Hvem er Spencer Matthews og hva er han verdt? Five Star Hotel-deltaker og Pippa Middletons svoger

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Spencer Matthews er en reality -tv -stjerne.



Han ble først berømt på E4 -showet Made In Chelsea tilbake i 2011.



Den britiske sosialisten har siden forblitt i offentligheten og dukket opp på en rekke reality -TV -programmer, inkludert The Bachelor og The Jump.



Den 27 år gamle lothario er utvilsomt vant til den overdådige livsstilen som ligner på kongelige, da han anslås å være verdt 2,9 millioner pund.

Så han hadde antagelig ingen problemer med å passe inn med svigerfamilien & apos; familie da eldre bror James Matthews giftet seg med Pippa Middleton 22. mai 2017.

Spencer Matthews gikk kort inn i I & apos; m A Celeb -jungelen (Bilde: Getty)



Spencer Matthews & apos; formue

The socialite er anslått til å være verdt 2,9 millioner pund. Denne episke figuren er delvis et resultat av familiens hotellvirksomhet, og også fra arbeidet som PR -sjef, valutahandler og TV -stjerne.

Mann om byen på Made in Chelsea ...

Spencer gjorde seg et godt navn på showet som litt av en kjærlighetsrotte da han kom inn i offentligheten gjennom E4s Made in Chelsea.



Hans kjærlighetsliv og av-og-på-forhold hadde en tendens til å være hovedfokuset i historiene hans og gjorde stor tv. Gjennom serien gikk han ut med flere rollebesetningsmedlemmer, og skaffet ham et rykte som en lothario.

Etter å ha sluppet sprit og kvinneutøvelse, hadde det ser ut til at Chelsea -serien juksemannen hadde snudd et nytt blad da han begynte å date Lauren Hutton.

Det var fram til den 100. episoden av reality -TV -serien, der Spencer innrømmet å ha jukset den brunette stunneren på Mark Francis & apos; svart og hvit ball.

Paret skilte seg i 2015 og er begge ikke lenger på showet.

dj flume sexakt

Spencer var ganske damene & apos; Mann (Bilde: Instagram / iamlaurenhutton)

... som ble Bachelor -gutten

I 2012 var Matthews hoveddeltakeren i The Bachelor UK series 5 i et forsøk på å finne romantikk.

Det var Khloe Evans, som ble valgt som vinner ... som plagsomt Spencer senere sa var 'feil'.

Rumble i jungelen på I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here!

The Made In Chelsea hunk entret jungelen sammen med realitystjernen Vicky Pattison og TOWIEs Ferne McCann i 2015.

Spencers tid i jungelen var langt fra sin vanlige luksus, men var bare kort. Han trakk seg fra den femte serien etter bare 2 dager på grunn av en hemmelig avhengighet av steroider .

Han forlot jungelen rett i begynnelsen av showet

Spencer lanserer seg selv på The Jump

Spencer Matthews ble kronet som vinner av The Jump 2017. Han slo favoritt Louis Smith i siste runde i Channel 4 -konkurransen.

TV -stjernen var ikke bare heldig i konkurransen heller, han var også heldig i kjærlighet og møtte sin nåværende kjæreste og forlovede Vogue Williams på showet.

Krigsmaling er avgjørende for å prøve dristige skihopp

Forloveren

Spencer møtte den vakre Vogue Williams, 32, da de begge dukket opp i The Jump 2017.

Den irskfødte modellen ble først knyttet til Spencer da de begge meldte seg på Channel 4 vintersportshow og ble sett koselige ut i flere sosiale medier fra snapene.

Vogue Williams og Spencer Matthews (Bilde: Instagram)

Selv om Vogue da ble tvunget til å trekke seg ut av showet etter å ha skadet kneet under trening, ble hun i Østerrike for å heie på de andre konkurrentene, inkludert Spenny.

prins Philips søster død

Det tok MÅNEDER før paret bekreftet sin romantikk.

Men Spencer innrømmet endelig forbindelsen sin i april da han betalte Vogue det ultimate komplimentet på sosiale medier og sa at hun er hetere enn Cindy Crawford.

Jeg dater en yngre, penere Cindy…. #Vinne, sa han.

De har siden flyttet sammen og er nå forlovet.

Vogue skryter av sin gympussede kropp i bikini (Bilde: voguewilliams/Instagram)

Siden da har paret sett slått og lykkelig lykkelige ut sammen, men hun deltok ikke i bryllupet til broren James til Pippa Middleton.

Les mer

Hvem deltar på bryllupet til Pippa Middleton?
Gjestelisten med høyt samfunn James Matthews profil Hvem er Spencer Matthews? Hvem er Meghan Markle?

Årets samfunnsarrangement fant sted lørdag 20. mai da Pippa Middleton knyttet knuten til forvalter av flere millionærer hedgefond - og bror til Spencer -James Matthews ved en seremoni i en lokal landsbykirke. Spencer var beste mann for James.

Les mer

Antrekkspådommer for Pippa Middletons bryllup
Hvem skal designe brudekjolen til Pippa? Hva vil Meghan Markle ha på seg? Hva George og Charlotte kunne ha på seg Hva Kate Middleton kunne ha på seg

Det ble bredt rapportert (men ubekreftet) at Pippa påla gjestene en no ring, no bring -regel, noe som betyr at alle som ikke var forlovet eller gift ikke fikk ta med sin andre halvdel - noe som forlot fru Williams hjemme ... Hvis bare han stilte spørsmålet tidligere.

Les mer

Bryllupet til Pippa Middleton
Live oppdateringer Pippa og James kjærlighetshistorie Hvorfor Kate Middleton ikke kan være brudepike Inne i bryllupet

Spencer sin familie

Spencers eldre bror James er mindre kjent for virkelighetsverdenen. 42-åringen forvalter et hedgefond og er administrerende direktør i Eden Rock Capital Management Group, som har kontorer i London.

James oppkalte selskapet etter foreldrene & apos; overdådige karibiske feriested.

Foreldrene deres, David Matthews, en tidligere mekaniker og kunstnermor Jane, kjøpte det luksuriøse Eden Rock -tilfluktsstedet i St. Barths i 1995.

Nå er det et av de 100 beste hotellene i verden og er regelmessig vert for de rike og berømte - inkludert Pippa og hennes familie.

James og Spencer sin andre bror Michael døde tragisk 22 år etter å ha besteg Mount Everest.

Mens han ble den yngste briten noensinne som nådde toppen, bare 22 år gammel, forsvant Michael under nedstigningen.

Familien opprettet Michael Matthews Foundation, som gir utdanning til barn ved å bygge skolebygninger på avsidesliggende steder, til minne om ham.

Spencer åpnet tidligere om dødsfallet under en opptreden på Loose Women.

'Jeg mistet broren min da jeg var 10, han var den yngste briten som nådde Mount Everest og døde 22 år gammel, han lever videre i familien vår, og vi feirer bursdagen hans hvert år,' sa han.

john mitchell pixie mckenna

Femstjerners hotell

Spencer liker å råde den over klokkegutten Joey

Spencer er en av fem kjendiser som deltar i E4s siste realityprogram som ser stjernene på et gresk hotell prøve å få karakteren opp til fem stjerner.

I begynnelsen av showet er Spencer foran huset, med holdningen til å matche. Han sparrer verbalt konstant med medkonkurrenten Joey Essex.

Andre kjente ansikter som vises i showet er eks-TOWIE-vanlige Lydia Bright, Geordie Shores Holly Hagan og Ex on the Beachs Ashley Cain.

Femstjerners hotell begynner på E4, 12. mars kl. 22.00 og sendes hver natt i tre uker.

Se Også: