Meghan Markles far 'har ikke snakket med datteren siden hun trakk seg fra det kongelige bryllupet og har tatt valium for å lindre brystsmerter'

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det oppsto kontrovers om iscenesatte paparazzibilder av Thomas Markle(Bilde: )



Meghan Markles far hevder at han ikke har snakket med datteren siden det kom meldinger om at han har trukket seg ut av helgens kongelige bryllup.



Thomas Markle Snr er fremdeles i Nord -Amerika - med Meghan og prins Harrys bryllup i Storbritannia bare fem dager unna.



Det var ventet at han skulle gå henne ned midtgangen lørdag, men i går kveld ble det hevdet at han ikke lenger planlegger å reise til Storbritannia for å gi henne bort etter at han innrømmet iscenesettelse av bilder for paparazziene.

mel b. trene

Den 73 år gamle faren til bruden fortalte TMZ han har 'poppet Valium' for å lette brystsmerter etter å ha fått et hjerteinfarkt, og han kunne komme tilbake til sykehuset allerede mandag kveld.

Meghan Markle og prins Harry skal knytte knuten lørdag (Bilde: AFP)



Markle fortalte nettstedet at han fikk et hjerteinfarkt for seks dager siden, og hans nye brystsmerter har blitt utløst av følelsesmessig opprør.

Han ropte også ut sin eldste datter, Megans halvsøster Samantha Markle, som har kritisert Suits-skuespilleren og hevdet at hun var skyld i paparazzibildene han ble betalt for.



Han la til: 'Jeg har sprengt Valium for smerten, spesielt når jeg hører om min eldste datter.'

Markle har sagt at han kan sjekke seg inn på et sykehus (Bilde: )

Han fortalte TMZ at han ikke har hørt fra Meghan, 36, siden rapporter dukket opp om at han har bestemt seg for ikke å delta på bryllupet for å skåne henne og hennes 33 år gamle ektemann fra ytterligere forlegenhet.

Markle foreslo at hans ekskone, Doria Ragland, skulle gå den amerikanske skuespilleren ned midtgangen under seremonien i St George's Chapel på Windsor Castle.

Markle sa at han sjekket ut av et 'veldedighetssykehus' i Mexico for noen dager siden, men føler at han må gå til et annet sykehus snart.

Meghans søster Samantha har kritisert den kommende bruden denne uken

Keith Flint Mayumi Kai

Pensjonisten, som bor i Stillehavskysten Rosarito, Mexico, frykter at han vil få et tredje hjerteinfarkt, ble det hevdet.

Bookmakeren Ladbrokes tilbyr i mellomtiden odds 4,6 på at Meghan & # 39; s mor vil gå henne ned midtgangen.

Fremtidens svigerfar prins Charles er vurdert som en 2/1 sjanse til å gå inn og overta rollen.

Piers Morgan slo til mot Samantha Markle for å ha vært en 'mediagribb' i en rasende tirade på Good Morning Britain tirsdag.

Han lot seg rykke da Meghan & s søster prøvde å klandre media for farens problemer.

Markle skal ha solgt paparazzi -snapsene - som viste ham å gå til butikker og gatekjøkken - for 100 000 pund, og innrømmet overfor TMZ at han ble betalt for bildene.

jodie marsh før nesejobb

Det ble hevdet at Harry skylder på seg selv etter at Markle, en tidligere lysdirektør i Hollywood, skal ha trukket seg ut av bryllupet.

Bryllupet til Harry og Meghan vil bli sett av millioner over hele verden (Bilde: AFP)

Les mer

Prins Harry
Hva stoppet Harry med å gi opp kongelig tittel 8 000 pund i gave Harry kjøpte Louis Nydelig bilde Harry tok av Meghan Hvorfor ble Harry ertet på skolen

Det sies at Meghan var fortvilet og 'stod ved siden av' faren, og har angivelig tigget ham om å ombestemme seg og gå henne ned midtgangen som planlagt foran 600 gjester og et TV -publikum på millioner.

Harry og Meghan ga ut en uttalelse mandag kveld for å ta opp rapporter om at Markle ikke ville delta på seremonien.

Se Også: