Beste League of Gentlemen -karakterer som et strålende mørkt sketsjeshow gjør tilbake

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

League of Gentlemen gjør et comeback Se galleri

The League of Gentlemen kommer endelig tilbake - og det er litt spennende!



88*.8

Det banebrytende skisseshowet var en favoritt på BBC under tre-serien mellom 1999 og 2002, men til og med 13 år fremdeles er karakterene fortsatt i seerne.



Enten det var en mørk, demonisk sirkusmester - 'Hei, Dave!' - eller veldig irriterende lokale butikkeiere - 'Det er ingenting for deg her!' - teamet bak showet gjorde en utrolig jobb med å gjøre kreasjonene sine minneverdige.



Jeremy Dyson, Mark Gatiss, Steve Pemberton og Reece Shearsmith dannet gruppen for 20 år siden, og det virker passende at de kommer tilbake for en ny runde.

Pemberton avslørte beslutningen: Når det nærmer seg et 20 -årsjubileum, og det kommer, vil vi markere det på en eller annen måte.

'Jeg tror det fortsatt er en appetitt for det, folk husker det fortsatt, vi er fortsatt gode kompiser, og jeg ser ingen grunn til hvorfor ikke. Vi kommer ikke til å skynde oss, det er noe vi ønsker å få det til.



Når det er sagt, og ingen spesiell rekkefølge, her er syv av showets beste og skummelste karakterer.

Pauline Campbell-Jones

Pauline

Pauline Campbell-Jones



Fans vil klage på å se mer av Love-to-hate Job Center Restart-offiser Pauline.

Argumentene hennes med Ross var komediegull, og fikk seerne til å le like mye som hennes ydmykende og nedlatende tilnærming fikk dem til å forakte henne.

Og hvem kan glemme besettelsen hennes for penner, som hun glimrende beskrev som 'de beste vennene du noen gang kan ha'?

ray quinn x faktor

Mikke

Mikke

Mickeys ikoniske ansikt

Mens vi er om temaet for Job Center -skissene, er det umulig å ikke hylle elskelig svimmel Mickey.

Manipulert av Pauline, hans sjarmerende uskyldige - og uvitenhet - gjorde ham til den perfekte karakteren for henne å målrette mot.

Vi kunne aldri forestille oss den ene uten den andre, og hans blinde aksept av handlingene hennes ga et snev av empati til en strålende skrevet skisse.

Pappa Lazarou

Pappa Lazarou

Pappa Lazarou

liverpool fc spillervurderinger

Papa Lazarou er et perfekt eksempel på linjen The League of Gentlemen går mellom å le av moro eller ekte nerver.

Den raspete og demoniske sirkusmesteren - hvis ansikt så ut som en omvendt klovnes sminke i svart -hvitt - gjorde ikke mange opptredener, men de tre episodene han var minneverdig for inkluderingen.

Han snakket gjentatte ganger på kvinnenes inngangsdører til de overlot giftering - før han utbrøt: 'Du er min kone nå!'

Edward og Tubbs

Edward og Tubbs

Edward og Tubbs

Dette er en lokal artikkel, for lokalbefolkningen. Det er ingenting for deg her.

OK, egentlig ikke - men hvis det var opp til Edward og Tubbs, ville dette sannsynligvis være rent for de nordlige innbyggerne i Royston Vasey.

Det faktum at komediens signaturduo er gift søsken, klør ikke engang tjenesten til dette paret - og vi håper det faktum at de ble drept i serie tre, forhindrer ikke en retur.

Dentonene

Dentonene

Dentonene

En annen familie, og et annet sett med karakterer som sterkt bidro til den ubehagelige tonen i serien.

Stakkars Benjamin Denton blir sendt for å bli hos onkelen Harvey og tante Val - og mens han får beskjed om å gjøre seg hjemme, er det umulig.

Med helligdommer for padder og en usunn besettelse av kroppsvæsker, er det ikke noen Benjamin vil bli - men som skiltet til Royston Vasey sier: 'Du vil aldri gå'.

disneykort mot menneskeheten

Hilary Briss

Hilary Briss

Hilary Briss

Vi er sikre på at den nye serien inneholder en dose Hilary Briss & apos; tvilsomt og ulovlig kjøtt.

Det var bare kjent som 'spesielle ting' i serien, og den lokale slakteren oversvømmet byen med den og forårsaket en neseblødningepidemi.

Med sannheten bak kjøttet aldri blitt avslørt, håper vi at mysteriet holdes i live til sketshowet kommer tilbake.

Les McQueen

Les McQueen

Les McQueen

Stakkars Les McQueen ville bare tilbake til glansdagene til Creme Brulee, men nådde aldri høyden han steg til med 1970 -tallets glamrockere.

Det var en tragisk og sympatisk karakter, og en som er minneverdig for sin taktendring sammenlignet med de mer bisarre innbyggerne i Royston Vasey.

Med konstante nedturer var det hjerteskjærende å høre hans halvhjertede og beseirede reaksjon som sa: 'Det er en skitt virksomhet. Jeg er glad jeg er ute av det. '

cheryl cole liam payne

Se Også: