Leonardo DiCaprio, Cillian Murphy og Simon Cowell: Stjerner som er uventet korte

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Leonardo DiCaprio, Simon Cowell og Cillian Murphy: De korteste stjernene i Hollywood(Bilde: GETTY)



Gjennomsnittshøyden for en mann i Storbritannia og Irland er 5 fot 9 tommer.



Men mange av de største kjendisene som dreper spillet er mye kortere enn den vanlige statistikken.



verktøy for fjerning av ansiktshår

Som det viser seg, trenger ikke skuespillere, tv -stjerner og sangere å være i en viss høyde for å gjøre det stort i Hollywood.

De sier at kameraet legger til ti kilo, men det ser også ut til å legge til et par centimeter å dømme etter hvor korte stjerner som Cillian Murphy, Brad Pitt og Simon Cowell er i ekte løgn.

Selv om deres tilstedeværelse på skjermen kan være større enn livet, er disse stjernene blant de korteste hannene i rampelyset.



Cillian Murphy - 5 fot 7 tommer

Irsk heartthrob Cillian Murphy (Bilde: WireImage)

Den irske hjerteknuseren Cillian Murphy står på bare 5 fot og 7 tommer.



Selv om han er klassifisert som like under gjennomsnittlig høyde i henhold til britiske standarder, ser Peaky Blinders -stjernen, 44, mye høyere ut på skjermen.

Den innfødte i Cork regnes som en av de heteste skuespillerne som kom ut av Emerald Isle med beundrer over hele verden som svømte over sine store lyse blå øyne og meiselete kinnbein.

Cillian er imidlertid en tatt mann, og er gift med den irske kunstneren Yvonne McGuinness som han deler to barn med - Malachy og Aran.

Simon Cowell - 5 fot 9 tommer

Musikkmogul Simon Cowell (Bilde: NBCU Photo Bank via Getty Images)

Britain's Got Talent-mogulen Simon Cowell er mye kortere i virkeligheten enn hans personlighet på skjermen.

60-åringen er bare 5 fot og 9 tommer høy.

Dette har ikke endret hans suksess eller flaks med damene ettersom Simons nettoverdi er ryktet til hele 385 millioner pund.

I tillegg til det har musikkmogulen hatt flere romanser med noen av de vakreste kvinnene i bransjen, inkludert modellen Sinitta, sangeren Dannii Minogue og den nåværende flammen, Lauren Silverman.

Leonardo DiCaprio - 5 fot 11 tommer

Titanic -stjernen Leo er høyere enn de vanlige britiske og amerikanske høydestandardene (Bilde: Getty Images for Sony Pictures)

Selv om han når over gjennomsnittlig høyde skala med to tommer, er Leonardo DiCaprios høyde noe overraskende.

Titanic -skuespilleren ser ut som om han er godt over seks fot høy i røde løperfotografier gjennom årene.

Med sin merittliste med datingmodeller inkludert Giselle, Naomi Campbell og Camila Morrone, er det ikke rart at 45-åringen blir sett på som høy.

Det er rimelig å si at høyden hans ikke har fått ham tilbake, men fra og med 2019 har Leo-filmer tjent 7,2 milliarder dollar over hele verden, og han har plassert åtte ganger på årlige rangeringer av verdens best betalte skuespillere.

Brad Pitt - 5 fot 11 tommer

Brad Pitt står i samme høyde som Leonardo Di Caprio (Bilde: Getty Images)

914 engel nummer betydning

I likhet med hans Once Upon A Time In Hollywood-medstjerne Di Caprio, står Brad Pitt på 5ft 11 inches.

Den 56 år gamle skuespilleren regnes som en av de vakreste mennene i verden, men det ser ut til at han har vært litt usikker på høyden sin tidligere.

Noen ganger kan Brad virke mye høyere takket være sin upåklagelige holdning, men bruker også ofte kubanske sko med hæl for å la noen få centimeter til.

Til og med hans gode venn George Clooney var klok på fottøyet og sa en gang i USA Today at 'Han er høy i dem. Han er som 6-1. Det er irriterende. '

Jack Black - 5 fot 6 tommer

Jack Black er overraskende mye mindre enn forventet (Bilde: Getty Images)

Jack Black kan ha spilt en sympatisk gigant i hitfilmen Gulliver's Travels, men i virkeligheten er skuespilleren 5 fot 6 tommer høy.

School of Rock -rektor er mye kortere enn forventet, men han kommanderer rollene sine uansett.

Til tross for at han var en perfekt komedieutøver, har Jack kjent sin del av mørket.

På ungdomsskolen behandlet han en kokainavhengighet og omringet seg med urolige mennesker som ønsket å drepe ham, men heldigvis gir han kreditt for å finne en terapeut som å snu livet hans.

James McAvoy - 5 fot 7 tommer

Den skotske stjernen James har ikke latt høyden stoppe ham (Bilde: Getty Images)

Den skamløse hjerterytteren James McAvoy kan være kortere enn en gjennomsnittlig britisk mann, men det har ikke stoppet ham for å lykkes i karrieren.

hva gjør steve fulcher nå

Faktisk har forsoningsskuespilleren tidligere rost høyden hans ved å insistere på at han ikke trenger å ligne Brad Pitt for å vinne utallige priser for sine ferdigheter.

Den skotske stjernen erklærte tidligere: Jeg er 5 fot-7, og jeg har pasty hvit hud. Jeg synes ikke jeg er stygg, ikke misforstå.

Men jeg er ikke din klassiske hovedmann, jeg er ikke den Brad Pitt -fyren.

Mark Wahlberg - 5 fot 8 tommer

Mark Wahlberg sier at folk alltid forventer at han skal være høyere (Bilde: PA)

The Departed's Mark Wahlberg er 5'8 med sprudlende Boston -bravado.

Ted -skuespilleren innrømmet at beundreren alltid anser ham for å være mye høyere enn han er i virkeligheten.

Boston -innfødte åpnet omtrent sin høyde for NBC News i 2012, og innrømmet: Jeg blir fortalt at jeg ser høyere ut på skjermen. En kjæreste sa: 'Du ser omtrent 6ft 2in på skjermen.'

Folk ser på meg og sier: 'Herregud, hva skjedde?' Jeg kan se ganske vanlig bort fra filmer. Kameraet gjør ting mot oss alle. '.

Jonah Hill - 5 fot 6 tommer

Superbad -stjernen Jonah Hill (Bilde: Getty Images)

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Den amerikanske skuespilleren Jonah Hill er 5 fot 6 tommer.

chelsea tredje kit 2016 17

Mest kjent for roller i filmer som SuperBad og The Wolf of Wall Street, regnes skuespilleren som en av de beste komiske skuespillerne i bransjen.

Jonah rangerte på 28. plass i Forbes magasinets best betalte skuespillere i verden fra 2014-2015, og bringer rundt 16 millioner pund.

Se Også: