Aston Martin-sjef advarer Ferrari, Red Bull og Mercedes om at løpsseire vil være 'normen'

Formel 1

Horoskopet Ditt For I Morgen

Mike Krack var tydelig da han sendte en advarsel til Formel 1-er topplag, og sa til dem: 'Vi er her for å vinne'.



Det var løftet av milliardæren Lawrence Stroll da han kjøpte Silverstone-teamet, da det ble merket som Racing Point. De mangler kanskje løpsseire og pallplasser, men ingen kan anklage Aston Martin av mangel på ambisjoner.



Og i sin siste oppdatering om fremgangen deres, kom ikke teamsjef Krack over som en mann hvis besluttsomhet har blitt redusert. 'I fremtiden ser jeg Aston Martin F1 som et lag der suksess er normen - jeg ser et lag som ikke er overrasket over å være på pallen, som ikke er overrasket over å vinne løp,' sa han lagets offisielle nettsted .



'Vi må nå et punkt hvor vi hele tiden leverer utmerkede resultater på banen, men også tror på vår evne til å gjøre det. Vi snakker om å bygge en vinnerkultur her – dette tar tid – og for det første har vi å utvikle en raskere bil.

'Vår reise har bare så vidt begynt og det vil være utfordringer, men kampånden til Aston Martin F1 er uten sidestykke og født av lidenskapen til folket vårt. Det er et team jeg er utrolig stolt over å være en del av og jeg Jeg er veldig spent på hva fremtiden bringer.'

Signering av fire ganger verdensmester Sebastian Vettel var en av handlingene som teamet håpet ville presse dem videre til nye høyder. Men det har ikke fungert slik, ettersom tyskeren ikke har klart å score konsekvent med biler som har vist seg å være mindre konkurransedyktige enn håpet de siste to sesongene.



 'Navnet's Alonso, Fernando Alonso" – he will join Aston Martin for the 2023 season
'Navnet er Alonso, Fernando Alonso' - han blir med Aston Martin for 2023-sesongen ( Bilde: REUTERS)

Når Vettel trekker seg, Aston Martin har igjen valgt å gå med erfaring når det kommer til hans erstatter . Fernando Alonso vil bli med fra neste år, og Krack er sikker på at spanjolen fortsatt har drivkraften til å stoppe lagets regresjon og presse dem tilbake mot fronten av rutenettet.

'Han har bare det morderinstinktet,' la luxembourgeren til. 'Uansett hva, vet du at Fernando alltid vil gi deg alt: alltid presse 100 prosent, alltid trekke ut det maksimale fra bilen og teamet. Racecraften hans er eksepsjonell – en formidabel kombinasjon av selvtillit, instinkt og intelligens.



'Å signere Fernando er en klar uttalelse om vår intensjon på Aston Martin F1. Vi er ikke på rutenettet for å gjøre opp tallene. Vi er her for å vinne. Vi er på en reise til fronten av rutenettet og Fernandos beslutning om å bli med oss på den reisen – å få en sjåfør av hans kaliber til å tro på Aston Martin F1-prosjektet – er et stort kompliment til teamet vårt og arbeidet vi gjør.'

Se Også: