HVORFOR 50 ER DEN NYE 40

Virkelige Livshistorier

Horoskopet Ditt For I Morgen

EN gang i tiden ble det å treffe de store 50 sett på som det første trinnet til pensjon.



Nå ser det mer ut som et pass til frihet, ettersom ungdommelige 50-åringer drar nytte av bedre helse, bedre økonomi og rikelig med energi, for å gjøre 50 til de nye 40. Og her er beviset fra FLIC EVERETT ...



MER FRIHET



DINE 30- og 40-åringer blir ofte opptatt av å oppdra barn, slite med å balansere familielivet og lage en karriere som passer rundt skoleferier og uventede anfall av vannkopper.

Men i 50 -årene er barna sannsynligvis i tenårene eller eldre, og mindre trengende. De har ofte reist hjemmefra. Det er fristende å synke ned i en dysterhet når dine «hands-on» morsår nærmer seg slutten.

Men ganske snart vil du være en etterspurt bestemor, og nå er din beste sjanse til å nyte den lenge glemte friheten ved å ha huset - og tiden - for deg selv.



tesco £50 kupong facebook 2019

Få mest mulig ut av det:

PERSONER huset (eller så mange rom du har råd til), for å markere overgangen fra et fullverdig familieliv til et nytt stadium, hvor du er fri til å ha venner oftere, eller bare nyte din egen plass.



Planlegg et soverom som er en sensuell flukt i stedet for et sted med en haug med klesvask, og tenk på å gifte deg for en widescreen -TV for å nyte alle filmene på DVD som du aldri kom til å se da barna hugget fjernkontrollen.

hundens sikkerhetsbeltelov

MER SEX

I henhold til nyere forskning forventer flertallet av 50 -åringene å nyte et tilfredsstillende sexliv godt opp i 70- og 80 -årene - og overgangsalderen er ingen hindring for å nyte intimitet og seksualitet med partneren din (eller å finne et nytt, hvis du er skilt).

I 50 -årene, i motsetning til 20 -årene, vet du hva du liker i sengen og har det godt med kroppen din og alle dens mangler og dyder, så sex er sannsynligvis langt mer avslappet.

Få mest mulig ut av det:

HVIS du har råd, kan du feire din nye nærhet med en mini-pause til et glamorøst hotell med store bad og myke senger.

MER TILLIT

DE FLESTE i 50 -årene sier at de har større selvtillit enn de pleide - for med alderen kommer visdom og aksept for hvem du er og hva du vil.

Få mest mulig ut av det:

FUNNT deg selv singel?

emily angrep og jamie redknapp

Match.com, internett -datingsiden, rapporterer at deres største sektor er over 50 -årene - noe som betyr at tusenvis av andre skilte eller enker mennesker også leter etter noen å dele livet med. Så kom deg på nettet.

MER TID

DET er vanskelig å gjøre noe for deg selv når du stifter familie - men nå er du fri til å forfølge alle ideene som har ligget på baksiden i 20 år eller mer.

Nå er det på tide å lære fransk eller ta opp flamencodans. For å opprettholde god helse så lenge som mulig, er det en god idé å begynne å trene regelmessig.

Få mest mulig ut av det:

NØYE planlegging er nøkkelen til å nyte din ekstra frihet. Ellers vil du ende opp med å prøve og kaste nye ideer som om du prøver på hatter. Ta deg tid til å tenke på hva som virkelig gir deg glede, og fokuser på et par aktiviteter du alltid har hatt lyst til.

MER PENGER

DET er ofte slik at et lavere boliglån etter mange års heftige utbetalinger, nedbemanning av familiens hjem eller bare større mulighet til å spare nå at barna ikke tømmer pengene dine, betyr at du har råd til mer enn noen gang før.

Femtitallet kjøper flere nye biler enn noen annen aldersgruppe, og drar på mer eksotiske ferier. Så det er ingen overraskelse at over 50-årene i økende grad blir kjent som 'SKI-er'-Spending the Kids & apos; Arv.

Få mest mulig ut av det:

HVIS du har ekstra penger eller et vindfall, tenk nøye på å maksimere verdien - men ikke vær redd for å blåse noen også. Hva med en ferie, en sexy bil eller en fantastisk ny datamaskin? Du kan også se på å investere i eiendom i utlandet eller til og med sette penger i en ny forretningside.

MER ENERGI

ØKT forståelse av viktigheten av et godt kosthold, en reduksjon i antall eldre røykere og en sunnere livsstil betyr alle at over 50-årene godt kan se på ytterligere 30 eller 40 år.

Få mest mulig ut av det:

2 mynter verdt 1000

Benytt anledningen til å utvikle en lukrativ hobby, enten det selger smykker på eBay eller lærer å bli reikimester.

Å engasjere seg med nye ideer og mennesker hjelper deg med å holde deg ung mer effektivt enn noen ansiktskrem.

Se Også: