Big Brother 2014 -deltakerne avslørte: Hvem er hvem i BB -huset

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Big Brother -huset har ønsket alle 16 av årets huskamerater velkommen - og de er alle i sjokk.



Det er et par kjente ansikter, mange store bryster, karer som tror de er det og mange karakterer som helt klart kommer til å støte.



Det var imidlertid en mindre frekk huskamerat som vant den tidlige Power Trip etter en offentlig avstemning.



Så hvem vil være på skjermene dine resten av sommeren? Møt Big Brother 2014 -huskameratene ...

Tamara Stewart-Wood

Big Brother 2014: Tamara Stewart-Wood

Tamara Stewart-Wood (Bilde: Kanal 5)

Den 24 år gamle hodejegeren fra London har lovet å gjøre alt som trengs for å vinne, og nevnte backstabbing rett fra flaggermuset-og tjente på busen da hun dro ned for å møte verten Emma Willis.



Hun er sterkt uavhengig og 'tåler ikke kvinner som bare vil lage babyer og lage lasagne til ektemennene deres'. Finn ut mer om henne her.

Mark Byron

Big Brother 2014: Mark Byron

Mark Byron (Bilde: Kanal 5)



Den 24 år gamle Liverpudlian beskriver seg selv som en animert fashionista. Han har tidligere dukket opp på X Factor og Shipwrecked.

Han er veldig image bevisst og har håret profesjonelt gjort fire ganger i uken. Hans kjærlighet til Mariah Carey bidro til å tjene ham en kontantbelønning på 5000 pund i Big Brothers første Power Trip i serien. Finn ut mer om Mark her.

Helen Wood

Big Brother 2014: Helen Wood

Helen Wood (Bilde: Kanal 5)

27-åringen fra Bolton er et annet kjent ansikt etter at hun, som hun uttrykte det, var 'ute i offentligheten' for 'å sove med en ganske kjent person'. Hun skal ha ligget med England og Manchester United -spissen Wayne Rooney i 2010 mens kona Coleen var gravid.

Nå håper hun at en opptreden i Big Brother -huset vil bidra til å endre oppfatningen av henne. Hun eier en salong i Bolton, som hun sier er 'sladder sentralt' med kvinner som blir bortskjemt hele dagen. Hun vurderer seg selv som lett å like og planlegger å være en venn med folk i huset. Finn ut mer om henne her.

Steven Goode

Big Brother 2014: Steven Goode

Steven Goode (Bilde: Kanal 5)

23-åringen fra Hertfordshire vurderer seg ekstremt vellykket og oppgir å være britisk statsminister som en av hans langsiktige ambisjoner.

Han er tydeligvis ikke redd for å være hensynsløs, og starter forretninger i direkte konkurranse med foreldrene sine da han var 20. Han sysselsetter dem nå - og brødrene hans. Finn ut mer om Steven her.

er nicola størje en mp

Danielle McMahon

Big Brother 2014: Danielle McMahon

Danielle McMahon (Bilde: Kanal 5)

25-åringen fra Glasgow er en undertøymodell og streng katolikk som ikke tror på sex før ekteskap, prevensjon eller homofile ekteskap.

Hun tror folk er ganske imponert over hennes sterke synspunkter og forklarer: 'du ser ikke mange kvinner i disse dager med den moralske høyden.' Finn ut mer om Danielle her .

Winston Showan

Big Brother 2014: Winston Showan

Winston Showan (Bilde: Kanal 5)

27-åringen fra Essex regner med at han er 'smartere' enn den gjennomsnittlige Essex-gutten. Svært og tilbøyelig til å kalle kvinners fugler, han er en guttegutt og bruker alle pengene sine på 'gutta og jage damene'.

Han går til treningsstudioet daglig og vurderer sin type som 'brunetter med fine bryster og en passe kropp'. Finn ut mer om ham her.

Matthew Davies

Big Brother 2014: Matthew Davies

Matthew Davies (Bilde: Kanal 5)

23-åringen fra Hertfordshire er en mediekandidat som innrømmer at han er en bråkmaker og ikke er redd for å si sine meninger. Han sier også at han 'ikke tåler mennesker som ikke har intellektuell kapasitet'.

Han så allerede litt skallsjokkert ut da han forberedte seg på å gå inn i huset, og han innrømmet at han er intolerant, og ga ham den første straffen på Power Trip. Finn ut mer om Matthew her.

Kimberly Kisselovich

Big Brother 2014: Kimberly Kisselovich

Kimberly Kisselovich (Bilde: Kanal 5)

23-åringen fra California er en Playboy-modell med en jusgrad. Hun sier: 'Jeg er veldig komfortabel og trygg på å være naken.'

En annen til å vurdere seg selv hensynsløs, sier Kimberly: '

Les mer om Ash ved å klikke her.

Vi tester et nytt nettsted: Dette innholdet kommer snart meningsmåling

Hvem er din favoritt huskamerat fra Big Brother 2014 så langt?

500+ STEMMER SÅ LANGT

ChristopherKimberlyMatthewTamaramerkeHelenStevenDanielleWinstonPaulineToyaMarlonAshleighChrisAskejale