ikke gi deg en pirrende kropp.
  • Stå opp av sofaen. Sofaer mate baksiden.
  • Slutt å klage på publikums holdning til tykke mennesker. Du kommer ikke til å forandre mennesker - så endre deg selv i stedet.
  • Sorter tankene dine. Fokuser på sluttresultatet og slutte å stønne om det.
  • Gjør din katastrofale a ** e til en søt a ** e og begynn å utføre forsiktig mosjon.
  • Brenn diettbøkene dine. De er fullstendig bortkastet tid.

Steve fortalte meg at jeg var veldig, veldig feit & apos; - bare ansporet jeg trengte

Rachel før og etter jobbet hun med Steve

Rachel Winstone, 42, en IT -konsulent fra Nuneaton, Warwickshire, har mistet en utrolig 10. plass på bare ett år siden hennes første møte med Steve. Hun tror det var hennes dramatiske vekttap som gjorde at hun kunne oppdage en svulst i brystet.

Jeg var sykelig overvektig og desperat misfornøyd med det. Jeg prøvde å slanke meg med årene, men til slutt endte det med at jeg la mer på igjen enn jeg tapte. Jeg gorged på smaker, som chips og ost og kjeks.

Jeg hadde hørt om Steve's resultater og sett ham på TV, så så opp. Han var rett med meg fra det øyeblikket vi møttes.

Det er lett å nekte deg for at du er feit når du bruker forsonende språk som 'plus-size'. eller & apos; overvektig & apos ;. Steve sa ikke noe av det - sa ikke at jeg var stor, men vakker. Han satte meg ned og sa: 'Rachel, du er veldig, veldig feit. Men jeg kan hjelpe. '

svarte og hvite tvillinger

Jeg elsker hans direkte tilnærming. Han tar ingen unnskyldninger, og det er det jeg trenger. Det oppfordrer meg ikke til å bli fortalt at det er OK når jeg har gått opp i vekt. I stedet er motivasjon og spenning de viktigste verktøyene i Steve's tilnærming.

Jeg får nå mer sus av å få tap på vekten enn jeg gjør av mat.

Hypnoterapi har virkelig innebygd kontroll over mine spisevaner i psyken min og fått meg til å gjenkjenne vaner som måtte endres. Ved å øke min selvfølelse fikk Steve meg til å føle at jeg kan erobre matlysten min. Hvis jeg trente, ville jeg høre stemmen hans i hodet mitt si: 'Du brenner fett, og du er fantastisk!'

Han sier alltid at du ikke skal frykte mat. Hvis du vil ha en burger, ha en - bare ikke hver dag.

Da jeg nådde det magiske 10. vekttapet, var vi begge i ekstase.

Jeg er overbevist om at uten det hadde jeg kanskje aldri oppdaget en svulst i brystet. Etter hvert som rammen min slanket ble jeg mer kroppsbevisst, og jeg ble skremt over å finne en klump.

Heldigvis var det godartet, men jeg måtte ha to operasjonsrunder for å fjerne det i januar i fjor.

Jeg føler meg lykkeligere og sunnere enn jeg noen gang har vært. Det har tatt en tøff kjærlighet å få meg hit, men det har vært verdt det.

For mer informasjon om Steve's programmer, besøk yourweightlossmaster.com

Se Også: