Beste buede TV -er på markedet - og er de verdt sprøytenarkomanen?

Smarte Tv -Er

Horoskopet Ditt For I Morgen

Topp buede TV -er fra Samsung



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Det virker som bare i går vi så lekkede bilder av den første buede TV -en, nå nesten syv år senere er det ikke så vanlig lenger; og så er det noen ting du bør vurdere før du investerer.



Samsung er utvilsomt lederne innen buet TV -produksjon og er faktisk det eneste stedet som fremdeles gjør dem. Selv om du kan finne noen nye og brukte LG -alternativer, vil du i dag bare finne en buet Samsung.

Buet TV brøt ut av noen årsaker, den ene var den gangen de var i luksusenden av budsjettet. Hovedårsaken var størrelsen på en optimal seeropplevelse. Men jo større TV -en er, desto bedre er kurvefunksjonen.

sam attwater danser på isen

Hvis du fortsatt er usikker, er det ingen tvil om at du får en oppslukende opplevelse, og ettersom det er så lite av dem, vil du sannsynligvis finne en god deal på en større skjerm. Vi fant gode tilbud på Argus og Amazon .



Finn noen av de beste tilbudene nedenfor. TV -ene vi har omtalt er alle tilgjengelige i en rekke størrelser fra 49 - 65 tommer.

Beste buede TV -er på markedet

1. Samsung 49-tommers RU7300 buet HDR Smart 4K-TV

Samsung 49-tommers RU7300 buet HDR Smart 4K-TV



west ham vennskapskamper 2014

Saumsung 7300 er et av de beste buede alternativene der ute, med en slank buet skjerm og ekte 4K -farge, for fantastisk klarhet uansett hva du ser.

Kontroller alle kompatible enheter med den medfølgende fjernkontrollen. Du har også tilgang til TV-apper som Apple TV, BT Sport, Netflix og Amazon Prime.

Med en UHD -prosessor kan du være trygg på at uansett om du ser en film eller ditt favoritt -TV -program, vil TV -en tilpasse seg for å gi deg det aller beste 4K -bildet.

Pris: £ 427, Amazon - kjøp her nå

Årets quiz 2020

2. Samsung UE55TU8300KXXU 55 'buet krystall UHD 4K HDR Smart TV

Samsung UE55TU8300KXXU 55 'buet krystall UHD 4K HDR Smart TV


Fordyp deg i all action, denne 55 'buede TVen har Crystal UHD -skjerm - som gir deg levende og autentiske toner for en virkelig flott seeropplevelse.

I tillegg til enkel tilgang til Google, Amazon Alexa og andre taleassistenter, finnes det også en rekke integrerte apper, inkludert Disney+, Apple TV, NOW TV og BT Sport.

Hvis du er en ivrig spiller, må du holde et skritt foran konkurransen med bilde og lyd som tilpasser seg spillet ditt.

Pris: £ 549, veldig - kjøp her nå

katy perry russell merke bryllup

Les mer

Beste teknologiske gadgets
Smart kjøkkenutstyr Beste Bluetooth -hodetelefoner Beste billige nettbrett Teknologi for hjemmeskole

3. Samsung 65 tommers UE65TU8300KXXU Smart buet 4K UHD LED -TV

Samsung 65 tommers UE65TU8300KXXU Smart buet 4K UHD LED -TV

Nyt skarp lyd med tillegg av et innebygd Dolby Digital Plus -lydsystem, du kan også nyte klare bilder i fantastisk kvalitet med HDR10+ og 4K -evner.

Fordyp deg i handlingen med alle dine favorittopphentingshubber til din disposisjon, inkludert Now TV, Disney+, Netflix og mange flere. Gode ​​nyheter for de som liker å speile skjermen, den populære appen Miracast er også der for praktisk skjermdeling.

Pris: £ 899, Argos - kjøp her nå

hva betyr 512

Les mer

Beste hagemøbler
Beste gressklippere for under £ 250 Beste hagesofasett Beste solsenger i hagen Beste hagemøbler

Hvis du er ute etter mer variasjon, kan du sjekke ut våre andre rundinger inkludert beste 4K -skjermer og beste smart -TV å legge til i hjemmet ditt.

Leter du etter andre tekniske gadgets å legge til i hjemmet? Sjekk ut beste Google -kompatible enheter verdt å investere i for 2020.

Se Også: