Dillian Whyte kamptid i kveld: Starttid og løpsrekkefølge for Alexander Povetkin -kamp

Boksing

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dillian Whyte byr på hevn i kveld når han tar imot tungvektskonkurrenten Alexander Povetkin.



Paret møttes tilbake i august i det som ble betegnet som en oppvarmingskamp for Whyte i forkant av en verdensmesterskap.



Men til tross for at han droppet Povetkin to ganger i åpningsrundene, var Whyte selv KO & d på spektakulær måte i tredje runde.



Det ødeleggende nederlaget kostet ham et skudd på Tyson Fury, og han står nå foran en ny ventetid på sjansen til å bli verdensmester.

Povetkin har i mellomtiden lidd to kamper med koronavirus som har presset denne kampen tilbake fra den opprinnelige datoen i januar.

stacey dooley og kevin clifton

Her er alt du trenger å vite i forkant av kveldens oppfølger ...



Når begynner kampen?

Hovedarrangementet forventes å starte rundt 22.00 britisk tid, som er en time bak lokal tid i Gibraltar.

rose mcgowan sextape

Kampene om underkort starter kort etter klokken 18.00.



Dillian Whyte tar imot Alexander Povetkin i kveld

Dillian Whyte tar imot Alexander Povetkin i kveld (Bilde: Mark Robinson/Matchroom Boxing)

Slik ser du på TV og via direktesending

Kampene vil bli vist på Sky Sports Box Office (Sky -kanal 491) og Sky Sports Box Office HD (Sky -kanal 492). Kampen kan også sendes direkte på Sky Box Office -appen.

Programmeringen begynner klokken 18.00 og koster £ 19,95. Repriser vil være tilgjengelig kl. 9 og 16 i morgen.

Besøk Sky Sports Box Office -nettsted for flere detaljer.

Hvem er på underkortet?

Ted Cheeseman mot James Metcalf

Chris Kongo mot Michael McKinson

ny £5 aa

Fabio Wardley mot Eric Molina

Erik Pfeifer mot Nick Webb

Youssef Khoumari mot Kane Baker

Campbell Hatton mot Jesus Ruiz

KJEMP ODDS

Carl Frampton 5/6

Jamel Sild 5/6

Klikk her for å satse med bet365*

*Odds kan endres

Sitat hjørne

Dillian Whyte

engel nummer 17 betydning

'Den første kampen var en god kamp, ​​vi kjempet godt begge to, jeg slo ham ned et par ganger, og han kom tilbake for å vinne - han fikk et godt slag. Jeg er glad for at han tok omkampen, jeg er glad vi er her igjen.

- Dette er den viktigste kampen i karrieren min. Som jeg sa, dette er boksing, jeg har vært gjennom oppturer og nedturer i hele mitt liv, så jeg bruker å hoppe tilbake, bevise at folk tar feil, vise folk hva jeg kan når de har avskrevet meg.

'Jeg er flink. Folk som snakker om nederlaget, det er ingenting. Jeg gjør noe, forandrer livet mitt, og jeg forbedrer meg stadig. Povetkin er en god fighter, topp amatør, gullmedaljevinner, men jeg lærer, forbedrer og blir bedre for hver dag. Jeg kommer til å la alt stå på linjen igjen.

'Det viktigste er seieren; Jeg er en konkurrent og jeg hater å tape, så jeg vil gjøre det til 1-1. Jeg får seieren uansett, du har sett meg tilpasse meg i en annen kamp - komme meg ut av gulvet og vinne, jabbed fighters som er raskere enn meg. Trenerteamet mitt har jobbet hardt med forskjellige planer og arbeidet på forskjellige områder. '

Alexander Povetkin

'Jeg er veldig glad for å være her, jeg er avslappet, trygg og det eneste jeg tenker på nå er å gå ut og vise god boksing.

'Jeg har nesten glemt den siste kampen fordi denne er ferdig. Jeg tror at Dillian vil bli bedre i den andre kampen enn den første. Samtidig vil jeg prøve å være mer forsiktig, ta mer hensyn til mitt forsvar.

larry grayson hus nuneaton

'Jeg har ikke denne tankegangen om at jeg vil slå ham ut. Det kunne gå distansen; Jeg fokuserer ikke på knockout, og jeg kommer til å følge planen min. '

Se Også: