Katie Holmes og Tom Cruises merkelige bryllup - løfter om katt og kam og brudens forsinkelse

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Bryllupet til Katie Holmes og Tom Cruise var muligens den mest surrealistiske og dramatiske gudstjenesten i Hollywoods historie.



Mellom foreldrene til Katie nektet å delta og bruden tilsynelatende forsvant, til de særegne bryllupsløftene, var det absolutt en merkelig anledning.



beste Black Friday-tilbud i Storbritannia 2019

Dawson's Creek -stjernen Katie, 41, begynte å date Mission: Impossible -skuespilleren Tom, 57, i 2005.



Katie hadde blitt oppdratt som katolikk og begynte å studere Scientology etter å ha inngått et forhold til Tom.

De forlovet seg bare syv uker etter møtet, og datteren Suri ble født i april 2006.

Katie og Tom bundet knuten 18. november 2006 i en scientologseremoni på Odescalchi slott i Italia.



De ble sist fotografert sammen i juni 2012, og senere samme måned begjærte Katie skilsmisse.

Katie og Tom i bryllupet (Bilde: Getty Images)



Alle disse årene senere ser vi tilbake på det bisarre bryllupet ...

Bruden forsvinner

Da Katie & # 39; s foreldre Martin og Kathleen Holmes svingte bryllupet, angivelig fordi de var misfornøyd med datterens valg av ektemann, ble gjestene litt forstyrret da bruden lot dem vente.

Martin hadde tatt et standpunkt på forhånd og sa at han som praktiserende katolikk ikke kunne delta på et bryllup i Scientology. Han skal også ha kollidert med skuespilleren under kontrollen med Tom og Katie.

Da gjestene på A-listen kom inn i kapellet og tok plass, sto brudgommen Tom ved alteret med et gigantisk glis i ansiktet.

Leah Remini, som den gang var et høytstående medlem av Scientology Kirken, skrev i sin fortellende bok at Tom sto foran publikum 'de neste tjue minuttene (men det virket som en evighet)'.

De ble skilt i 2012 (Bilde: Getty)

Han hadde 'at alt-er-flott utseende gipset på ansiktet hans, selv om mengden ble ubehagelig', skrev hun og la til at mens bruden til slutt dukket opp, nådde Jennifer Lopez bort på et tidspunkt for å spørre Leah, 'Tror du Katie kommer?'.

Tom Cruises bryllupsløfter fra Scientology

Under deres Scientology -seremoni - som en minister ble fløyet helt fra USA for den ikke -juridisk bindende tjenesten - ga Tom to bisarre løfter.

Ministeren leste opp det spesielle løftet, som Tom måtte godta for å gi Katie gjennom hele ekteskapet.

'Jenter trenger klær og mat, øm lykke og frills, en panne, en kam, en katt,' lyder linjen.

Det tidligere paret avbildet i 2005 (Bilde: REX/Shutterstock)

Brudeparet sa da sitt 'jeg gjør'.

Det merkelige bryllupet favoriserer

I stedet for de vanlige bryllupsfavørene for bakrus & kurer, konfetti og de sukkrede mandlene, ga Katie og Tom hver av bryllupsgjestene sine et par krom Hearts solbriller på £ 550.

De hadde lagt inn en bestilling på nyanser i butikken Mallon & Taub i London - og kostet dem 100 000 pund.

Tom leide også inn en flåte limousiner for å vispe sine gjester på A-listen, inkludert Victoria Beckham, Jennifer Lopez og John Travolta, 37 km fra Roma til bryllupet.

Oprah Winfrey ble ikke invitert

Det var på Oprahs show at Tom erklærte sin kjærlighet til Katie ved å hoppe over møblene og pumpe nevene i luften i et bisarr øyeblikk som har gått inn i TV -historien.

Men når det gjaldt den store dagen, var stakkars Oprah ikke inkludert i gjestelisten.

Tom erklærte sin kjærlighet til Katie på Oprah (Bilde: SPLASH)

Hun sa den gangen: 'Det er ikke det at jeg ikke kommer. Det er at de hadde et begrenset antall mennesker de kunne invitere.

«Jeg var ikke en av de inviterte. Det er greit. Jeg blir ikke invitert til alles bryllup.

'Jeg har stor respekt for forholdet deres, og derfor prøver jeg å tenke på hva jeg skal få dem. Hva gir du Tom Cruise?

flykte til slottet

De rare reglene Tom fikk Katie til å følge

I 2017 ble Katie offentliggjort med sin romantikk med Jamie Foxx, og mange lurte på hvorfor det hadde tatt så lang tid for dem å bekrefte ting.

I henhold til vilkårene for hennes hurtige skilsmisse fra Tom, ble det rapportert at Katie ikke hadde lov til å nevne ekteskapet deres eller offentlig date noen i fem år etter splittelsen.

En kilde sa til Radar: 'Hun har lov til å date, men hun kan ikke gjøre det på en offentlig måte, og hun skal ikke la noen kjærester nær datteren deres, Suri.'

Katie og Jamie ble delt i 2019.

Katie Holmes

Katie og datteren Suri (Bilde: FameFlynet)

Da Katie var gravid med Suri, ble det rapportert at leger hadde kritisert ham for å ha kjøpt sin egen ultralydsmaskin for å holde øye med hvordan babyen hans vokste.

Tom innrømmet at han hadde kjøpt det høyteknologiske utstyret som skulle brukes gjennom hele konas graviditet og sa at paret ville donere det til et sykehus etter at hun hadde født, men medisinske spesialister slo avgjørelsen hans.

Noen leger advarte om at sonogrammer bare bør utføres av sertifiserte teknikere og bare for medisinske formål, ettersom potensielle problemer kan gå glipp av uutdannede observatører eller det ufødte barnet kan bli utsatt for flere lydbølger enn nødvendig.

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Det ble også sagt at Tom bisarre insisterte på at Katie skulle være stille gjennom hele fødselen.

Ifølge scientologer bør kvinner som arbeider, unngå å skrike, sukke eller til og med snakke, slik at ordene deres kan forårsake traumer hos deres nyfødte.