Der rollebesetningen til Friday Night Dinner er nå - tre tragiske dødsfall og berømt eks -kjæreste

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Overraskende er det et tiår siden Friday Night Dinner ble servert på skjermene våre.



Goodmans morsomme krumspring har etterlatt millioner av oss i masker - med hver episode som fokuserer på den jødiske familiens forsøk på å ha et sivilisert ukentlig måltid.



Men åpenbart blir middagen aldri planlagt når kranglende brødre Adam og Jonny drar til moren deres Jackie og pappa Martin.



Alt og alt har gått galt, fra et piano som fanget dem oppe, en død rev i fryseren og selvfølgelig uønsket nabo Jim som stadig dukker inn med sin elskede hund Wilson.

Det har vært 6 serier og 37 episoder av hitkomedien, som feirer 10 -årsjubileum med et spesielt show i kveld.

Friday Night Dinner har bare en liten rollebesetning - med hovedfamilien noen ganger sammen med irriterende Jim, deres to veldig forskjellige bestemødre og den ville tante Val.



Paul Ritter, Tom Rosenthal, Simon Bird og Tamsin Greig

Paul Ritter, Tom Rosenthal, Simon Bird og Tamsin Greig vil alle dukke opp i 10 -årsjubileet (Bilde: Dave J Hogan/Getty Images)

Stort sett alle skuespillerne på showet var berømte før de begynte i Channel 4 -komedien - med noen som dukket opp i Hollywood -filmer og berømte britiske såper.



Dessverre har tre populære medlemmer av rollebesetningen tragisk gått bort på et drøyt år.

I forrige måned døde Paul Ritter dessverre i en alder av 54 år av en hjernesvulst mens han var omgitt av sine nærmeste, men vil dukke opp postuum i jubileumsspesialen.

Her er en titt på hva som skjedde med rollebesetningen Friday Night Dinner når filmen var avsluttet.

Simon Bird - Adam

Rollespillet Friday Night Dinner

Rollespillet Friday Night Dinner (Bilde: Kanal 4)

Nerdy Adam, den yngste sønnen i Goodman -familien, har ofte problemer.

Musikeren og reklamekomponisten har ikke mye flaks med & hunner & apos; og de sjeldne gangene han har tatt med en kjæreste rundt har endt med katastrofe.

Karakteren er ikke så langt unna skuespilleren Simon Birds mest berømte skapelse, koffertbærende Will Mckenzie fra The Inbetweeners.

Han skapte og spilte hovedrollen i Sky-komedien Chickens i 2013 og dro til West End for The Philanthropist i 2017.

I tillegg til å treffe den store skjermen i The Inbetweeners -filmer, har Simon hatt roller i The Look of Love, The Harry Hill Movie og You, Me and Him.

Stemmen hans kan også jevnlig høres på The Trainlines annonser.

Simon Bird i The Inbetweeners (Bilde: John Wright)

Til tross for alle hans andre roller, har Simon innrømmet at han fortsatt blir kalt en 'buss med ***' daglig.

I 2012 giftet han seg med Lisa Owens, som han møtte ved Cambridge University, og de har to barn.

Kort tid etter at Paul Ritter døde, hyllet sønnen Simon på skjermen den avdøde stjernen.

'Jeg tror jeg alltid vil strebe etter å være som Paul. Jeg antar at det vil skje når noen later som om du er faren din i 10 år, sa Simon i sin hyllest.

Han la til: 'Jeg føler meg utrolig heldig å ha tilbrakt så mye tid i det grønne rommet, og håper hans ekte bambinoer vet hvor mye de falske bambinoene hans elsket og så opp til ham.'

familiequiz-spørsmål 2020

Tom Rosenthal - Jonny

Adam og Jonny kranglet alltid

Adam og Jonny kranglet alltid (Bilde: Kanal 4)

Eldste sønn Jonny er familiens joker og prøver hele tiden å lure broren sin - vanligvis med salt i drikkene.

Eiendomsmegleren hadde et veldig merkelig kjærlighetsliv, da han en gang kom i et forhold til sin mye eldre sjef og giftet seg med en amerikansk jente han nettopp hadde møtt.

Han forbløffet også mamma Jackie ved å tatovere og kjøre rundt i en bil som så ut som et hus.

I virkeligheten har skuespilleren Tom Rosenthal kjente familieforbindelser.

Moren hans er tidligere Newsnight -produsent Chrissy Smith, og faren hans er TV -sportsprogramleder Jim Rosenthal.

Tom har en kjent far

Tom har en kjent pappa (Bilde: Dave J Hogan/Getty Images)

Bortsett fra Friday Night Dinner, har Tom spilt Marcus i ITV2 -komedien Plebs og Private Pike i Dad's Army: The Lost Episodes.

Tom hyllet sin far på skjermen Paul etter hans tragiske død i forrige måned og sa at han var den 'mest ødeleggende intelligente og samvittighetsfulle personen med et uovertruffen kryssord og en utrolig hukommelse'.

scott thomas love island

'Hvis han møtte deg en gang, sverger jeg at han visste navnet ditt for livet. Heldigvis for oss vendte han et så fantastisk sinn til å bringe liv til Martin Goodman, for hvem han ville gjøre alt for å få oss til å le, 'skrev han.

'Alle som er sett Fredag ​​kveldsmiddag vet mengden s ** t vi satte ham gjennom, og jeg har aldri hørt ham klage.

'Jeg vil være evig takknemlig for å jobbe med noen som var så støttende og som lærte meg så mye om profesjonalitet og ydmykhet i skuespill.'

Tamsin Greig - Jackie

Jackie klarte på en eller annen måte å holde familien i orden

Jackie klarte på en eller annen måte å holde familien i orden (Bilde: enhet for delt innhold)

Jackie Goodman fortjener en medalje for å holde sin dysfunksjonelle familie i sjakk.

Hun måtte avverge fremskrittene til den skumle naboen Jim, som en gang prøvde å spille på tastaturet på genseren hennes, og sørge for at mannen Martin beholder skjorten sin.

Jackie spilles av Tamsin Greig, som har en helt annen frisyre enn sin karakter i virkeligheten.

Den talentfulle skuespilleren ble berømt i Channel 4 -komediene Black Books og Green Wing som Dr. Caroline Todd.

Sammen med Green Wing-medstjernen Simon Mangan spilte hun hovedrollen i BBC sitcom Episodes sammen med Friends-skuespilleren Matt LeBlanc.

Den tre ganger BAFTA-nominerte skuespilleren kan også utføre dramatiske roller og vises i Doctor Who, Jane Austens Emma, ​​Belgravia og vant en Laurence Olivier-pris for beste skuespillerinne i 2007 for Much Ado About Nothing.

Tamsin Greig ga en følelsesmessig hyllest til Paul Ritter

Tamsin Greig ga en følelsesmessig hyllest til Paul Ritter (Bilde: Grabs Channel 4)

Hun er også en filmstjerne, etter å ha vært i Shaun of the Dead, Tamara Drewe og The Second Best Exotic Marigold Hotel.

Skuespilleren er gift med skuespilleren Richard Leaf og de har tre barn sammen.

Tamsin ble ødelagt da mannen på skjermen Paul døde i forrige måned, og sa at rollebesetningen alle savnet sin kjære og mest elskede venn fryktelig i en inderlig uttalelse i begynnelsen av 10-årsjubileet.

Hun hadde tidligere skrevet: 'Jeg er evig takknemlig for at våre veier krysset hverandre. Hans vennlighet, oppmerksomhet på detaljer og fenomenalt minne, hans lidenskap for musikk og fotball, hans hengivenhet for sin vakre familie, hans fullstendige manglende evne til å akseptere et kompliment og hans stille, lojale, medfølende vennskap vil forbli hos meg for alltid.

'Verden er et mindre strålende sted uten Paul i den. Gå lett, min venn. Du er dypt elsket. '

Paul Ritter - Martin

Paul Ritter hadde oss i sømmer som Martin

Paul Ritter hadde oss i sømmer som Martin (Bilde: Kanal 4)

Martin gikk alltid rundt med toppen av, spiste ut av søpla og prøvde å spørre sønnene sine om 'hunner'.

Den populære skuespilleren fikk oss alle til å le med Martins klassiske slagord 's *** on it', 'bambinos' og 'lovely bit of squirrel Jackie'.

Bortsett fra sitt komedieverk, hadde Paul vært en stift på TV siden nittitallet og har dukket opp i en rekke programmer inkludert The Bill, Vera og Tsjernobyl.

Den talentfulle skuespilleren hadde også jobbet sammen med Daniel Craig som karakteren Guy Haines i Quantum Of Solace og dukket opp i Harry Potter And The Half-Blood Prince.

I virkeligheten var Paul, som spilte pappa Martin i hver episode av Friday Night Dinner, også en kjærlig pappa til to gutter, Frank og Noah, som han hadde med kona Polly.

Forrige måned ble det kunngjort at Paul Ritter på tragisk vis hadde dødd i en alder av bare 54 år hjemme omgitt av sine kjære etter å ha kjempet mot en hjernesvulst.

Skuespillerens agent sa: 'Paul var en usedvanlig talentfull skuespiller som spilte et enormt mangfold av roller på scenen og på skjermen med ekstraordinær dyktighet. Han var voldsomt intelligent, snill og veldig morsom. Vi kommer til å savne ham veldig. '

Paul Ritter har dessverre gått bort i en alder av 54 år

Paul Ritter har dessverre gått bort i en alder av 54 år

I et siste gripende intervju før hans død i forrige måned, fortalte Paul hvordan rollen i Channel 4 -komedien hadde vært høydepunktet i karrieren.

Til tross for at han var veldig syk da han gjennomgikk behandling for en hjernesvulst, var Ritter fast bestemt på å være med i kveldens dokumentar som feirer hitshowets 10 -årsjubileum.

Jeg hadde vært ingenting uten ham, lo han med henvisning til karakteren Martin Goodman.

Alvor. Jeg mener det var den store karrieregaven. Når det gjelder interessante deler, har han vært absolutt alt for meg, og jeg har elsket å spille ham. Jeg har elsket alle de ekstraordinære scenene vi gjør.

Kona på skjermen Tamsin sa at Paul hadde vært så dårlig på tidspunktet for å lage filmen sent i fjor at hun hadde prøvd å snakke ham ut av å delta - men skuespilleren hadde andre ideer.

Dessverre på det tidspunktet jeg laget dokumentaren, var Paul ganske dårlig og for å være ærlig - og ikke fortell produsentene dette - men jeg prøvde å overtale ham til ikke å gjøre intervjuet, forklarte hun.

Men det er et vitnesbyrd om Pauls mot og sjenerøsitet og verdighet og fullstendig mangel på forfengelighet at han ønsket å delta i dokumentaren, å gjøre et intervju og virkelig feire denne lille verdenen som han har vært en del av og som han likte så godt årene.

Mark Heap - Jim

Jim er bare den perfekte naboen

Jim er bare den perfekte naboen (Bilde: Kanal 4)

ted bundy elektrisk stol

Jim er Goodmans merkelige nabo som alltid dukker opp under middagen på fredagskvelden.

Aldri alene rocket Jim opp med sin trofaste hund Wilson, som han var merkelig redd for og tragisk døde på slutten av sesong 5.

Før han ropte 'bye all', ble skuespiller Mark Heap berømt som pompøse Dr. Alan Statham i Green Wing sammen med Tamsin Greig.

En stor TV -stjerne, Mark har spilt i Skins, Lark Rise to Candleford, Upstart Crow og Benidorm

Han har også hatt en vellykket filmkarriere, og dukket opp som en fakkeljonglør i James Bond -filmen Octopussy, lærer i About A Boy and a Man with Dog in Charlie and the Chocolate Factory.

Frances Cuka - bestemor Nelly

Frances Cuka spilte Jackies mamma Nelly

Frances Cuka spilte Jackies mamma Nelly (Bilde: Kanal 4)

Den mye hyggeligere av de to bestemorene, Nelly Buller var guttene & apos; favoritt, men kolliderte alltid med Jackie.

Hun ble vist å ha mye energi og livslyst for noen på hennes alder og var brutalt ærlig da hun kritiserte datteren.

I noen av de morsomste scenene hennes forfalsket Nelly et hjerteinfarkt for å slippe å gifte seg med den ekle Mr Morris.

Frances Cuka brakte smil til ansiktet vårt da Jackies mamma Nelly Buller i syv år, som dukket opp i 12 episoder.

En massiv stjerne på West End -scenen, Frances dukket opp i en rekke filmer, inkludert 1970's Scrooge som Bob Cratchits kone, og i 1972 Henry VIII i Catherine of Aragon.

Skuespilleren hadde en meget vellykket karriere som spenner over 50 år, inkludert tilbakevendende roller i såper Coronation Street og Crossroads.

Nydelig bestemor med den ekle Mr Morris

Nydelig bestemor med den ekle Mr Morris

Hun har den tilbakevendende rollen som en plagsom tramp ved navn Mrs Bassey in Casualty mellom 2006 og 2009.

Frances kom også utrolig nær å spille Peggy Mitchell i EastEnders da den ikoniske karakteren først ble introdusert i 1991.

Hun filmet flere scener som Peggy, men de ble skrotet og Jo Warne ble deretter kastet i rollen før hun ble erstattet av Dame Barbara Windsor.

Frances døde dessverre 16. februar i fjor i en alder av 83 år etter å ha fått et slag i hjemmet hennes i Hampstead, London.

Skaperen av Friday Night Dinner, ledende for hyllestene til Frances, twitret: 'Fryktelig trist at vår fantastiske fredag ​​kveld middag bestemor, Frances Cuka, har gått bort.'

På slutten av serie 6 -finalen på Friday Night Dinner ble det hyllet Frances med et avsluttende tittelkort.

Rosalind Knight - Fryktelig bestemor

Paul Ritter og Rosalind Knight

Paul Ritter og Rosalind Knight (Bilde: Kanal 4)

Cynthia Goodman var bedre kjent som fryktelig bestemor.

Martins mor, som dukket opp i fire serier, ble hatet av guttene på grunn av hennes frekke personlighet.

Fryktelig bestemor gjorde sitt siste opptreden i serie 6 da hun kom for å ønske sønnen en gratulerer med dagen og døde av et hjerteinfarkt i huset.

Rosalind Knight, som spilte Martin sin harde mor, hadde allerede hatt en utrolig karriere før hun møtte opp på fredag ​​kveldsmiddag.

TV-, film- og teaterskuespilleren ble kjent for å ha hovedrollen i to tidlige Carry On -filmer på 50 -tallet - Carry On Teacher og Carry On Nurse.

Andre skjermklassikere inkluderer Blue Murder At St Trinian's hvor hun spilte en skolejente i 1957, og flere tiår senere var hun lærer i The Wildcats Of St Trinian's i 1980.

Hun dukket også opp i Coronation Street, Only Fools and Horses, Heartbeat, Casualty, Doctors og Holby City.

Tragisk nok døde Rosalind i desember i fjor i en alder av 87 år, og familien hennes ga en oppriktig uttalelse.

'Det er med stor sorg at familien til Rosalind Knight kunngjør hennes død etter en strålende karriere som en elsket skuespillerinne innen teater, TV og film,' sa de.

'Hun var kjent for så mange generasjoner, for så mange forskjellige roller, og vil bli savnet like mye av barna i dag som hyler på fryktelig bestemor på fredag ​​kveldsmiddag som av oss som er gamle nok til å huske henne i det aller første Fortsett filmer. '

Døtrene hennes, teatersjef Marianne Elliott og skuespilleren Susannah Elliott, sa at hun ville bli husket for sin 'enorme ånd og følelse av moro og sin helt individualitet'.

Tracy Ann Oberman som tante Val

Tracy Anne Oberman spilte Chrissie Watts i EastEnders

Tracy Anne Oberman spilte Chrissie Watts i EastEnders (Bilde: BBC)

Tante Val ligner så mye på Jackie at de kan være søstre, men de er faktisk bestevenner.

Val kom stadig over midt på middagen - vanligvis på grunn av forholdsproblemer med mannen Larry.

I en episode ble hun sittende fast i et bur i stua i forkant av datoen med en sexrobot.

Skuespilleren Tracy Ann Oberman er sannsynligvis mest kjent for å ha spilt Chrissie Watts i EastEnders, som faktisk var ansvarlig for å drepe ektemannen Dirty Den.

Den populære TV -stjernen har også dukket opp i Doctor Who, Doctors, Toast of London og The Bill.

Senest slo Tracy seg sammen med Tom Rosenthal igjen i Plebs og spilte Carol i It's A Sin.

jeg er en kjendis startdato for 2019

*Fredagskveldsmiddag: 10 år og en nydelig bit av ekorn sendes i kveld på Channel 4 kl. 21.00

Se Også: