Beste Black Friday 2020 -telefontilbud fra EE, Vodafone, Carphone Warehouse og mer

Mobiltelefoner

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sjekk ut de beste Black Friday -tilbudene på de nyeste iPhones og mer(Bilde: Apple)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Svart fredag faller offisielt 27. november, og et av de mest populære produktene å hente i salget vil være en smarttelefon.



Flere store forhandlere inkludert Mobiles.co.uk , Carphone Warehouse , Vodafone, EE og Fonehouse tilbyr allerede store rabatter.

Mange toppmerker som Apple, Samsung og Huawei er omtalt i avtalene, noe som gjør November til en flott tid for å endre kontrakten eller kjøpe en helt ny telefon direkte.

Nedenfor har vi en oversikt over de største tilbudene som nå er tilgjengelige online, eller sjekk ut vår oversikt over de beste Apple Black Friday -tilbudene. Hvis du er interessert i å oppgradere kontrakten din, har vi også sporet opp alt beste SIM -tilbudene .



Beste Black Friday 2020 -telefontilbud

EE

Carphone Warehouse

Vodafone

Mobiles.co.uk

Sky Mobile

Tesco Mobile

Les mer

Black Friday 2020
Hvorfor kalles det black Friday? Når er Black Friday 2020? Når er Cyber ​​Monday 2020? De beste Black Friday -tilbudene

Hvor skal jeg se etter Black Friday 2020 -telefontilbud?

Enten du leter etter en kontrakt eller har nok penger til å plaske ut på et håndsett alt på en gang, nedenfor er de beste forhandlerne for å starte søket:

ufc 239 britisk tid

Hvordan få £ 15 av din neste nettbutikk

Hvis du planlegger å handle litt på nett før og under Black Friday, kan du ta en pose en bonus på 15 pund mot utgiftene dine ved å bestille fra gjennom TopCashback.

Cashback-nettstedet gir alle nye medlemmer en engangsbonus på £ 15 når de bruker £ 15 eller mer hos hundrevis av forhandlere i alle kategorier.

For å kreve besparelsene må du registrere deg på TopCashback innen 23:59 30. november 2020.

TopCashback vil deretter spore bestillingen og betale ut £ 15 -bonusen, som deretter kan overføres til en bank- eller Paypal -konto eller innløses som kuponger.

Slik gjør du krav:

  1. Registrer deg gratis på TopCashback .

  2. Les instruksjonene på Kontooversiktsside .

  3. Velg en forhandler og kjøp som normalt, og pass på å bruke £ 15 eller mer.

  4. TopCashback vil deretter spore bestillingen din og betale ut bonusen til kontoen din innen 30 dager etter transaksjonen.

Dette tilbudet gjelder utvalgte merker på TopCashback -nettstedet - inkludert B&Q, ASOS, eBay og mange flere.

belle love island 2019 pappa

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer

I fjor lanserte en rekke forhandlere tilbud tidlig, noe som ga forbrukerne enda mer tid til å handle for de beste kuppene. De beste telefonavtalene inkluderer Apple iPhone XR redusert til £ 549 fra GiffGaff og gratis Nintendo Switch -konsoller med Samsung A20e -kontrakter fra Carphone Warehouse.

Men å finne de riktige tilbudene kan være en vanskelig oppgave, spesielt hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne å lete eller hva du bør lete etter. Heldigvis, for kjøpere som vurderer å kjøpe en ny telefon under Black Friday, Mobiles.co.uk har satt sammen en overlevelsesguide for å få best mulig tilbud.

Black Friday 2020 shoppingtips

Gjør deg klar for Black Friday 2020 ved å være både forberedt og kunnskapsrik (Bilde: Getty)

Vær forberedt

Enten du planlegger å handle online eller i butikken denne Black Friday, er det en god idé å være både forberedt og kunnskapsrik.

Hvis du skal trodse butikkene, må du lage en liste før turen slik at du vet nøyaktig hvor du skal begynne. Hvis du skal handle på nettet, kan du lagre varer du har tenkt å kjøpe i ønskelisten eller kurven din.

Alternativt kan du lage en liste over alt du håper å hente på en plattform som Pinterest.

Kvalitet ikke kvantitet

Forskning viste at mer enn en av fem (22%) kjøpere har returnert et Black Friday -kjøp tidligere, i tillegg til at 20% innrømmet å ha blitt revet med på dagen.

Å undersøke ting på forhånd kan hjelpe deg med å gjøre mer informerte kjøp og stoppe deg fra å komme unna med varer du egentlig ikke trenger.

jodie whittaker sonic skrutrekker

Følg forhandlere på sosiale medier

Når du følger favorittforhandlerne dine på sosiale medier, kan du holde deg oppdatert om Black Friday-aktiviteten, inkludert hvilke produkter som skal selges, hvor mye rabatt de tilbyr og når salget skal starte.

Har du ikke sosiale medier? Ikke bekymre deg! Hvis dine foretrukne forhandlere har et nyhetsbrev, kan du registrere deg for å motta relevant informasjon via e -post i stedet.

Sett et budsjett

Overforbruk var årsaken til at over en fjerdedel (28%) av Black Friday -kjøpene ble returnert² i 2018. Å sette et budsjett og lage en liste over elementene du vil kjøpe (innenfor budsjettet ditt) er en god måte å unngå overforbruk.

Et annet tips er å kjøpe de viktigste tingene dine først, og deretter vurdere utgiftene dine på nytt, siden du kan ha nok til overs for en ekstra godbit!

Sett føttene opp

Selv om folk i Storbritannia er kjent for sine høflige køer, sier over en fjerdedel (28%) ³ at de misliker Black Friday på grunn av de lange betalingstidene. Hvis du ikke har lyst til å forlate huset, kan du også sette opp føttene og surfe etter gode tilbud online.

Presset for lenge? Ikke bekymre deg!

Ikke lide av FOMO (frykt for å gå glipp av) hvis du ikke klarer å delta på årets Black Friday -arrangement.

Tross alt lander Cyber ​​Monday bare tre dager etter, så dra fordel av nettsalget da i stedet. I tillegg varer online -tilbudene hele dagen, så du har enda mer tid til å gjøre et kupp.

Hva er Black Friday?

Svart fredag stammer fra USA og et salgsarrangement som faller sammen med Thanksgiving -ferien.

Opprinnelig en amerikansk tradisjon, har det enorme salgsarrangementet siden spredt seg over dammen til Storbritannia, hvor forhandlere samtidig rabatterte tusenvis av produkter i alle kategorier.

Det enorme shoppingarrangementet er mest kjent for sine imponerende teknologiske kupp, noe som betyr at hvis du vil ha en ny telefon til en anstendig pris, er en av dine beste sjanser for å få den på Svart fredag .

Hvilken dato faller Black Friday 2020 på?

Svart fredag faller fredag ​​27. november for 2020, etterfulgt av Cyber ​​mandag 30. november.

Se Også: