David Tennants kone planla sin egen begravelse mens hun beskriver en hjerteskjærende kreftkamp

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

David Tennants kone Georgia har åpnet opp om hennes hjerteskjærende kreftkamp.



Skuespilleren, 35, sa at en enkel smøreprøve reddet livet hennes da den 'stoppet, slo og kuttet ut' livmorhalskreften før sykdommen rakk å spre seg.



stråle j. og kim

Men selv om den dødelige sykdommen ble fanget opp før betydelig skade ble gjort, innrømmet Georgia at hun selv begynte å planlegge sin egen begravelse etter å ha sett abnormiteter i testen hennes.



I hennes personlige blogg innlegg fra 2018 oppfordret hun kvinner til å bestille smøreprøver slik at de kan unngå lignende situasjoner.

Hun skrev: 'Her er jeg 22. februar 2018. Selv om det virkelig er et heftig utseende, kan du lese historien som er vedlagt i bio hvis du vil lære mer om hvorfor du aldri bør gå glipp av en smøreprøve. #cervicalscreeningawarenessweek. '

Hun beskrev sin kamp med livmorhalskreft (Bilde: Instagram)



Hun la til: 'Før jeg nådde oppe ovenpå for å fortelle mannen min, begynte jeg å planlegge begravelsen min. Jeg får med deg barn til det stedet ganske raskt.

Når hun husket tiden da hun kom tilbake til legekontoret, fant Georgia ut at hun hadde CIN 2 - kjent som pre -cancer.



Leger ble deretter tvunget til å utføre en livmorhalsundersnitt på skuespilleren.

Mamma-til-fem skrev: 'Den nydelige legen ringte i går. Resultatene er tilbake. Det var kreft. De har alt, men det var kreft.

'Overlevde kreft uten å innse at jeg hadde det. Som du kan fortelle at jeg fortsatt behandler dette, er det ganske greit å få hodet rundt. '

Davids kone Georgia sa at hun begynte å planlegge sin egen begravelse (Bilde: Dave J Hogan/Getty Images)

'Min svikende lille livmorhals hadde begynt på et forsøk på å drepe meg, og med et slag av forvirrende flaks hadde jeg stoppet den, slått den, kuttet den ut før den hadde en sjanse til å komme seg ut av startportene (det er hundeløp snakk for & quot; hadde ikke spredt seg utover lagene de allerede hadde fjernet & apos;).

Hun la til: 'Overlevde kreft uten å innse at jeg hadde det. Som du kan fortelle at jeg fortsatt behandler dette, er det ganske greit å få hodet rundt. Den virvlende stormskyen av & apos; what ifs? & Apos ;. Jeg er for tiden halvredd barn, halvt superhelt. '

Paret giftet seg i 2011 (Bilde: Instagram)

Georgia oppfordret deretter andre til å ta smøreprøven, da hun skrev: 'Hvis den første delen av historien ikke traff hjemmet, håper jeg at denne biten gjør det. Fra grenseendringer til kreft til kreftfrie på bare måneder.

dillian whyte kamptid

- Det kunne virkelig ha vært en annen historie. En jeg vil være evig takknemlig for at jeg ikke behøvde å fortelle det. '

Georgia og David har vært gift siden 2011.

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Paret deler barna Ty, 18, Olive, ni, Wilfred, syv, Doris, fem og åtte måneder gamle Belle.

Ty er Georgias sønn fra et tidligere forhold da hun var 17, og David adopterte tenåringsskuespilleren da han og Georgia begynte å date.

Se Også: