Cheryl og eks Liam Payne sett sammen for første gang på 3 år etter hans splittelse nylig

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Cheryl og Liam Payne har blitt knust sammen for første gang på tre år.



Eksene - som var medforeldresønnen Bear - deltok på One Direction -hitmakeren Liams nieses første bursdag i Wolverhampton onsdag.



På bilder hentet av MailOnline, topplistene så rolige ut i hverandres selskap da de ble oppdaget utenfor festen og lastet opp en bil.



Liam - som nylig avsluttet sitt forlovelse med modellen Maya Henry - klippet en uformell figur for familiens sammenkomst i svarte shorts sammen med en hette genser prydet med merkenavnet Givenchy over brystet.

27-åringen hadde også et hode av bleket blondt hår-som han nylig avslørte etter å ha farget sine naturlig brunette låser.

Girls Aloud & # 39; s Cheryl skilte seg ut i en overdimensjonert grå hettejakke uten ermer, sammen med et plissert skjørt laget av et lilla materiale.



Hun bandt mokka sine lokker i en hestehale og ertet noen biter for å ramme ansiktet hennes.

Cheryl og Liam Payne

Liam Payne og Cheryl - som deler sønnen Bear - har blitt avbildet sammen for første gang på 3 år (Bilde: Dave Benett/Getty Images for Uni)



lørdag kvelds lotteriresultater

Liam og Cheryls sønn ble ikke sett på bildene.

Cheryl og Liam begynte å date i 2016, og ønsket sønnen Bear Gray Payne velkommen bare ett år senere, men skilte seg i 2018, med Fight For This Love -hitmakeren som gikk ut av rampelyset for å oppdra sønnen.

Til tross for at romantikken deres mislyktes, har paret alltid snakket høyt om hverandre og delt at de ikke har problemer med medforeldre.

Liam snakket tidligere om sitt medforeldreforhold til Cheryl, og sa at i løpet av de siste 18 månedene har han blitt mye nærmere den fire år gamle bjørnen.

Den tidligere flammen medforelder sønn Bear (Bilde: Daglig rekord)

Liker du å lese om kjendiser? Registrer deg for alle de beste kjendisnyhetene fra NEWSAM her .

Snakker til Glamour bladet om å oppdra et barn med en eks, sa han: Det er veldig, veldig avslappet, og vi bruker mye tid på FaceTime. Det har vært veldig deilig, og jeg er nærmere dem enn jeg noen gang har vært, faktisk, noe som er veldig, veldig hyggelig.

Men FaceTime før sengetid kan gå veldig bra noen ganger. Eller jeg kjøpte ham noen leker i går som jeg viste dem på FaceTime, og det var som om jeg måtte reise over og levere lekene over gjerdet!

Liam bekreftet at han har skilt seg fra forloveden Maya Henry etter et ti måneders forlovelse

Liam bekreftet nylig at han har skilt seg fra forloveden Maya Henry etter et ti måneders forlovelse (Bilde: Dave Benett/Getty Images for Bvl)

Tidligere denne måneden bekreftet sangeren Liam at han forlot forloveden Maya Henry mens han dukket opp på Steven Bartletts Dagbok for en administrerende direktør podcast.

Paret hadde vært forlovet i mindre enn et år etter at boyband -stjernen stilte spørsmålet under lockdown med en ring på 3 millioner pund i august 2020.

Se Også: