Derek Acorahs bitre feide med Most Haunted's Yvette Fielding etter at hun avslørte falskhet

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Derek Acorah og Yvette Fieldings profesjonelle forhold kom seg aldri igjen i kjølvannet av hans kontroversielle avslutning fra showet Most Haunted, etter at hun avslørte ham for & fosfor & apos; en åndelig besittelse.



Det 69 år gamle selvstilte mediet, som døde i natt etter å ha falt i koma , stemplet sin tidligere medstjerne som 'egoistisk' og 'storhodet' etter at hun avslørte hvordan han hadde falt for en oppsettscene.



Hun har siden hyllet sin gamle fiende og sagt til NEWSAM Online: 'Våre kondolanser er med Dereks familie på dette tidspunktet. Yvette og Karl. '



Under innspillingen av en mest hjemsøkt episode fra 2005 på Bodmin Gaol forlot showets bosatt skeptiker Ciaran O'Keeffe navnet på en beryktet sørafrikansk fengselsmann, Kreed Kafer, på et stykke papir og hadde snakket om sin identitet i Derek & apos; s hørevidde.

Derek var berømt for Most Haunted sammen med Yvette Fielding til han var kontroversiell (Bilde: Ukjent)

Da kameraene begynte å rulle, hevdet Derek å være besatt av Kreed - men Ciaran avslørte senere at mannen var totalt sminket og navnet hans var et anagram av & Deros Faker & apos ;.



Da broddet ble avdekket, forlot Derek showet, og Yvette sa året etter: 'Vi forteller folk at alt er ekte, så viser det seg at han var falsk, så han måtte gå.'

malone familiens brilleboks

Kommentarene hennes utløste en ordkrig med Derek, som sa: 'Hun bestemte seg da jeg forlot showet at hun ikke ville snakke med meg mer. Det var ikke behov for det, og det var veldig trist. '



Han forsøkte å gå tilbake til Kreed Kafer -skandalen, og la skylden helt på plass hans & apos; åndelige guide & apos; Sam , en spøkelsesaktig tilstedeværelse som hjalp ham med å kontakte åndeverdenen.

Derek og Yvette falt ut i en spektakulær ordkrig etter at hun avslørte ham og forfalsket en besittelse (Bilde: LIVINGTV PRESSKONTOR)

'Jeg vil bare si om praktisk talt all psykisk aktivitet, jeg stoler på min spiritualistiske guide jeg kaller Sam, men noen ganger stoler jeg sterkt på mine egne åndelige laug som er tilpasset omgivelsene mine og atmosfæren jeg er på,' Derek sa i 2006.

'Når jeg blir besatt, kan jeg ikke huske noen av handlingene til hvem som har overtatt meg eller omgivelsene mine. Ved denne anledningen hvor ånden Kreed Kafer kom til meg, kan jeg si at jeg hadde, ja hadde blitt overtatt av en enhet, men identiteten ville ha vært en annen enn navnet på navnet som kom fra meg.

'En forklaring på hva som kunne ha skjedd er at ånden som tok meg om bord selv hadde hørt et av besetningsmedlemmene nevne karakteren Kreed Kafer, og denne personen tok det navnet ved svindel eller fordi mange mennesker i en fjern fortid gjorde det ikke har navn, så denne enheten bestemte seg for å bruke den han hadde hørt.

Derek hevdet at Kreed Kafers ånd hadde kommet inn i kroppen hans - men navnet ble plantet av hans medvert (Bilde: Ukjent)

'En annen forklaring er at jeg hørte i forbifarten navnet Kreed Kafer, og da jeg tok på meg ånden gjorde jeg en ekte feil og knyttet dette navnet feilaktig til ånden. Jeg er menneskelig og kan gjøre feil, spesielt når jeg er under press av en lesning eller blir overtatt av en nedlatende enhet.

'Jeg har imidlertid en sterk vellykket tilhengerskare innen det spiritualistiske feltet, og jeg tror at jeg er et ekte medium. Jeg beklager hvis noen av mine flotte fans ble fornærmet av denne feilen. '

For å gjøre saken verre, falt Derek for et annet av Ciarans triks i den neste episoden da han hevdet å kommunisere med en spøkelsesaktig tilstedeværelse kalt & apos; Rick Eedles & apos; - et anagram over 'Derek Lies'.

declan donnelly og ashley roberts

Derek beskyldte åndsguiden Sam for å ha villedet ham (Bilde: )

Les mer

Derek Acorah RIP
Derek dør 69 år gammel etter kort sykdom Kontroversiell karriere og & apos; fakery & apos; Probe of Dereks Facebook før døden Dereks dødsårsak etter koma

Derek ble spurt av produsentene om å forlate showet, og i 2015 akselerte Yvette medier helt fra Most Haunted.

'Vi fant medier på toalettet på internett. Vi fant dem snakke med venner og få informasjon for dem. De husket ikke at de hadde en mikrofon på, og vi kunne høre alt, sier hun til Radio Times.

'Jeg ble irritert da jeg ønsket å tro dem, men jeg kunne ikke etter å ha sett det. Det var virkelig opprørende for meg.

'Du må være veldig forsiktig med slike mennesker. Inntil de er bevist, vil jeg forbli skeptisk! '

Derek sa at Yvette var sjalu på suksessen hans og truet med søksmål (Bilde: Tim P. Whitby/Getty Images)

Men Derek ville ikke la saken hvile og fortalte Belfast Telegraph i 2015 at Yvette var 'sjalu' på suksessen hans.

'Det spiller ingen rolle hva folk som Yvette Fielding sier - jeg tillater dem ikke å kjøre meg ned,' insisterte han.

theresa mai åkre med hvete

'Jeg har blitt korsfestet og løy om; det er mye sjalusi der ute, men jeg har ikke åpnet munnen min på Yvette i årevis - jeg hadde en taushetsplikt og hvis jeg hadde sagt noe negativt, hadde jeg blitt saksøkt og forfulgt og alle pengene mine ville ha blitt tatt bort. '

Han la til: 'Det var løgn for å miskreditere meg fordi jeg forlot Most Haunted for å gjøre mitt eget program, Derek Acorahs Ghost Tours. Men jeg har fått nok, og jeg kommer til å si ifra i selvbiografien min. Advokatene går nøye gjennom det, men Yvette Fielding har ikke et bein å stå på.

Se Også: