Beste smart -TV -er for 2019

Smarte Tv -Er

Horoskopet Ditt For I Morgen

Finn en smart -TV som passer ditt hjem



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Det er svært sjelden i dag å gå inn i et moderne hjem uten å støte på en slags smartenhet - oftest er de smarteste enhetene enten mobiltelefoner eller TV.



Hvis du tenker på å oppgradere TV -en din i tide til jul, er det lettere enn noensinne å finne en smart -TV som passer ditt hjem og dine behov.

emma wilson anne robinson

Den gode nyheten er at selv om du har et stramt budsjett, trenger du ikke å bryte banken for å finne en TV med fantastisk kvalitetsbilde og smarte funksjoner.

Hvis du fremdeles ikke er sikker på hvilken modell du skal gå for, eller hvilke funksjoner du trenger, har vi listet opp noen av de beste smart -TV -ene for hvert budsjett nedenfor.



Beste smart -TV -er for 2019

1. Sony Bravia KDL32WE613 Smart TV - 32 '

Sony Bravia KDL32WE613 Smart TV

Hvis du leter etter en smart -TV med god kvalitet, fra et stort teknisk navn uten den store teknologiske prisen - er dette alternativet fra Sony et veldig bra sted å starte.



TV-en har X-Reality PRO-teknologi, som maksimerer bildet ved å analysere hver piksel og gjenopprette alle fine detaljer som går tapt ved overføring. Dette gir deg et raffinert og førsteklasses bilde, så uansett hva du ser, vil du ha en oppslukende opplevelse.

I tillegg til innebygd Freeview-spill som gir deg tilbakemelding og etterspørselstjenester, har du tilgang til live-TV og andre smarte plattformer som Netflix og Amazon.

En 32-tommers skjerm er perfekt størrelse for et soverom eller en liten stue, den har også et vakkert utseende med slank og slank design. For £ 254 er dette en fullstendig stjele.

Pris: £ 254, John Lewis - kjøp her nå

2. Samsung UE58RU7100KXXU Smart 4K TV - 58 '

Samsung UE58RU7100KXXU Smart 4K -TV

Denne modellen fra Samsung er en flott allsidig smart-TV, den har et slank design med kabelhåndtering for distraksjonsfri og praktisk visning.

På hele 58 tommer er denne størrelsen ideell for å forvandle seeropplevelsen i enhver stue. HDR og 4K -oppskalering gir liv til dine favoritt -TV -programmer i strålende detaljer, selv om innstillingen er mørk.

Få enkel tilgang til favorittappene dine fra en meny, inkludert Amazon, BBC iplayer og Netflix. Den er også kompatibel med Alexa og Google hjemmehjelpere.

Pris: £ 499, Currys - kjøp her nå

3. LG OLED55C9 4K Ultra HD Smart TV - 55 '

LG OLED55C9 4K Ultra HD Smart TV

Denne OLED -TV -en fra LG er mer på den dyrere enden av spekteret, men hvis du har ekstra aske til å investere, er det en TV -enhet du ikke kommer til å angre på å kjøpe, det er den vaskelisten med smarte funksjoner og minimalistisk design .

kim og kanye bryllup

Ved å kombinere 4K -oppløsning med LED -teknologi trenger du ikke bare et overlegen klarhetsbilde, upåklagelig lyd og en ekte filmopplevelse - alt fra komforten i ditt eget hjem.

Inkludert alle de vanlige smarte plattformene, har denne TV -en også forhånds -AI -teknologi, slik at du kan stille spørsmål og få svar på dem umiddelbart.

Pris: £ 1399, Amazon - kjøp her nå

4. JVC LT -49C790 Smart LED -TV - 49 '

JVC LT-49C790 Smart LED-TV

Til under £ 300 for denne 49 tommers TV -en fra JVC får du mye skjerm for pengene. Den har også noen ganske gode funksjoner du vil ha fra en smart -TV, inkludert full HD 1080p bildekvalitet.

Se alle dine favoritt -TV -serier på opptak opptil en uke tilbake, du kan også få tilgang til Netflix og Prime Video med et tastetrykk.

Pris: £ 299, Currys - kjøp her nå

5. TCL 43DP628 Smart TV - 43

TCL 43DP628 Smart TV

TCL er kanskje ikke navnet varmt på alles lepper når det gjelder den tekniske verdenen. Men hvis du ikke er opptatt av store merkenavn og bare vil forbedre din hjemmevisningsopplevelse, er det en å holde et øye med.

Nyt levende 4K -bilder og Dolby -lyd for krystallklar lyd, uansett hva du ser.

hus kjærlighet kjærlighet øy

Stream K -innhold fra alle favorittplattformene dine, inkludert Youtube, Netflix og BBC iplayer. Du kan også koble til eksterne enheter som Firesticks og andre Wifi/USB- eller HDMI -aktiverte enheter.

Pris: £ 329, Amazon - kjøp her nå

6. Hisense H55U8B 4K Ultra HD Smart TV - 55 '

Hisense H55U8B 4K Ultra HD Smart TV

Denne smarte TV -en fra Hisense har en fin, moderne design som vil komplimentere utseendet til enhver moderne interiør.

Med en skjermstørrelse på 55 tommer, 4K ultra HD -oppløsning og alle dine smarte favorittplattformer tilgjengelig fra bare én meny - dette er den perfekte enheten for et familierom, for en flott seeropplevelse.

Pris: £ 599, direkte apparater - kjøp her nå

Philips 50PUS6814 / 12 4K UHD Smart TV - 50 '

Philips 50PUS6814 / 12 4K UHD Smart TV

For under £ 500 er denne 50 -tommers 4K, smart -TVen fra Philips et godt alternativ hvis du vil oppgradere TV -en din.

Utvilsomt en av de største egenskapene til denne enheten er den tresidige Ambilight-teknologien, som sammen med 4k UHD tilbyr en fullstendig oppslukende opplevelse. Se alle dine favorittprogrammer med en filmisk følelse.

Få tilgang til internett, Netflix og andre streamingplattformer som Prime Video ved å trykke på noen få knapper. Du kan også stille TV-spørsmålene dine som den vil svare enkelt på, med en innebygd Alexa.

Pris: Fra: £ 499, Amazon - kjøp her nå

8. Samsung QE65Q60R QLED 4K Smart TV - 65 '

Samsung QE65Q60R QLED 4K Smart TV

Denne QLED -TV -en fra Samsung har skarpt kvalitetsbilde takket være 4K -oppløsningen, som til og med vil justere videoene med dårligere oppløsning til det høyeste de kan være.

En kul funksjon er en omgivelsesmodus, som fjerner den tomme skjermen, noe som gjør QLED i stand til å blande seg inn i rommet med dekorativt, nyttig og tilpassbart innhold. Den brede synsvinkelen betyr at uansett hvor i rommet du sitter, vil du ikke gå glipp av noe av handlingen.

Prisen er i underkant av £ 1100, og det er ikke den billigste modellen du kan få, men den har også en 65 tommers skjerm - noe som er stor verdi med tanke på størrelsen.

Pris: £ 1099, John Lewis - kjøp her nå

9. PANASONIC TX -50GX820B Smart 4K TV - 50 '

PANASONIC TX-50GX820B Smart 4K-TV

Panasonic er et kjent navn i teknologiverdenen. Denne 50 tommers skjerm -TVen har Ultra HDR -teknologi, noe som sikrer deg en virkelig oppslukende opplevelse hver gang du ser på noe.

HCX Bildeprosessor muliggjør nøyaktig kontrast og klarhet med hver visning, og for skarp lyd har du innebygd Dolby Atmos-lydteknologi.

Se favorittprogrammene dine med direktesendt TV, og hvis du går glipp av noe, kan du følge med på favorittene dine for opptil en uke tilbake.

Pris: £ 699, Currys - kjøp her nå

10. Toshiba 58U2963DB Smart 4K -TV - 58 '

Toshiba 58U2963DB Smart 4K -TV

sky mobile annonse jente

Denne smarte TV -en fra Toshiba er en annen toppkonkurrent å vurdere om du investerer i en ny TV. Sammen med noen fantastiske funksjoner, har den en ganske ønskelig prislapp for å konkurrere med store navn i det tekniske ordet.

På under £ 350 er denne 58 -tommers enheten et flott alternativ som vil komplimentere alle stuer og tilby en oppslukende opplevelse for hele familien i nedetid.

Du kan enkelt streame alle favorittprogrammene dine fra en skjerm. Hvis du har en Alexa, vil hjemmeassistenten din også være kompatibel med din nye TV.

Pris: £ 349, AO - kjøp her nå

Se Også: