Alle Sainsbury's Energy -kunder gikk nå offisielt over til British Gas

Sainsbury's

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Presseforening)



Alle Sainsbury & s energikunder er nå overført til British Gas som en del av dagligvarens beslutning om å avslutte sitt gass- og elektrisitetspartnerskap med leverandøren.



Tusenvis av husstander som tidligere er registrert hos leverandøren, har flyttet over til de seks store & apos; selskap, som leverte energi på vegne av Sainsbury under en stund etikettordning.



var michael jackson homofil

Selskapet tar ikke lenger imot nye kunder under den britiske gassparaplyen - og har siden lansert et nytt partnerskap med nPower.

Hvis du var en Sainsbury & s energikunde, vil du ha mottatt et brev eller e -post fra leverandøren som forklarer endringene.

Denne korrespondansen ville blitt sendt ut mellom 5. februar og 7. april.



Brevet vil ha forklart at kontrakten din overgår til British Gas, men at kontonummer, tariff og betalinger alle vil være de samme.

Eventuell utestående gjeld eller kreditt knyttet til Sainsbury & s energikonto vil også bli overført til den nye British Gas -kontoen.



Hvis du har en smart måler, vil målingene fortsette å bli tatt automatisk.

fersken geldof heltinne bilder

Sainsbury & apos; s har nå inngått et samarbeid med nPower - og brakt tilbake tidligere fordeler, for eksempel 4000 Nectar -poeng for nye kunder når de blir med.

Andre fordeler inkluderer trippel Nectar -poeng for hvert pund brukt på Sainsbury - et tilbud som ble slettet gjennom avtalen med British Gas i fjor.

falsk enke edderkopp i Storbritannia

Hvis du nå har byttet til British Gas, må du sørge for at du har den beste avtalen for din bruk - og hvis ikke, bytt til en som er mer konkurransedyktig.

Hvis du bruker en standard variabel tariff, kan du når som helst forlate straffen, mens de samme reglene gjelder for alle på midlertidig kontrakt.

Men hvis du har en fast avtale, må du sørge for at du er i løpet av de siste 49 dagene av tariffen for å bytte til en annen leverandør. Alternativt, hvis du finner en bedre avtale, kan du regne ut om du faktisk ville spare penger på den nye tariffen selv etter betale en avgangsavgift.

Du kan lese alt om hvordan du finner en billigere energiavtale i vår guide , her .

Les mer

Få et bedre tilbud på energi
Beste automatiske energibytte tjenester Grunn for energipris forklart Raske triks som kan spare deg for £ 342 Storbritannias verste energiselskap

Se Også: