Hvor kan du selge gamle dingser og andre eiendeler for å gi deg selv et løft i januar?

Tjene Penger

Horoskopet Ditt For I Morgen

Men hva vil du gjøre med den gamle?



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Innpakningen er avsluttet og gadgeten til drømmene dine sitter nå foran deg - skinnende mykt med reflektert eventyrlys! Bare ett problem, hva gjør du med den gamle.



Vel, med juleutgifter som tar enorme bulker ut av pengene våre og lønningsdagen til januar fortsatt langt, langt unna - du ville være dum å bare la den sitte der.

Med dette i bakhodet har vi vært på jakt etter de beste stedene for å tjene mest penger på alle tingene som nå er overflødige eller ikke lenger er ønsket.

Og for å beskytte de skinnende nye lekene dine, kan du holde dem trygge hele året.



thomas cook reisekuponger

Selg ting på eBay

Gamle klær, tallerkener og mer kan alle piskes for å frigjøre skapplass

Hvis du ønsker å flytte nesten alle typer uønskede varer, selv ødelagte varer, bør du kunne styre noen av de høyeste prisene via eBay.



Rundt 18 millioner mennesker er på den elektroniske markedsplassen hver måned - pluss at nettstedet kjører en spesiell kampanje frem til 31. januar, og tilbyr ingen innsatsgebyrer på alle forbrukeroppføringer.

I tillegg til eBay, bør du kunne tjene anstendig penger ved å selge via rubrikkannonser, Gumtree. Nettstedet har mer enn 8 millioner besøkende hver måned, og kan være et flott sted å selge apparater.

ser tallet 27

Preloved.co.uk er også verdt en titt når du prøver å finne noen som er glade for å gi dine gamle eiendeler et nytt hjem.

meningsmåling

Hvor havner de gamle telefonene dine?

0+ STEMMER SÅ LANGT

Skuffen - for det meste er den ødelagtJeg holder dem uavgjort - jeg kan trenge det!Overført til venner/familieSelgesHandlet inn for å få penger på en ny

Les mer

eBay selger tips
Hvordan selge på ebay eBay -kjøper svindel eBay -tilbud og kupongkoder 3 hemmeligheter for supersmarte budgivere

Prøv et bytte-nettsted

Hvis du ikke vil ha bryet med å liste opp, pakke og legge ut varer selv, kan det være lurt å prøve et bytte-nettsted som f.eks. www.musicmagie.co.uk , siden prosessen er mye enklere.

Nettstedet vil kjøpe CDer, DVDer, spill, mobiltelefoner og annen elektronikk, og du kan enten sende varer gratis, eller ordne med en kurér for å hente ting uten kostnad for deg.

For eksempel, www.musicmagie.co.uk vil betale 900 pund for en bærbar datamaskin, 225 pund for et nettbrett, 113 pund for en iPhone 5 og 150 pund for en konsoll. I tillegg lanserte nettstedet nylig et raskere betalingstilbud der det betaler kunder samme dag som det mottar varer - noe som betyr at kontanter vil være på bankkontoen din dagen etter.

Andre nyttige byttesider som tilbyr kontanter for varer som bøker, CDer, DVDer og dataspill inkluderer Zapper.co.uk , Momox.co.uk og Ziffit.com .

I mange tilfeller er alt du trenger å gjøre å skanne strekkoden for uønskede varer med smarttelefonen din, og du får deretter et øyeblikkelig tilbud på partiet. porto er ofte gratis.

Med Zapper, for eksempel, kan du få £ 172,80 for en iPad Air, £ 82 for en iPhone 5, £ 17,82 for en Xbox 360 og £ 19,60 for en iPod Nano.

Selv om du kanskje ikke får en så høy pris som du ville ha gjort hvis du hadde solgt varer andre steder, får du raskt salg og gratis porto.

Hvis du planlegger å selge spill, DVDer eller spillkonsoller, vil du nesten alltid ha det bedre med å selge dem selv via eBay, sa Damien Fahy, finansekspert fra Moneytothemasses.com. Når det er sagt, hvis du ikke vil ha bryet, liker du det MusicMagpie.co.uk og andre byttesider kan gi mye mening.

tyson raseri conor mcgregor

Selg via Facebook

Facebook

Ikke bare for å skryte av relasjoner ... (Bilde: Reuters)

Facebook lanserte en ny kjøps- og salgsplattform i år - og tilbyr brukerne muligheten til å bla gjennom lokale varer til salgs og selge varer innenfor deres radius.

For å bla gjennom verktøyet, klikk på & apos; shop & apos; ikonet ved siden av varslings- og meldingslinjen i det sosiale nettverkets mobilapp.

Brukere kan se bilder av varer som er til salgs i nærheten, samt søke etter bestemte produkter før de sender en melding til selgeren for mer informasjon - eller for å gi et tilbud.

Facebooks Mary Ku sa: '' Mer enn 450 millioner mennesker besøker kjøp og salg grupper hver måned - fra familier i et lokalt nabolag til samlere rundt om i verden. '

Pisk din gamle telefon

iPhone 6 (til venstre) ved siden av iPhone 5s

Du trenger ikke begge deler ... (Bilde: Youtube)

Hvis julemannen kjøpte en ny telefon til deg, kan du tjene litt penger på å selge den gamle.

Nettfirmaer som f.eks Mazumamobile.com og Envirofone er verdt et forsøk, ettersom hver vil gi deg noen kontanter i retur for ditt gamle håndsett

I de fleste tilfeller trenger du bare å skrive inn detaljene for din gamle modell eller IMEI -nummer.

Prisen som tilbys for den samme brukte enheten kan imidlertid variere betydelig.

Når du selger din gamle telefon for kontanter, er det verdt å sjekke ut Sellmymobile.com , sa Damien Fahy, finansekspert fra Moneytothemasses.com . Dette er et prissammenligningsnettsted som vil finne det beste tilbudet for deg.

Ifølge Sellmymobile.com får forbrukerne £ 126 i gjennomsnitt når de resirkulerer en gammel telefon - selv om Apple iPhone 5S 16GB, for eksempel, kan gi deg opptil £ 165.

tall i mitt område

Hvis du ønsker å selge andre gadgets så vel som gamle telefoner, kan du prøve Cashinyourgadgets.co.uk , og Gadgetmill.co.uk .

Andre nettsteder der du kan tjene penger på gamle eiendeler

  • Depop ( depop.com ) -bruk denne shoppingappen i Storbritannia for å selge varer du ikke lenger vil ha. Bare ta et bilde på telefonen, liste det på nettstedet, del det på Facebook og Twitter, og vent på at noen skal ta det opp.

  • Etsy ( etsy.com/uk ) - Prøv dette nettstedet for å selge håndlagde og vintageartikler.

  • Webuyanybooks.co.uk - med dette nettstedet kan du gjøre om de gamle bøkene dine til kontanter. Bare skriv inn International Standard Book Number (ISBN) på boken du selger, så gir nettstedet deg et øyeblikkelig tilbud.

  • Buymywardrobe.com - bruk dette nettstedet til å selge uønskede klær.

Hold et bilstøvesalg

Carboot salg

På tide med en klar oppklaring ...

Hvis du er glad for å trodse det kalde januarværet, kan du til og med tenke på å holde et bilstøvesalg på nyåret. Generelt vil det koste deg mellom £ 20 og £ 25 for en pitch.

hva betyr 1011

Andrew Hagger, finansekspert hos Moneycomms, sier: Du kan enkelt lomme mellom £ 50 og £ 100 for bare noen få timer av tiden din.

Nyttige nettsteder for arrangementer og steder inkluderer Carbootcalendar.com og Carbootjunction.com .

Gi bort ting

Hvis du ikke tror du vil kunne få penger for noen av dine uønskede varer, er det verdt å ta dem med til den lokale veldedighetsbutikken. Butikker mangler ofte på lager, og er avhengige av velviljen til kunder som donerer varer.

Ved å gjøre dette, gjør du ikke bare din del for en god sak, men gir også en miljøgevinst ved å resirkulere eiendeler. Vær imidlertid oppmerksom på at ikke alle veldedighetsbutikker vil godta elektriske varer - så det er verdt å undersøke litt på forhånd.

På samme måte, hvis du er glad for å gi bort ting gratis, kan du undersøke dem på et nettsamfunn som Freecycle eller Freegle. Disse nettstedene matcher ting folk vil bli kvitt med folk i nærheten som leter etter slike ting - noe som betyr at dine uønskede eiendeler vil gå til et godt hjem.

Se Også: