Hvor kan jeg kjøpe den nye Huawei Mate 20 Lite når telefonen selges i Storbritannia - og du får et par flotte hodetelefoner gratis

Mobiltelefon Tilbud

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er et veldig fancy håndsett



matt baker bryllupsbilder

Ettersom smarttelefoner blir stadig dyrere i disse dager, er det på tide at noen avduker et rimeligere høyteknologisk håndsett.



Se den nye Huawei Mate 20 Lite, som nettopp har blitt solgt over hele Storbritannia, og selger på £ 379 - en grei pris med tanke på eple og Samsung & apos; s siste telefoner er rundt £ 1000 -merket.



Foreløpig tilgjengelig på slike som Carphone Warehouse , Vodafone og Mobiltelefoner direkte, det vil rulle ut på EE fra oktober, etterfulgt av tilgjengelighet kl Argus og Tesco.

Den store tiltrekningen til telefonen er dens AI -evner og fotografering

Carphone Warehouse er alltid en for en freebie, og tilbyr alle kunder som kjøper Mate 20 Lite -enheten et gratis par Huawei Active støyreduserende hodetelefoner (for tiden 49,95 pund på Amazon ) ved siden av kjøpet - det perfekte tilbehøret for å dra nytte av enhetens avanserte ytelse og AI -evner.



knølhval i Thames

Leter du etter en månedlig lønnskontrakt? Tariffer for den nye Mate 20 Lite starter på £ 24,99 per måned uten forhåndskostnader for 500 MB data, 500 minutter og ubegrensede tekster på iD Mobile, som du kan hente gjennom Carphone Warehouse.

En litt dyrere avtale som også gir deg mye penger for pengene er fra Vodafone, som tilbyr det nye håndsettet for £ 30 i måneden, inkludert ubegrensede minutter og tekster og 1 GB data pluss ingen forhåndskostnader.



Vodafone og Carphone Warehouse har det eksklusive på det for nå

fredag ​​kveld middag cast

Alternativt kan du få den på Vodafones Red Entertainment -planer fra £ 43 per måned, som inkluderer ubegrensede minutter og tekster, samt 8 GB data og ingen forhåndskostnader. Dette inkluderer også et utvalg av Amazon Prime Video, Sky Sports Mobile TV, Spotify Premium eller et NOW TV Entertainment Pass.

Når det gjelder den gratis SIM -versjonen, er den £ 379 (også på Carphone Warehouse), og du kan hente en super billig SIM -kontrakt bare for så lite som £ 3,99 i måneden. Vi har full nedgang i billige SIM -tilbud i guiden vår.

Les mer

Mobiltelefontilbud 2020
Beste mobiltelefontilbud Beste SIM-tilbud Beste smarttelefoner for 2020 Beste Android -telefoner

Det nye Huawei-håndsettet har en rekke imponerende oppgraderinger, inkludert fire AI-drevne kameraer med forbedret objekt- og scenegjenkjenning for perfekt fotografering og 2D-teknologi for ansiktslåsing.

I tillegg har det nye håndsettet en økt 3750mAh batteristørrelse, hurtigladningsteknologi og den nye generasjonen Kirin 710-brikken med AI-funksjoner for høyere energieffektivitet.

Se Også: