Richard Madeley og Judy Finnigans skandaløse ekteskap med egne ord

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det begynte med 'Hei ... Jeg er din mamma', og endte i et av TVs mest berømte ekteskap.



Men bak kulissene har veien for Richard Madeley og Judy Finnigan vært en hard, fra deres hjerteskjærende kamp for å være sammen til helseproblemene som ville plage Judy senere i livet.



De møttes første gang i 1982 da Richard begynte i Granada for å presentere sammen med Tony Wilson og Judy, som åtte år eldre var den mer erfarne journalisten.



«Jeg husker første gangen jeg så ham. Han gikk inn på redaksjonen, og jeg satt ved skrivebordet mitt i den andre enden, 'ble Judy minnet om deres skjebnesvangre første møte.

«Jeg husker nøyaktig hva han hadde på seg: en lyseblå lindrakt. Jeg syntes han så fin ut. Høy, kjekk og alt det der, men jeg syntes drakten var litt flash. Siden han var en nybegynner, fikk jeg i oppgave å passe på ham, sier hun til NEWSAM.

Richard Madeley og Judy Finnigan avbildet i 1983, et år etter at de møttes (Bilde: Rex)



Deres aller første utveksling har blitt legender.

Jeg satt ved skrivebordet mitt da denne hånden dukket opp på skulderen min og jeg så opp på dette ansiktet og Judy sa: 'Hei, jeg er din mamma'; og jeg tenkte & apos; Whaaaaat? & apos; ' avslørte Richard, som allerede var forelsket i Judy etter å ha sett henne på TV,



Han forklarte vitsen og fortsatte: 'I Granada da noen nye kom, ble det utnevnt noen som far eller mor til å vise dem rundt - kantina, toaletter og alt det der. Så Judy var min & apos; mamma & apos ;.

hva skjedde med jason orange

Attraksjonen var åpenbar, men begge var gift - Judy med journalisten David Henshaw og Richard med hans første kone Lynda.

En kveld gikk de ut og spiste middag, og affæren deres begynte, selv om begge har insistert på at det var mye mer enn en 'stygg kontorsak'.

Richard og 1. kone

Richard med første kone Lynda

Judy hadde tvillinggutter med mannen David Henshaw da hun møtte Richard (Bilde: )

'[Kolleger i Granada] syntes det var useriøst, men det var ikke noe av det slaget. Det var faktisk veldig smertefullt fordi vi var veldig forelsket, men det var veldig vanskelig, 'husket Richard.

Fra den tredje datoen visste han at han ville gifte seg med Judy, men 26 år fryktet hun at han ikke var klar til å være stefar til hennes den gang seks år gamle tvillingene Dan og Tom.

'Jeg måtte være helt overbevist om at Richard var moden nok og sikker nok på sitt eget sinn til at guttene mine ikke ville bli skadet,' sa hun.

'Da vi først ble sammen, husker jeg at moren min sa til ham:' Hvis du skader guttene, vil jeg aldri tilgi deg. '

Judy, den gang 34, avbrøt ting, og fikk en ødelagt Richard til å trekke seg tilbake til Hellas i to uker sommeren 1984 bevæpnet med en pose med foreldrebøker for å gjøre sjelesøk.

Judy bekymret først at Richard ikke var moden nok til å være en stefar

'Jeg kjente Dan og Tom veldig godt, og de knuste, de var fryktelig søte, så jeg tok det veldig seriøst. Til slutt visste jeg selvfølgelig at jeg kunne gjøre det - jeg ville gjøre det, sa han.

Det tok Judy et år å bestemme seg.

Når hun snakket om ekteskapet med David, sa Judy at sprekkene allerede hadde dannet seg før hun møtte Richard.

'Det var mange problemer, men uten Richard hadde vi sannsynligvis slitt et par år til og slått opp når barna var eldre. Han tilbrakte ikke mye tid i ekteskapshuset, og han ville ikke ha flere barn, noe jeg gjorde, sa hun en gang til Daily Mail.

'Han var en arbeidsnarkoman, som han innrømmer, og da han var borte fra familien var han helt lykkelig, mens jeg var ensom og deprimert og sint og alle slags ting.

'Det var ikke det jeg ville ha ut av livet. Jeg ville ha en skikkelig partner. Jeg var veldig forelsket i Richard, og jeg ønsket å være med ham og få flere barn med ham. Men jeg måtte finne mot til å forlate David, og det tok meg et år.

Judy Finnigan og Richard Madeley på & quot; This Morning & apos; TV -program, Liverpool, Storbritannia. - 1990

Paret begynte i This Morning i 1988 (Bilde: ITV)

Richard var over månen da hun endelig tok sitt valg - og det var ham.

Det første de gjorde som et par var å ta tvillingene til Cornwall i en uke, med fylket som ble så spesielt for dem at de ville ende opp med å bo der år senere.

Men dessverre ble deres lykke snart til en tragedie da Judy fikk et abort etterfulgt av fødselen av en død sønn.

Gutten deres, 33, kom sammen i 1986 etter et vanskelig svangerskap, og akkurat da Judy skulle komme tilbake fra svangerskapspermisjonen, fant hun ut at hun ventet datteren Chloe, 32.

spontane menneskelige forbrenningsoverlevende

En hormonell ubalanse utløste deretter depresjon etter fødselen, og ville bli så alvorlig at hun ble tvunget til å få en hysterektomi i 1998 - noe hun fryktet ville ødelegge hennes berømte seksuelle bånd med Richard.

Faktisk gjorde hormonerstatningsterapien hun ble satt på tvert imot, så mye at de måtte sove i separate senger mens hun helbredet etter operasjonen.

Så i 1988 tok de jobb på et show som ville forandre livet deres for alltid - ITV's This Morning.

Judy Finnigan og Richard Madeley på & quot; This Morning & apos; TV -program, Liverpool, Storbritannia. - 1989

Avbildet på Liverpool -settet This Morning (Bilde: ITV)

Deres naturlige hengivenhet var TV -gull (Bilde: Presseforening)

Med sin journalistiske bakgrunn og naturlige kjemi gjenopplivet de showet på dagtid og ble raskt nasjonens favoritter.

Men deres økning i popularitet utløste også en økning i grusom sladder - det verste var at Judy var alkoholiker og Richard var en voldelig beruset.

'Vi hadde gått bort i en uke til Cornwall med barna våre, og mobilen gikk i bilen,' sa Richard til The Guardian om å ha hørt de sårende ryktene.

'Det var sjefene våre i Granada som sa at det var på gang et fryktelig rykte om at du er på en selvhjelpsinstitusjon for menn som slår deres koner fordi du har slått Judy, at Judy er på en uttørkende klinikk og at barna er i omsorg. Vi var i den f ** king bilen, 'sa han.

'Vi sporet det til kilden ... En spesielt giftig person. Han lekket disse utstrykene, og de ble aldri publisert fordi vi ville ha ryddet opp i en injurier. Men den eneste tingen som ble liggende som et stykke flytende kloakk er denne tingen som Judy drikker. Og det gjør hun ikke. '

Richard Madeley (2. venstre), med (venstre - høyre) datteren Chloe, kona Judy Finnigan og sønnen Jack, etter at kringkasteren mottok en æresgrad fra Anglia Ruskin University i Cambridge

Richard Madeley med datteren Chloe, Judy og sønnen Jack (Bilde: PA)

Richard visste at han ville gifte seg med Judy etter deres tredje date (Bilde: rex)

Mer skandale kom i 1994 da Richard ble anklaget for å ha stjålet en flaske champagne fra Tesco etter å ha glemt å betale for det sammen med dagligvarene sine. Han ble deretter klarert, men beskrev fallet som et av de mest & apos; fryktelige & apos; tider i livet hans.

'Publisiteten var nedslående. Hvis jeg hadde blitt anklaget for å ha ranet en bank, hadde det i det minste litt glamour i det, men f ** king butikktyveri ... Det er som å ** konge på et offentlig toalett. Bare fryktelig, sa han til The Guardian.

Selvfølgelig har parets ekteskap også blitt fylt av glede - og mye rødglødende kjemi.

skoleuniformstipend 2019

Ofte sammenlignet med Alan Partridge for sine verbale faux pas, er Richard like kjent for sitt Ali G -inntrykk som hans seksuelle overdeler.

Fra eventyrene deres med Viagra til hans takknemlighet for Judys form, har han morsomt aldri visst helt når han skal stoppe.

Richard Madeley, Judy Finnigan, Holly Willoughby, Phillip Schofield. & apos; This Morning & apos; TV -program. 21 -årsjubileum

De kom tilbake til This Morning for 21 -årsjubileet (Bilde: ITV)

Richard Madeley kler seg ut som Ali G på This Morning med Judy Finnigan

Richard som Ali G. (Bilde: Planet Photos)

Men det er ingen skam i spillet hans.

Han sa til speilet: 'Jeg tror relasjoner kan utvikle seg til et punkt i alderdommen der sex blir mindre viktig - men jeg er 58, ikke 98.

'I de fleste dynamiske ekteskap er sex en veldig viktig komponent. Du kan nekte det på egen risiko.

'En av grunnene til at de fleste ekteskap mislykkes er fordi det er en økende seksuell inkompatibilitet. Det må være en viktig del av ligningen.

'Forskning viser at de lykkeligste gifte i 70- og 80 -årene fortsatt har et fungerende sexliv, og det burde de også gjøre. Det er en av de mest grunnleggende aspektene ved menneskeheten. '

Mark Wright og Michelle
Richard og Judy (Bilde: DM)

Han vet bare ikke når han skal stoppe

Yourlife 02.09.10 Richard og Judy (Bilde: DM)

Richard sier Judy er & apos; mitt hjerte & apos;

Begge innrømmer at deres er en & apos; sjalu, lidenskapelig & apos; forhold, men til tross for at han hadde jukset den første kona Lynda 10 ganger på fem år, har Richard holdt seg helt tro mot Judy.

'Judy er mitt hjerte,' sa Richard, 63, en gang om sin 71 år gamle kone. 'Hvis hun ikke var her, ville det fjerne alt poenget med livet mitt.'

Og Judy mener Richard virkelig er chipsene til sausen hennes.

'Hvis to mennesker var ment for hverandre, var vi det, og jeg elsker ham. Han er så bra for meg følelsesmessig fordi jeg pleier å være melankolsk, sier hun til Daily Mail.

'Han er veldig optimistisk, han øker egoet mitt, og han har et stort talent for lykke, noe som betyr at de uunngåelige tristhetene i livet som vi alle har, er lettere å takle.

'Hvis det er en positiv følelse å ha i en hvilken som helst situasjon, vil Richard finne den.'

Se Også: