Når stopper leveringene av Royal Mail Saturday og vil pakker bli inkludert?

Royal Mail Ltd.

Horoskopet Ditt For I Morgen

Den britiske regjeringen planlegger å flyte Royal Mail

Regjeringen utpekte Royal Mail -ansatte som nøkkelpersoner for å holde leveranser flytende under pandemien



koronavirus pandemi.



Firmaet vil & apos; midlertidig & apos; kutte tjenestene mens de sliter blant personalmangel forårsaket av det pågående viruset.



Det betyr at husholdninger må vente opptil to dager på brevene, ettersom posten ikke allerede kommer på søndager.

topp 10 reiseselskaper Storbritannia

Men de fleste pakker - inkludert Tracked, Special Delivery og tjenester uten konto - vil ikke bli påvirket, og postene vil bli hentet fra filialer og esker som normalt.

Det kommer når fagforeningsledere oppfordrer postbud til å kalle inn syke i stedet for å risikere å fange koronavirus i løpet av sine daglige runder.



Forrige måned kommunikasjonsarbeidere & apos; Union, som representerer postarbeidere, prøvde å drive lobbyvirksomhet for at hjemmeleveranser skal reduseres til tre dager i uken, med postbud som slipper varer på andre dager, men dette ble skrinlagt.

Royal Mails sjefkunder, Nick Landon, sa at postbud har møtt et utrolig press & apos; og & apos; trenger litt lettelse & apos; i en video som deles med arbeidere.



Han sa i opptakene: & apos; Vi ønsker å redusere belastningen for leveranser den helgen, slik at vi fokuserer på pakkene for å fjerne all den trafikken. & Apos;

Når stopper lørdagsleveringene?

Sporede, spesialleverte tjenester og tjenester uten konto vil ikke bli påvirket av endringene (Bilde: Getty)

morgenkåpe hårkrøller

I en uttalelse sa Royal Mail at postarbeiderne slutter å levere fra lørdag 2. mai.

halsbrann under graviditet hår

- Postbudene våre og postkvinnene jobber veldig hardt over hele Storbritannia under utfordrende forhold, forklarte organisasjonen.

'Som vi sa i begynnelsen av koronavirus -krisen, vil det være noen forstyrrelser i tjenestene.

'Relevante faktorer inkluderer høye nivåer av koronavirusrelatert fravær og nødvendige tiltak for sosial distansering.

'Vi forstår viktigheten av posttjenesten for å holde Storbritannia tilkoblet på dette tidspunktet. Vi har også lyttet til våre hardtarbeidende kolleger som har bedt oss om å lette den ekstra belastningen for dem hvis det er mulig.

'Som et resultat gjør vi noen midlertidige endringer i posttjenester.

'Kunder bør fortsette å legge ut både brev og pakker som vanlig på lørdag. Vi fortsetter lørdagskolleksjonene fra bedrifter, postkontorer og postkasser som normalt.

'Fra 2. mai leverer vi midlertidig ikke lenger brev på en lørdag. Vi vil fortsette å levere brevlevering fra mandag til fredag ​​som normalt.

'Vi vil fortsette å levere spesiallevering, sporet, alle tjenester uten konto og de fleste andre pakker fra mandag til lørdag over hele landet.'

Andre tredjepartsleverandører som Parcel Force og UPS vil ikke bli påvirket av kunngjøringen.

katie pris simon cowell

Se Også: