Derek Acorahs hjerteknuste familie - psykiske to koner, barn og Sam the Ghost

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Derek Acorah er død i en alder av 69 år etter kort tids sykdom.



Det selvstilte åndelige mediet har vært en kjent britisk TV-personlighet de siste tre tiårene og er mest kjent for sitt arbeid med Most Haunted.



Han dukket også opp i 2017 -serien av Celebrity Big Brother hvor han varte til finalen og var den fjerde kjendisen som ble eliminert.



største penis i verden

Som nyheten om Dereks bortgang ble kunngjort i en uttalelse fra kona Gwen, men hvor lenge hadde paret vært gift?

I tillegg hevdet Acorah alltid at han ble veiledet av en spøkelsesaktig skikkelse ved navn Sam, så hvor passet han inn i Dereks liv?

Hvem er Derek Acorahs familie?

Derek hadde vært gift med sin andre kone Gwen Acorah siden 1995, og de var sammen til han døde.



Paret har to barn sammen.

Middels Derek Acorah og kona Gwen i begravelsen til Freddie Starr (Bilde: Liverpool Echo)



Gwen har jobbet som produsent og har jobbet med serien The PAST Hunters mens hun også har gjort opptredener i Most Haunted.

Paret har jobbet som lånetakere for det registrerte veldedige Pathfinder Guide Dog Program, som hjelper blinde mennesker ved å tilby seende hunder.

(Bilde: Alamy arkivfoto)

Gwen kunngjorde ektemannens død i en uttalelse som ble lagt ut på Facebook, og sa: 'Farvel min kjære! Jeg vil savne deg for alltid! '

Derek Acorah var tidligere gift med sin første kone Rachel Walker fra mars 1984 til skilsmissen i 1990.

Hvem er Sam the Ghost?

Derek hadde en bemerkelsesverdig åndsguide som han hevdet beskyttet ham mot onde ånder ved navn Sam.

verste tilfelle av lus

Derek Acorah dukker opp i Most Haunted (Bilde: Living TV)

Mediet beskrev ham for Nottingham Post : 'Jeg møtte først min åndsguide, Sam, i et tidligere liv da jeg var en etiopisk gutt og Sam var en venn av familien. Dette er omtrent 2.038 år siden.

'Sam var et orakel med psykiske krefter som reiste fra landsby til landsby. Da landsbyen min ble angrepet av noen bedrageriske inntrengere, hørte jeg skriket og jeg sprang bort. Da det ordnet seg, kravlet jeg tilbake og fant ut at familien min hadde blitt massakrert. To dager og netter gikk før Sam kom og ropte navnet mitt.

'Fra da av reiste jeg med ham.'

Les mer

Derek Acorah RIP
Derek dør 69 år gammel etter kort sykdom Kontroversiell karriere og & apos; fakery & apos; Probe of Dereks Facebook før døden Dereks dødsårsak etter koma

Acorah avslørte at bestemoren hans, som også var et medium, introduserte ham for Sam da han var barn, men Derek hadde allerede hatt visjoner om ham i oppsiktsvekkende drømmer og tilbakeblikk.

tom cruise og katie holmes

Til tross for muligheten til å bli fortalt lotteritallene av Sam, uttalte Derek alltid at han ikke ville misbruke veiledningen som Sam tilbød ham.

Se Også: