Hva er Apple Star? Mystisk ny gadget kan være en hybrid Macbook som ble avslørt på WWDC 2018

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Apple har hatt en utrolig rekke produkter de siste årene, med massive hits som iPhone og iPad som har revolusjonert teknologiindustrien.



Så enhver eim av en potensiell ny oppfinnelse og gadget-fans over hele verden begynner å bli veldig begeistret. Og det har vært mumling av en ny enhet referert til som 'Apple Star'.



Selv om Apple pleier å avsløre ny maskinvare på dedikerte arrangementer i september, har de også en årlig konferanse om sommeren dedikert til programvare- og applikasjonsutvikling.



Det heter WWDC og finner sted neste uke. Her er en oversikt over alle tingene vi forventer å se på denne WWDC 2018 .

Apples nåværende MacBook Pro (Bilde: Apple)

1020 engel nummer betydning

Når det gjelder Apple Star, ser det også ut til at den går under kodenavnet 'N84' og er tippet av noen til å være en rimelig LCD-versjon av iPhone X .



Apples flaggskip-håndsett bruker en dyr OLED-skjerm som er det som presser prisen opp - for både Apple å lage det og for deg å kjøpe det.

Men andre antyder at det er mer sannsynlig at det er en ny type Macbook med en mobilbasert ARM-prosessor som antyder at den kan kobles fra et nettbrett.



Disse hybridenhetene har vært store vinnere for Microsoft, som har lansert en vellykket serie med Surface Book avtakbare bærbare datamaskiner.

Apples nettsted 9to5Mac har en god idé om hva som kan være i vente: Det er ikke mye informasjon om hva enheten kan være, men vi vet at den har en berøringsskjerm, et SIM-kortspor, GPS, kompass, er vanntett og går også EFI. EFI (Extensible Firmware Interface) er oppstartssystemet som brukes av Mac-er, noe som får oss til å tro at Star-prosjektet potensielt kan være den første ARM-baserte Mac-en, med en leveringsdato så snart som 2020.'

Tim Cook vil vises på WWDC neste uke

har caitlyn jenner hatt full overgang

Vi må vente til WWDC for å se om noen fra Apple offisielt bekrefter hva Apple Star er – selv om vi ikke ville bli overrasket om det ikke er noen omtale i det hele tatt.

Apple er notorisk hemmelig om nye prosjekter. Imidlertid var det hvisking av Apple Watch år før den til slutt kom, så disse ryktene kan være på banen.

Det vil sannsynligvis være mange kunder der ute som er villige til å bruke en splitter ny Macbook som fungerer som en iPad.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: