Gwen Stefanis skiftende ansikt - ekspert avslører sannheten bak et nytt sjokk

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gwen Stefani var den sjenerte jenta ved siden av som ble berømt som forsanger i det kokete rockebandet No Doubt, verdener borte fra den forberedte perfeksjonisten vi kjenner og elsker i dag.



På 1990-tallet ble Gwen ofte sett med tjue farger med hårfarget hår, kroppsperler og hadde til og med på tannregulering i en kort periode i rampelyset.



Men over to tiår på musikeren, 49, ser det ut til at hun ikke har blitt en dag gammel og har merkbart fyldigere lepper.



Men hva er bak Gwens frosne ansikt og den nye, fyldige tuten? Vi ba ekspertene våre på MYA om å gi oss sin dom.



Gwen Stefani har knapt eldd en dag

Gwen Stefani har knapt eldd en dag (Bilde: FilmMagic for ACM)

lana del rey pupper
Gwen Stefani (Bilde: Getty Images)

Gwen Stefani avbildet i 2012



arsenal nytt sett 2021

En talsperson for MYA Kosmetisk kirurgi forklarer: 'Jeg tror at Gwen kan ha gjennomgått ikke-kirurgisk behandling av fyllstoffer på leppene, ettersom hun ser ut til å ha fyldigere lepper sammenlignet med tidligere bilder-spesielt når hun smiler. Fyllstoffer til leppene kan også bidra til å redusere et altfor 'gummy' smil.

'Disse leppefyllerinjeksjonene volumerer leppene for å dekke tannkjøttet, noe som kan være resultatet Gwen ønsket å oppnå. Den gjennomsnittlige kostnaden for leppefyllstoffer i Storbritannia kan variere avhengig av leverandøren og mengden fyllstoff som brukes, men du kan forvente å betale alt fra £ 200 - £ 1000 per behandling.

'Det er mulig Gwen har hatt kjeven og haken konturert med ikke-kirurgiske dermale fyllstoffer. Denne behandlingen skaper et mer definert og meislet utseende på haken og kjeven og kan koste rundt £ 150 til £ 300 per økt, avhengig av mengden produkt som brukes.

Gwen har ingen rynke i sikte

Gwen har ingen rynke i sikte (Bilde: NBCU Photo Bank via Getty Images)

'Jeg vil også foreslå at Gwen har fått anti-rynke-injeksjoner, ofte referert til som Botox, på pannen og rundt øynene (kråkeføtter). Denne ikke-kirurgiske behandlingen vil skape en jevn panne og begrense eventuelle rynker/uttrykkslinjer.

'Behandlingen vil normalt vare 3-6 måneder etter hvert som muskelvirkningen gradvis kommer tilbake, linjer og rynker begynner å dukke opp igjen og må behandles igjen.

'Denne prosedyren kan gi utseendet til en jevnere hud hvis du er ute etter et ungdommelig utseende, eller den kan brukes som et forebyggende tiltak for å bremse prosessen med å få rynker.

'Vi tror Gwen ser fantastisk ut for 49 så tydelig at alt hun gjør fungerer. Det er imidlertid viktig å holde balansen mellom ikke-kirurgiske behandlinger-du kan beholde ungdommen, men ikke overfyll med produkter. '

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Se Også: