Jade Goodys mamma Jackiey Budden avslører hvorfor hun selger eiendommen til den avdøde datteren

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jade Goodys mamma Jackiey Budden har avslørt hvorfor hun bestemte seg for å selge noen av hennes avdøde datters barndomsposisjoner.



Jackiey forklarte at hun måtte finne seg en jobb etter å ha redusert fordelene etter at vertene Philip og Amanda spurte henne om den siste beslutningen.



'Jeg kom akkurat hjem en kveld, og neste morgen fikk jeg dette brevet om at jeg hadde en gjennomgang av boligstønaden og rådsskatten. Dette var 1. oktober, forklarte hun.



tante sally worzel gummidge

'Samme dag som jeg fikk brevet de hadde sagt at jeg ikke er deaktivert lenger. Jeg gikk for en vurdering, som du gjør hvert sjette år, og det tar omtrent tre eller fire uker, og så kommer det tilbake, og du får enten poeng eller ikke, og de sa at jeg ikke er død, jeg er ikke blind, jeg kan ikke & apos; ikke gå, og jeg bruker høyre hånd, så jeg er ikke deaktivert lenger [sic]. '

12 åring har baby

(Bilde: REX)

Jackiey - som mistet bruken av venstre arm etter en motorsykkelulykke - la til: Gjennom årene har jeg brukt høyre hånd - det har gått 29 år nå - og det er overarbeidet, og jeg er under sykehuset for øyeblikket med dette, og det tar tak. Så jeg er i stand til å jobbe, jeg har ikke noe problem med det, og jeg vil ikke melde meg på ... det var ganske ydmykende. Og jeg fikk dette brevet.



'Det var så stressende, jeg gråt ... inntektsstøtten jeg pleide å få betaler alle mine direkte belastninger, så jeg hadde ingen bekymringer om regninger. Og før Jade døde var jeg i husleie på rundt 8 000 pund, og jeg ryddet alt, og jeg har aldri vært etterskuddet siden hun har passert. Og nå er jeg på 500 pund etterskudd fordi ingen har fortalt meg at de har stoppet det .... og jeg vil ikke gå til retten eller bli kastet ut.

(Bilde: REX)



man city førsesong 2016

Om hennes mål om å prøve å få penger fra døtrene sine barns eiendeler, sa Jackiey, jeg tror at hvis Jade var i live - selv om hun er her - ville hun fortsatt foretrekke at jeg skulle gjøre det enn å være i den situasjonen jeg er i. Jeg har så mye av Jades gamle eiendeler, noen virkelig gamle bøker og barnevogner.

I mellomtiden snakket Jackiey om de 20 000 pundene hun fikk fra Jades testamente, ja, hun signerte testamentet, og jeg får lommepenger. Det er med skattemannen for øyeblikket, men det kommer fortsatt. Men i det øyeblikket jeg sliter, lever jeg av min funksjonshemming for å betale husleien min. Så jeg ringte Christies og forklarte alt jeg hadde [å selge] og ble anbefalt å ta med på auksjon fordi det er noen virkelig seriøse samlere der ute for hva vognen min er. Jeg skal selge dem og revens pelsverk ... og bøkene.

Se Også: