Hvor møtte Peter Kay kona Susan Gargan og hvor mye er tegneserien verdt?

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Peter Kay kommer til å bringe tilbake sin hit BBC-serie Car Share for et engangs veldedighetsscreeningarrangement 7. april 2018-fire måneder etter at han avlyste sin 100-date live stand-up-turné.



Komikeren vil vises på skjermen som John Redmond, den gretten supermarkedassistentlederen som deltar i selskapets bildeling av ordninger sammen med kampanjerepresentanten Kayleigh Kitson, spilt av Sian Gibson.



Heldige fans som klarer å få tak i billetter, vil bli behandlet med to etterlengtede nye episoder av Car Share, samt to tidligere sendte.



De ryktet nye showene ble først bekreftet i 2017 da Peter - som tidligere insisterte på at den andre serien skulle bli den siste - kunngjorde en spesiell finale for å knytte alle løse ender.

Peter Kay's Car Share kommer tilbake med to splitter nye episoder (Bilde: BBC)

Det og en annen engangspisode, Car Share: Unscripted, som er helt improvisert, ble begge filmet i 2017.



Den andre serien endte på en emosjonell cliffhanger i 2017 da Peter & rs karakter John ikke klarte å gjengjelde fremskrittene til sin kollega Kayleigh.

Selv om mindre enn 3000 mennesker vil kunne se premieren på de to nye episodene, har BBC bekreftet overfor NEWSAM Online at de begge vil komme på BBC One senere.



Hvem er Peter Kay?

Peter Kay som Brian Potter i Peter Kay's Pheonix Nights

Peter som Brian Potter i Pheonix Nights (Bilde: Kanal 4)

Peter er Storbritannias mest populære komiker, som ble berømt på slutten av 1990 -tallet fra sin lokale komediekrets.

Hans merke med morsom observasjonskomedie og litt edgier TV -arbeid har gjort ham til en av de mest bankable underholdere i bransjen.

I tillegg til stand-up, er Peter forfatter av tre bøker og har skrevet en rekke svært vellykkede TV-programmer, inkludert Phoenix Nights, That Peter Kay Thing, Max And Paddy's Road To Nowhere og Peter Kay's Car Share .

Hvor møtte Peter Kay kona Susan Gargan?

Peter og kona Susan (Bilde: PA)

Kjærlighetshistorien deres er ganske søt, med paret som først klappet øynene på hverandre i en klubb mens Peter jobbet på en kino, og hun var kasserer på Boots i Bolton.

De knyttet knuten i 2001, etter tre års dating, og ønsket sønnen Charlie Michael Kay velkommen i 2004, som er oppkalt etter begge fedrene.

Ytterligere to barn fulgte, men verken Peter eller Susan har noen gang avslørt navnene deres.

Peter bestemte seg deretter for å redusere arbeidsmengden slik at han ikke skulle gå glipp av et sekund av familielivet.

coral island blackpool brann

I en åpenhjertig chat i 2003 med NEWSAM avslørte han hvordan det å være en god mann og far betyr mer enn noe for ham, inkludert karrieren.

Peter som ung komiker i 2000 (Bilde: )

'For meg er det ingenting som skjer der bedre enn familien,' sa han i det som da var hans første presseintervju på fire år.

'Å være pappa er bare strålende og fantastisk. Du kan ikke sette ord på hvordan det er. '

Peter har tidligere kreditert familien sin for å være hans 'frelse', og forklarte at han aldri ønsket å være den 'store I-Am'.

'Jeg er faktisk sjenert og min frelse kommer hjem og blir normal,' sa han til The Express i 2011. 'Barna mine er fortsatt små, og jeg vil være hjemme med dem.'

Gjennom årene har han bare gjort en håndfull opptredener med kona, og foretrakk et koselig liv i Bolton fremfor glitter og glamour på den røde løperen.

Hvor mye er Peter Kay verdt?

Han har vært involvert i en rekke vellykkede TV -serier

For en vanlig fyr som begynte å jobbe på en toalettrullfabrikk, har den elskede komikeren samlet en pen krone.

Han startet sin komediekarriere i stand-up, og slo Johnny Vegas i North West Comedian of the Year-konkurransen i 1996. Han fortsatte med å utføre og opptre på komedieklubber over hele Nord-Vest.

gamle kvinner i strømper

Han kom først til mainstream med sitt debut live videoshow, Live At The Top of the Tower i 2000, som ga ham opptredener fredag ​​kveld med Jonathan Ross og Parkinson.

Det var da han begynte å skrive den prisbelønte Phoenix Nights med komikeren Dave Spikey, som ble en umiddelbar hit.

Peter Kay

Nære venner Paddy McGuinness og Max i Max And Paddy (Bilde: Rex)

Det ble fulgt opp med 2004 spin-off Max and Paddy's Road to Nowhere og en rekke turer, inkludert den verdensrekordbaserte The Tour That Doesn & Tour; Now On Tour i 2010.

Og det er på toppen av de andre manusene han har skrevet, inkludert BBCs suksesshit Car Share.

Ifølge rapporter har suksessen hans alt i alt samlet inn en formue på 43 millioner pund.

Til tross for det insisterer han fortsatt på å gå til den lokale butikken for å kjøpe sine egne flasker pop.

'Jeg liker å være lav profil og holde hodet nede,' sa han i 2011.

'Jeg går fremdeles til Co-op Late Shop for å få en flaske Tizer. Å bo i Bolton har vært enormt viktig for meg. Hver gate er et minne eller en historie for meg. Jeg burde kunne gå til butikkene. Dette er mitt hjem. Hvis alt sluttet i morgen og jeg fortsatt var i Bolton, ville jeg bare ha vunnet, ikke tapt. Hvis jeg hadde havnet i Ipswich, hadde jeg tenkt: 'Hvordan kom jeg hit?'

Hvorfor avlyste Peter Kay turen?

Peter ga ut en uttalelse som bekreftet kanselleringen i desember 2017

13. desember 2017 bekreftet Kay at han hadde kansellert sin første turné på åtte år, og slettet alle 100 datoer for hans kommende Peter Kay Live Arena Tour på grunn av uforutsette familieforhold.

I kunngjøringen på Facebook -siden hans stod det: 'På grunn av uforutsette familieforhold beklager jeg dypt at jeg må avbryte alle mine kommende arbeidsprosjekter.

'Dette inkluderer min kommende stand-up-turné, Dance for Life-show og eventuelle utestående live-arbeidsforpliktelser.'

'Mine oppriktige unnskyldninger,' fortsatte han og insisterte på at beslutningen ikke hadde blitt tatt lett på.

'Jeg er sikker på at du vil forstå at familien min alltid må komme først.' han sa. 'Jeg har alltid forsøkt å beskytte familiens personvern mot media. Jeg håper at media og publikum vil fortsette å respektere personvernet vårt på dette tidspunktet. Nok en gang beklager jeg. '

Uttalelsen ble utgitt på Facebook (Bilde: Twitter)

Det skulle bli hans første turné på åtte år (Bilde: Facebook)

Erklæringen bekreftet at fansen ville bli refundert fra det opprinnelige kjøpsstedet, og rådet billettinnehaverne til å kontakte selgeren direkte.

Stjernen gjorde en gjesteopptreden på BBCs Strictly Come Dancing Blackpools Tower Ballroom -spesial den forrige måneden, hvor han hadde fans i sting ved å slippe frekke plugger for turen.

Han slo sist veien i 2010 med The Tour That Doesn & tos Tour Tour ... Now On Tour, som brøt Guinness verdensrekord for tidenes mest solgte komedietur med 1,2 millioner mennesker som deltok.

dolly parton naturlig hår

Han er en far først, en komiker andre (Bilde: Getty Images Europe)

Og den elskede morsomheten, som i 2017 avslørte sitt BBC -show Car Share ville komme tilbake - sa at han ikke kunne vente med å gå på scenen igjen, spesielt gitt det nye materialet han hadde samlet.

Jeg savner det virkelig. Jeg vet hvor heldig jeg er som lager TV-serier og har virkelig elsket de siste årene å jobbe med Car Share, men jeg savner å gjøre stand-up, sa han i november 2017.

Les mer

Peter Kay
Peter avlyser turen Hvordan få refusjon Hvor møtte Peter kona? Kommer han noen gang til å turnere igjen?

Så skremmende det er, når det fungerer, er det ikke noe mer morsomt og spennende. I tillegg har det skjedd mye de siste åtte årene, med Trump, Twitter og min nan som har trimmet forbusken i en alder av 96 år. Jeg kan ikke vente med å komme opp på scenen igjen.

Se Også: