Liverpool-spilleres rangeringer for sesongen 2020-21 etter at usannsynlige helter dukker opp

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Til tross for at han tilbrakte mesteparten av sesongen med skader på nøkkelspillere, klarte tidligere regjerende Premier League-mester Liverpool å trekke en topp-fire-avslutning denne sesongen.



Det kom takket være en sen runde av formidabel form og noen usannsynlige helter som gjorde opp for de som underpresterte i en turvy term-oppsummerte best ved å huske at de røde vant 7-0 på Crystal Palace og tapte 7-2 i Aston Villa i løpet av drøye tre måneder.



Jurgen Klopps side, som hadde gått 68 kamper ubeseiret på festningen Anfield til januar, led sjokkerende seks tap på rad på Merseyside, og gikk nesten fire måneder uten hjemmeseier.



Imidlertid så seks liga -seire på rad at Liverpool hoppet over Leicester City, Chelsea og West Ham United til topp fire, og reddet noe etter en stort sett skuffende kampanje.

Liverpools 2-0-seier over Crystal Palace den siste dagen sikret tredjeplass og Champions League-kvalifisering

Liverpools 2-0-seier over Crystal Palace den siste dagen sikret tredjeplass og Champions League-kvalifisering (Bilde: Paul Ellis/POOL/EPA-EFE/REX/Shutterstock)

Selvfølgelig ville Virgil van Dijks skade alltid være et betydelig slag mot de røde sjansene for å beholde tittelen, og deres defensive problemer ble forverret med Joe Gomez og Joel Matip utelukket også i lange perioder.



Faktisk savnet 23 forskjellige spillere minst én kamp på grunn av skade eller sykdom i løpet av sesongen, med den viktige troppsmedlemmenes konstante form som et ledd i de tyske managernes regjeringstid.

Av de som gjorde mer enn fem opptredener, skjønt, Speilfotball har vurdert og lagt opp prestasjonene sine for Liverpool i kampanjen 2020-21.



Alisson

Alisson ble den første keeperen som scoret et vinnermål i en Premier League -kamp da han scoret på West Brom i forrige måned

Alisson ble den første keeperen som scoret et vinnermål i en Premier League -kamp da han scoret på West Brom i forrige måned (Bilde: Getty Images)

Til tross for noen urolige prestasjoner - spesielt mot Manchester City i februar da de røde ble hamret 4-1 på hjemmebane - var den brasilianske stopperen solid i det store flertallet av kampanjen.

Redningene hans i sin egen ende var avgjørende, mens det headede målet mot West Bromwich Albion ikke vil bli glemt i all hast.

Alisson måtte også takle den tragiske døden til sin far i februar, og har gjort mer enn nok for å garantere en høy rating.

7,5 / 10

Adrian

Ved å beholde målet - ikke alt så overbevisende - i 7-2 -drubbingen i hendene på Aston Villa i oktober, har fansenes kjærlighet til spanjolen sakte redusert siden hans heroiske oppvisning i UEFA Super Cup 2019.

Skakket og betydelig svakere enn Alisson med ballen ved føttene, er hans tilstedeværelse ofte kjent av feil grunner.

beste familieferieparker i Storbritannia

Men det er verdt å merke seg at Adrian holdt nullen i tre av sine halvt dusin kamper mellom stolpene denne sesongen.

4.5 / 10

Caoimhin Kelleher

Etter å ha fylt ut fint ved fem anledninger, inkludert et tre-spillers løp der han bare slapp inn ett mål, beviste den unge irske stopperen sin stamtavle mange ganger i Alissons fravær.

Som 22-åring trenger Kelleher sannsynligvis førstelagsfotball for å fortsette sin utvikling, etter å ha vært med Merseyside-antrekket siden 2015.

6/10

Trent Alexander-Arnold

Alexander-Arnold har delte meninger etter å ha blitt utelatt av Englands EURO 2020-lag

Alexander-Arnold har delte meninger etter å ha blitt utelatt av Englands EURO 2020-lag (Bilde: Getty Images)

Delte meninger om den internasjonale fronten, Liverpudlian-høyrebackens sesong har reflektert lagene sine; en blandet pose.

Ett mål og tre assists på de ni siste utfluktene viste at TAA var tilbake på sitt beste, men defensive tap var vanlige til våren.

Uten seniorstudium fortsetter 22-åringen å være en av Liverpools mest pålitelige stjerner til tross for sin ømme alder og er tilsynelatende på vei opp igjen.

7/10

Neco Williams

Alexander-Arnolds unge back-up hadde 14 ganger en av mange akademikere som fikk spilletid denne sesongen.

Imidlertid var det ikke Wales -internasjonalens første seniorperiode, og gjorde like mange Premier League -starter som forrige periode (tre), og han klarte ikke å sparke på som mange forventet.

Likevel har han tid på sin side ved 20.

5,5 / 10

Virgil van Dijk

Vanskelig å vurdere etter å ha gjort den nest minste mengden utespill for de røde i 2021-21, var verdens allment ansett beste midtstopper fortsatt relativt god i starten av sesongen.

Å være en del av backlinjen på Villa Park hjelper ikke saken hans, mens han fremdeles klarte ett mål og to rene laken på sine åtte utflukter - før Jordan Pickford kuttet sin periode med en utslitt derbyutfordring i Merseyside.

Den trofaste Anfield vil bare håpe at han kommer tilbake like sterk som før.

5/10

Joe Gomez

Den mest skadede forsvareren mangler også det meste av kampanjen, og er en annen Liverpool-mann som vil gå glipp av å stille med sitt land på EM i sommer.

Selv om han så ut til å trappe opp da VVD først ble utelukket, ødela nok en alvorlig kneskade hans fremgang.

Gomez ser ut til å ha en kamp på hendene for å ta tilbake plassen sin også, da de røde fullførte signeringen av Ibrahima Konate forrige måned.

5/10

Joel Matip

En annen skadeutsatt midtstopper, den kamerunske landskampen startet like mange starter som Gomez, men spilte færre minutter.

Klopps manglende tro på 29-åringens kondisjon ble vist ved signering av Konate forrige uke, og Matip vil trolig være fjerdevalg i hjertet av forsvaret i 21-22.

5/10

Rhys Williams

Etter å ha tilbrakt forrige sesong på lån i Kidderminster Harriers på sjette nivå, var det ingen som ventet at den Preston-fødte ungen skulle bli en fast kamp i Reds start-XI denne terminen.

20-åringen ble imidlertid kastet frem i rampelyset, men vokste inn i rollen da han fikk 19 opptredener, og Williams dannet til slutt et solid partnerskap med mannen som står foran.

6/10

Nat Phillips

De trofaste Anfield var fornøyd med Phillips & apos; fremveksten

De trofaste Anfield var fornøyd med Phillips & apos; fremveksten (Bilde: Basseng via REUTERS)

I en alder av 24 år og tilbrakt tid på lån i Stuttgart over to separate lånetider, må Phillips ha innsett at sjansene hans for å få karakteren på Anfield i beste fall var slanke.

20 stopp-gap-kamper senere og hans potensielle avgang på jakt etter en tryggere posisjon i en seniortropp ville gjøre Liverpool-supporterne triste å se ham gå.

Vinner hele 5,6 luftdueller per 90 Premier League-minutter (desidert best i laget, pr Hvem scoret ), viste ikke-tull-forsvareren stål ved brudd på siden og har ikke sett seg tilbake siden.

Selv om hans langsiktige fremtid kanskje ikke er på Merseyside, vil mulige friere ikke være sparsomme i sommer.

8/10

Ozan Kabak

Hentet ut på lån i januar for å hjelpe den defensive krisen - som den ikke -eksisterende Ben Davies - Schalke -mannen justerte seg aldri virkelig til engelsk fotball i Reds bakvakt.

Den unge Tyrkia-landskampen, som er kjent for sin actionfylte og hethårede tilnærming, begynte akkurat å ordne seg da en skade avsluttet kampanjen hans og nesten helt sikkert Liverpool-karrieren.

5,5 / 10

Andy Robertson

En av to menn som ikke gikk glipp av en kamp på grunn av skade eller sykdom denne sesongen, var den skotske skipperen pålitelig på venstrebacken 51 ganger denne terminen.

Selv om hans assistenttall på syv var hans laveste siden hans første sesong på Merseyside, kunne kampanjen vært mye verre for de røde hvis Robertson ble utelukket på noen måte.

Da han ga Klopp alt han ønsker av en spiller, beviste 27-åringen sin verdi igjen ved å dukke opp i hver toppkamp i Liverpools sesong.

7/10

Kostas Tsmikas

Husker du at han signerte for Liverpool for rundt 12 millioner pund fra Olympiacos? Vi vil ikke dømme deg hvis du ikke gjør det.

Grekeren fikk bare syv minutter med handling i 2021, og startet bare tre kamper gjennom hele perioden da han ikke klarte å presse Robertson på noen måte for en startplass.

Det er vanskelig å ikke være hard om denne.

3.5 / 10

Jordan Henderson

Liverpools midtbane var uvanlig uforutsigbar denne sesongen

Liverpools midtbane var uvanlig uforutsigbar denne sesongen (Bilde: POOL/AFP via Getty Images)

Utelukket siden februar, var LFC -skipperens tilstedeværelse både på banen og inne i garderoben sterkt savnet til tider denne terminen.

De røde ble litt dysfunksjonelle uten sin midtbanemotor, ettersom 30-åringen garanterer et anstendig skifte når han blir valgt av Klopp.

Kontroversielt går glipp av en vinner på skadetid i Goodison Park og fyller den beundringsverdig på midtstopper, det er vanskelig å utsette ham utover hans utseende.

7,5 / 10

Fabinho

En annen allsidig Mr Reliable, den tårnhøye nr. 3 forsterket nesten kjernen i Liverpool da han kom tilbake fra skade før den siste ubeseirede seriekjøringen på 10 kamper.

Enten han viste de fire bakre om å være i sentrum av det, gjør Fabinhos lesing av spillet og imponerende statur ham en ond motstander.

Fabinho har hjulpet de unge forsvarerne med å tilpasse seg livet i den raske linjen, og har vist seg å være en av Klopps beste signeringer og strålte igjen denne kampanjen.

8,5 / 10

Georginio Wijnaldum

Noe bittersøtt var den dynamiske nederlenderen nok en konsekvent tannhjul i en stadig skiftende side denne sesongen.

Hans 51 utflukter, en felles lag -beste opptelling, inneholdt få dager, og hans pålitelighet - men sjelden i verdensklasse - gjør det å bytte ham ut til en ekte utfordring.

Selv om Wijnaldum kan være i 30-pluss aldersgruppen, vil Barcelona kjøpe en av Europas mest konsekvente midtbanespillere i sommer.

7,5 / 10

Thiago

Det tok Thiago tid å tilpasse seg livet i Premier League

Det tok Thiago tid å tilpasse seg livet i Premier League (Bilde: Clive Brunskill/POOL/EPA-EFE/REX/Shutterstock)

Da Liverpool signerte diskantvinneren fra Bayern München i fjor, var presset for den spanske trollmannen for å ta de røde til neste nivå høyt.

Imidlertid førte hans rustne tilpasning - hindret av skade - og en generell mangel på forståelse for hvordan Thiago utøver sin handel, til omfattende kritikk.

Det var før han blomstret om våren, og dempet dem som bare vil se på det ene målet hans og null assist.

Han er 30, men gitt måten han fungerer på, kan Thiago kjøre Anfield -showet en stund ennå.

7,5 / 10

Curtis Jones

Etter å ha slått igjennom i 19-20 var forventningene store for den gang tenåringen tilbake i august, og hans skinnende start økte bare fanspenningen.

Hans vinnermål mot Ajax i en avgjørende Champions League-gruppespillkamp var høydepunktet, og Jones har alltid sett på siden siden.

Potensielt Wijnaldums hjemmelagde erstatning, hans beste år ligger fortsatt sikkert foran ham.

7/10

James Milner

Pålitelig? Ja. Spektakulær? Nei.

Til tross for at vi er 35, vet vi fremdeles hva vi får når vi ser Milner spille.

Passer som en fele, og fikk 36 opptredener denne sesongen, hans erfaring ga seg godt denne termen, og hans stabile hode var det lagkameratene ofte trengte.

6/10

Naby keita

Siden han kom fra RB Leipzig for over 50 millioner pund sommeren 2018, har Keita slitt om form og kondisjon på Anfield.

Hans 714 minutter var mindre enn det Gomez og Matip klarte, men guineaneren ble nesten mirakuløst valgt til kvartfinalens første etappe mot Real Madrid over Thiago, der han ironisk nok ble trukket av etter bare 42 minutter på grunn av skade.

Om han får en ny mulighet til endelig å vise hvorfor Liverpool betalte alle pengene for tre år siden, gjenstår å se.

4.5 / 10

xherdan Shaqiri

Den sveitsiske internasjonale har spilt rollen som flerårig vikar siden han flyttet til Merseyside, og har vært på periferien det meste av sesongen.

Hans ensomme streik var det samme som Alissons måltelling denne termen, en fordømmende tiltale for hans mindre enn imponerende bidrag til denne kampanjen.

4.5 / 10

Alex Oxlade-Chamberlain

Bare 286 minutter, nesten like lite som det Tsmikas klarte, var hvor lenge ‘The Ox’ spilte i 20-21, og igjen ble hemmet av skader.

Et mål i den nest siste seriekampen på Burnley var en sølvkant, men de lyse øyeblikkene var få og langt mellom for Oxlade-Chamberlain denne sesongen.

4/10

Mohamed Salah

Salahs 22 seriemål var dobbelt så høy som den nest beste målscoreren for Liverpool i Premier League

Salahs 22 seriemål var dobbelt så høy som den nest beste målscoreren for Liverpool i Premier League (Bilde: PA)

Lett de rødes fremtredende stjerne, den egyptiske kantspilleren var elektrisk gjennom hele den turbulente terminen, og scoret 31 mål på 51 utspill og endte på andreplass bak Harry Kane i Premier League Golden Boot -løpet.

Fortsatt skyting da hans angripende lagkamerater vaklet, gjør Salahs kvalitet og nådeløse produksjon ham unektelig den fremtredende i Liverpool -rekkene.

aldi nye butikker london

Mens noen hadde et nedår, gjorde han det ikke.

9/10

Sadio Mane

En mann som absolutt hadde et nedturår, var den brede mannen i Senegal, som slet med formen og var en skygge av den manen vi var vant til å se.

Selv om arbeidsfrekvensen hans forble høy - oppsummert av sitt andre mål tidlig i kampanjen i Chelsea - gjorde det ikke streikefrekvensen, noe som underpresterte hans forventede mål i seriespill med nesten fire, i henhold til Understat .

En dobbel på den siste dagen for å ta sin ligatall til 11 angrep vil ha styrket selvtilliten hans mot sommeren, men startstedet hans til høsten er truet takket være en annen form for Liverpool -spiss.

6/10

Roberto Firmino

Ofte betegnet som ineffektiv på grunn av hans antatt dårlige målscoreproduksjon, minket Firminos betydning for hans side drastisk i midten av sesongen.

Likevel viste tre mål og to assist i de fem siste ligamatchene hans varige klasse, og han demonstrerte hvorfor Klopp fortsatt kan oppfordre ham til å levere - men bare noen ganger.

6,5 / 10

Diogo Jota

Jota hadde en fin debutsesong på Anfield etter å ha signert fra Wolves i en avtale som angivelig var verdt opptil 45 millioner pund

Jota hadde en fin debutsesong på Anfield etter å ha signert fra Wolves i en avtale som angivelig var verdt opptil 45 millioner pund (Bilde: Liverpool FC via Getty Images)

Den nye gutten på blokken var ikke forventet å være så avgjørende i hans første Anfield -periode, men portugisisk internasjonal var - og så noen.

13 mål på 30 kamper er en god avkastning i første kampanje i alle antrekk, og han tvang ofte en av Firmino og Mane ut av start-XI når han kom seg etter en langvarig skade som holdt ham utenfor lagets verste løp fra desember å marsjere.

Hans 3,72 skudd per 90 var mer enn det Salah klarte, og viste hvor stor trussel han var denne sesongen og hvor farlig han kunne være for forsvar i neste nivå.

8/10

Divock Origi

Han kan ha scoret noen minneverdige mål i sin tid på Merseyside, men det er lite rom for følelser på dette stadiet.

Ett angrep på 17 utflukter - det er mot League One's Lincoln City i september - er et sterkt tegn på hans mangel på kvalitet, som ikke er egnet for et forsøk på å kjempe tilbake tittelen fra Manchester City neste gang.

4/10

Hva syntes du om vurderingene våre? Kommenter din nedenfor.

Se Også: