Arsenal-nyheter: Mikel Arteta hyller seieren på åpningsdagen da William Saliba åpner opp for debutfryd

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Arsenal gjorde den perfekte starten på det nye Premier League kampanje av vinner 2-0 over Krystallpalass på fredag ​​kveld.



The Gunners byr på å avslutte sitt flerårige eksil fra Champions League denne terminen etter å ha falt under en topp fire-plassering i fjor - og de fikk sesongen i gang med stil på Selhurst Park takket være en heading i første omgang fra Gabriel Martinelli og et sent selvmål fra Marc Guehi.



William Saliba , Oleksandr Zinchenko og gabriel jesus alle imponert over deres debuter som forberedelser til neste helgs kamp mot Leicester City nå i sentrum. Her er alle de siste reaksjonene fra Emirates etter Arsenals triumf på åpningsdagen.



netflix april 2019 Storbritannia

Arteta hyller seier på åpningsdagen

Arteta sang Arsenals lovord etter at de stod fast på å ta alle tre poengene mot Crystal Palace.

Gunners var imponerende i første omgang og satt komfortabelt til pause gjennom Martinellis heading på nært hold. Men Arsenal måtte klare en storm i andre omgang før et sent selvmål beseglet poengene.

Og Arteta var raskt ute med å hylle karakteren til laget sitt etter kampen. Han sa: 'For å vinne her, må du lide - vi har gjort det, og det er en del av mentaliteten vi ønsker å bygge, å komme til steder som dette og vinne.'



malique thompson-dwyer foreldre

Les hele historien her.

Saliba åpner for debutglede

Bli med i debatten! Hva syntes du om Arsenals prestasjon i seieren over Crystal Palace? Gi oss beskjed her.



  William Saliba klarte nesten ikke å skjule gleden etter å ha fått sin Arsenal-debut
William Saliba klarte nesten ikke å skjule gleden etter å ha fått sin Arsenal-debut ( Bilde: Sky Sports)

Etter å ha hatt en drømmedebut mot Eagles, kunne Saliba nesten ikke skjule gleden etter å ha gjort sin etterlengtede Arsenal-bue.

Den talentfulle franske forsvarsspilleren har tilbrakt mesteparten av tiden sin i klubben på utlån siden han begynte i Gunners sommeren 2019. Men 21-åringen leverte en kolossal oppvisning under fredagskveldens 2-0-seier for å legge ned. krav om en vanlig førstelagsplass fremover.

Saliba reagerte etter kampen og sa til Sky Sports: «Det har vært lenge jeg har ventet på dette øyeblikket, jeg er så glad for å starte min første kamp med seier og rent bord. Det er aldri lett, du må yte maksimalt og det var bra. Det er den første kampen, det er viktig å vinne for selvtilliten og starte sesongen bra.

Les hele historien her.

sønner av anarki spin off

Arteta forklarer Arsenals overgangsholdning

  Mikel Arteta så Arsenal-laget sitt gjøre den perfekte starten på den nye Premier League-sesongen
Mikel Arteta så Arsenal-laget sitt gjøre den perfekte starten på den nye Premier League-sesongen ( Bilde: Justin Tallis)

Arsenal er fortsatt håpefulle om å avslutte mer overføringsvirksomhet før septembers deadline, ifølge Arteta.

The Gunners har sprutet penger igjen denne sommeren i et forsøk på å bringe Champions League-fotball tilbake til Emirates Stadium, men Arteta antydet etter fredagskveldens seier over Palace at Arsenal ikke er ferdige på markedet ennå.

Arsenal har blitt koblet til en rekke navn de siste ukene, inkludert Youri Tielemans og Lucas Paqueta.

hvorfor er fredag ​​den 13. skummel

Les hele historien her.

Se Også: