Gogglebox Malone -familiens virkelige liv utenfor skjermen - hunder, jobber og hemmelige barnebarn

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gogglebox Malone -familien

Gogglebox Malone -familiens liv utenfor skjermen - hunder, jobber og hemmelige barnebarn(Bilde: Kanal 4, tommalonejr/Instagram)



Malone -familien har vært en stift på Channel 4s Gogglebox helt siden de meldte seg på for å vises på programmet tilbake i 2014.



Den Manchester-baserte familien bodde på en liten blindvei i Stretford, og har invitert oss inn i hjemmet sitt for å følge med på den beste TV-en som finnes.



Fra en rekke vittige kommentarer til signaturbrettet med godbiter som de alltid har utstilt, har Tom og Julie Malone og sønnene Tom Junior og Shaun absolutt blitt fanfavoritter de siste årene.

Familien møtte en rystelse tidligere i år da Tom Jr. kunngjorde at han forlot showet. Imidlertid hadde den Mancunian-baserte familien utenfor skjermen mange grunner til å feire da Tom og Julie fikk vite at de skulle bli besteforeldre igjen.

Fra hvilke jobber Malones gjør til de hemmelige familiemedlemmene vi ikke ser på skjermen, ser vi nærmere på The Malone -familiens liv borte fra kameraet.



Tom og Julie Malone har spilt på Gogglebox sammen med sønnene sine siden 2014

Tom og Julie Malone har spilt på Gogglebox sammen med sønnene sine siden 2014 (Bilde: Jude Edginton)

Arbeidsplasser

Det ble nylig avslørt av The Sun at hver familie på Gogglebox mottar en betaling på £ 1500 per måned. Imidlertid har mange av stjernene på showet også vanlige jobber for å øke besparelsene.



mor hertugen av edinburgh

Når det gjelder The Malones, ser det ut til at alle rollebesetningsmedlemmene liker å jobbe før de kommer sammen for å få med seg favoritt -TV -en.

I 2016 ble det avslørt at Tom Sr. hadde jobbet som lastebilsjåfør rundt filmoppgavene. Mens Julie jobbet som resepsjonist da familien ble kastet, ser det ut til at hun siden har gått bort og fokusert på å være husmor.

Tom Malone

Tom Malone

lisa riley vektøkning

Tom Malone kunngjorde at han forlot Gogglebox tidligere denne uken (Bilde: Instagram)

Få alle de siste kjendisnyhetene levert rett i innboksen din

Fra hemmelige feider og sexy skandaler til de største showbiz -overskriftene - vi serverer en daglig sladderdose.

Få innsiden av alle dine favoritt -kjendiser med vårt daglige nyhetsbrev levert rett i innboksen din gratis.

Du kan registrere deg her.

Tom Jr. har fast etablert seg som en koreograf utenfor skjermen og til og med trådt inn i verden av TikTok-videoer etter å ha kunngjort hans avgang fra showet.

Dansesensasjonen er også medlem av et profesjonelt dansecrew og har vist frem trekkene sine sammen med The Black Eyed Peas, Rita Ora og Wiley.

Shaun - som også ble pappa for første gang i fjor - er trener i Manchester United. Han jobber tett med klubbens fotballprogram for evner teller funksjonshemming.


Shaun Malone avslørte at hans eldre søsken ikke bodde hos ham da de begynte på showet (Bilde: AFP via Getty Images)

Hemmelige barn og barnebarn

Tom og Julie Malone er faktisk foreldre til fire voksne barn - selv om bare to av dem dukket opp regelmessig på showet. De er også besteforeldre til fire barnebarn - med et annet på vei.

Paret er foreldre til eldre barn Lee og Vanessa samt Tom Jr. og Shaun.

Vanessa er ikke bare en hardtarbeidende sykepleier, hun er også en stolt mamma til tre nydelige barn Saoirse, Brogan og Carsen. Det betyr at besteforeldre Tom og Julie har mye på hendene når de har barnebarna av og til på besøk.

(Bilde: Kanal 4)

Malone -familiens barnebarn dukket opp for første gang for en spesiell bursdagsfeiring

Malone -familiens barnebarn dukket opp for første gang for en spesiell bursdagsfeiring (Bilde: Kanal 4)

I mars 2021 ble Gogglebox -seerne forbløffet da Vanessa endelig debuterte på showet sammen med foreldrene og Shaun. Fans var vantro til å få vite at paret hadde en datter, som ville erstatte broren hennes etter at han forlot showet.

Bare en måned senere debuterte Vanessas tre barn for et kort segment og ble sett sittende på fanget til besteforeldrene.

Tom og Julie har også mange grunner til å feire etter at det ble avslørt at deres eldste sønn Lee nylig hadde giftet seg og avslørte også at han skulle få en baby.

brad pitt gwyneth paltrow
Tom Jr ble avbildet med broren Lee og den nye svigerinnen Sarah

Tom Jr ble avbildet med broren Lee og den nye svigerinnen Sarah (Bilde: tommalonejr/Instagram)

I april 2021 delte blivende pappa, som ikke vises på showet med familien, flere bilder da han giftet seg med kjæresten Sarah Walker på en intim seremoni på Sale Town Hall. Paret avslørte deretter at de ventet en baby i november 2021.

Det var også et nytt tillegg til familien i juli i fjor da broren Shaun ble pappa for første gang. Gogglebox -favoritten lot sine følgere på sosiale medier vite at kjæresten hans hadde født en gutt.

'Super glad for å kunngjøre fødselen til min sønn Louis Malone,' skrev Shaun på Instagram.

Han la til senere: 'Takk for alles interesse, mor og baby har det bra begge to. Jeg kunne ikke vært mer stolt av kjæresten min, jeg ville ikke være så modig når magen ble åpnet.'

Kjæledyr

Malones er også stolte eiere av flere flotte hunder som noen ganger har stjålet showet. Rottweilerne deres har holdt oss underholdt i årevis og kommer alltid foran TV -en eller prøver å ta en matbit.

Tom (til høyre) kommer ikke til å vises med familien sin på Gogglebox fra nå av

Familien er stolte eiere av flere Rottweilers (Bilde: Kanal 4)

cheryl cole babygutt

Gruppen med jakthunder består av Dave, Lucy og Izzie - men tragedien rammet i mai 2018 da Frank dessverre døde.

Dessverre ble familien tvunget til å legge Frank fra seg, og de bekreftet den triste nyheten i et innlegg på sosiale medier.

'Etter 11 år med familien var det så vanskelig, men det beste å gjøre for ham,' skrev Shaun. 'Vi har måttet sette hunden min ærlig i søvn. R.I.P frankie. '